Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Ja zas poluje na kolekcjonerke Wieska trzeciego. Na pleya juz sie rozeszly, ale moze na pc gdzies jedzcze dostane? Gra w cdp.pl jest w nieograniczonych ilosciach. Cala sprawa rozbija sie o kolekcjonerke, ktora bardzo chce nabyc. Dalem pupy z zamowieniem wcześniej i po jablkach. Moze ktos, cos wie.. Odsprzeda ewentualnie?
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5252132689 Jak chcesz to możesz też wykupić za 25zl miejsce na liście rezerwowej na PC lub PS4 a tak na serio to bardzo ciężko jest teraz dostać tą kolekcjonerską edycję bo poszło cholernie szybko wszystko a Ci co chcą odsprzedać to za kosmiczne pieniądze jak np. W zapodanej aukcji Edytowane 11 kwietnia 20159 l przez Myriu
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Dostalem jedna oferte tu z forum, ale mam dziwne przeczucie, ze sie gosc wycofa z wyzej podanego powodu kasa rzadzi
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Też szukam kolekcjonerki, może się uda coś znaleźć, jakbyś coś sam wiedział oczywiście po swoim kupnie to pisz na priv , też jestem chętny [emoji14]
Opublikowano 7 maja 20159 l Widział ktoś już może w Media Markt Project C.A.R.S na PS4 ? Jutro premiera, ale może już gdzieś wystawili. Jak ktoś widział niech da znać i koniecznie po ile stało z góry dzięki
Opublikowano 8 maja 20159 l Dzisiaj byłem w Media Expert około południa to gość ze stoiska z grami poinformował mnie, że Project Cars będzie dopiero wieczorem i mają w tej chwili tylko bundle PS4 + gra więc miło podziękowałem i kupiłem PC w Empiku za 249 zł.
Opublikowano 8 maja 20159 l Ja byłem dzisiaj w 5 sklepach (Neonet, Media Expert i RTV EURO AGD) i nie było PC. Jutro jadę do Empiku. Edytowane 8 maja 20159 l przez maciekk
Opublikowano 28 maja 20159 l Wiadomo, na razie Wiedźmin na tapecie u wszystkich łącznie ze mną, ale zbliża się premiera Batmana. Ktoś, coś? Gdzie najtaniej, albo gdzie jakieś fajne gadżety dodają?
Opublikowano 2 czerwca 20159 l Na muve batman jest za 224,99zł po wpisaniu kodu: MUVE.PL-ARKHAMINFO-BAKNG
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Batman też w playergames za 219. Raczej standardowa cena gdy ktoś odbiera osobiście jak ja to akurat wychodzi najtaniej.
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Orientuje się ktoś, czy jakikolwiek sklep w Polsce będzie sprzedawal Batmana w bundlu z Ps4?
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Na ten moment nic nie wiadomo, dzisiaj PS Polska zapowiedzialo ze beda specjalne bundle z MGS V Edytowane 9 czerwca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Nie lepiej sobie kupić tego Batmana np. z Allegro ze zniżką, za płatność kartą Visa w Biedrze? Płaci się obojętnie za co w Biedrze Visą i jest kupon z kodem na zniżkę na zakup aplikacją mobilną - 20zł.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l W dniu 9.06.2015 o 19:15, darkknight napisał(a): Orientuje się ktoś, czy jakikolwiek sklep w Polsce będzie sprzedawal Batmana w bundlu z Ps4? W media markt i saturnie można złożyć preorder na konsole z motywem batmana za 1899zł.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence - gdzie to można zamówić przedpremierowo?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l W dniu 27.08.2015 o 21:54, Fanek napisał(a): gdzie bierzecie Mad Maxa? W empiku