Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Dostałem od nich maila w którym piszą że kasę zwrócą na konto empik.com. Ale odpisałem że nie życzę sobie aby przelane przeze mnie pieniądze za zakupioną grę zasilały konto z którego nie zamierzam korzystać i żądam zwrotu na konto bankowe.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l dobre cwaniaki, nie to że anulują zamówienie, to jeszcze sie ciagać teraz aby kasa na konto wróciła (pipi)ać empik jak Easye wczoraj mówił
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Dostałem od nich maila w którym piszą że kasę zwrócą na konto empik.com. Ale odpisałem że nie życzę sobie aby przelane przeze mnie pieniądze za zakupioną grę zasilały konto z którego nie zamierzam korzystać i żądam zwrotu na konto bankowe. Przeczytaj dokładnie tego maila bo z tego co się orientuje to piszą, że pieniądze zwracają normalnie na konto i dają dodatkowo rekompensatę w kwocie 120zł do wykorzystania na zakupy przez ich stronę. z facebooka Empiku Drodzy fani gry Mad Max. Najmocniej przepraszamy za sytuację, która miała miejsce wczoraj. Gra Mad Max w wersji na PS4 z dodatkiem w postaci otwieracza cieszyła się wśród klientów empik.com ogromnym zainteresowaniem. Limitowany nakład produktu bardzo szybko został wyczerpany, a z powodu błędu na karcie produktu widniała nieprawidłowa informacja o dostępności towaru w sklepie internetowym. Wszyscy klienci, którzy złożyli zamówienie i otrzymali informację o wyczerpanym nakładzie, otrzymają zwrot środków oraz bon prezentowy w wysokości 120 zł na zakupy w empik.com. W przypadku pytań, prosimy o kontakt z działem obsługi klienta na adres obsluga.klienta@empik.com lub pod numerem telefonu +48 22 462 72 50. Edytowane 29 sierpnia 20159 l przez Figuś
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Dzwoniłem na infolinie empik i Sprawa wygląda tak. Że kwota którą zapłaciłem za MadMax'a na PS4 129 zł wraca na moje konto bankowe. Super Dodatkowo w ramach rekompensaty za niemożliwość zrealizowania zamówienia empik zasili moje konto w ich sklepie na kwote 120 zł. Zapytałem się czy gdy MadMax lub jakakolwiek inna gra pojawi się w ich sklepie to czy będę mógł połączyć płatności. Czyli MadMax pojawić się ma w ich sklepie za 249 zł. Więc płacę za grę z konta empik zasiloną kwotą czyli 120 zł i dopłacam to co brakuje z konta mojego banku, czyli znów 129 zł. I będzie można tak zrobić.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Czy ktoś zamawiał Mad max'a z euro rtv ? Od rana mam status zamówienia : przygotowanie do wydania kurierowi, wiedźmina bez problemu dostarczyli na premierę i myślałem że tutaj też nie będzie problemu. Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez Krizz
Opublikowano 1 września 20159 l Oficjalna Premiera MadMaxa to 4 Września więc może trzymają się s z t y w n i u t k o tego terminu. :empathy3:
Opublikowano 18 września 20159 l Jest szansa na fife 16 w tym tygodniu ? Czy lepiej zacząć rajd od poniedziałku? Jakie sklepy wystawialy wcześniej poprzednie edycje? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 września 20159 l MLB 2015 gdzie to kupić panowie? na allegro widze tylko jedną kopie, ale 199zł a to już nie nowy tytuł
Opublikowano 29 września 20159 l 229 zł w standardowej dostawie 3 do 5 dni z UK na amazon.co.uk więc za 199zł z polski to przyzwoita oferta.
Opublikowano 29 września 20159 l Ale 199zł to jednak nadal sporo, gra miała premiere 6mscy temu, cena taka bo tylko 1 oferta. Nie jest na to napalony, ale chętnie bym sprawdził jako fan baseballu
Opublikowano 29 września 20159 l Z ciekawości sprawdziłem cenę na psn 189 zł, a koszt dodatkowej waluty to nawet drugie tyle za 75k stubs. Trochę beka z mikropłatności w retailowych grach.
Opublikowano 1 października 20159 l Jutro w Powerplay Gliwice, Rybnik, Jastrzębie i Bielsko będzie można kupić. Ja dziś dorwałem swoją kopie z mini partii
Opublikowano 1 października 20159 l Czy ktoś widział gdzieś edycje limitowaną trylogii Uncharted w cenie niższej niż 289zł?
Opublikowano 1 października 20159 l Cóż, kolegów to pewnie mogę tutaj mieć wielu i wszystko sprzedam bez marży Aczkolwiek rozczaruje Was, bo gra bez marży kosztuje 241,70zł :-) Tak więc bez szału, taka polityka Sony Polska. Normalnie na półce 259.99 Edytowane 1 października 20159 l przez Graczdari
Opublikowano 2 października 20159 l Sklepu nie polecam, ale Świat Gier już ma trylogię za 249zł Ale coś w kulki lecą. Zamówiłem wczoraj, bo wielkie info, że od 2.10 w sprzedaży... a tu ZONK. Zmienili zamówienie na preorder i, że wysyłka w dniu premiery, 9.10. EDIT: napisali, że "nie z ich winy paczka z dostawą gdzieś zaginęła", w ciągu paru godzin dadzą znać kiedy będzie możliwy odbiór <_< Edytowane 2 października 20159 l przez Emtebe
Opublikowano 3 października 20159 l Panowie, pytanie do Tych którzy coś kupowali w muve.pl Premiera jest w piątek wiec zastanawiam się czy wyślą dzień wcześniej czy raczej nastawić się na weekend bólu i wysyłkę w dniu premiery ? Edytowane 3 października 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 3 października 20159 l Panowie, pytanie do Tych którzy coś kupowali w muve.pl Premiera jest w piątek wiec zastanawiam się czy wyślą dzień wcześniej czy raczej nastawić się na weekend bólu i wysyłkę w dniu premiery ? Jeśli dystrybutor(Sony Polska) nie zyebie sprawy to w piątek będziesz już grał
Opublikowano 3 października 20159 l Panowie, pytanie do Tych którzy coś kupowali w muve.pl Premiera jest w piątek wiec zastanawiam się czy wyślą dzień wcześniej czy raczej nastawić się na weekend bólu i wysyłkę w dniu premiery ? muve.pl ?? Trzymam kciuki. Za 265 zł na pewno dostarczą grę w piątek i będziesz miał trzy dni po jeden na każdą część Uncharted. <-- zero sarkazmu. Edytowane 3 października 20159 l przez ussr
Opublikowano 3 października 20159 l Najtaniej jak znalazłem to 239 zł - dziękuję, poczekam az będzie za stówkę mniej, więcej za taką kolekcję nie dam
Opublikowano 3 października 20159 l Opłaca się tylko tym, którzy jeszcze nie grali w serię inni w tym ja poczekają do ceny +/- 100zł
Opublikowano 3 października 20159 l Ja np, też bardzo chcę znów pograć w Uncharted, ale nie za takie pieniądze. A gdybym kupił za 249 zł to już do Pchlego Targu bym nie wstawiał.