Fanek 668 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 ussr - no właśnie anulują ci i zwrócą kase myśl gdzie brać Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Dostałem od nich maila w którym piszą że kasę zwrócą na konto empik.com. Ale odpisałem że nie życzę sobie aby przelane przeze mnie pieniądze za zakupioną grę zasilały konto z którego nie zamierzam korzystać i żądam zwrotu na konto bankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 dobre cwaniaki, nie to że anulują zamówienie, to jeszcze sie ciagać teraz aby kasa na konto wróciła (pipi)ać empik jak Easye wczoraj mówił Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 (edytowane) Dostałem od nich maila w którym piszą że kasę zwrócą na konto empik.com. Ale odpisałem że nie życzę sobie aby przelane przeze mnie pieniądze za zakupioną grę zasilały konto z którego nie zamierzam korzystać i żądam zwrotu na konto bankowe. Przeczytaj dokładnie tego maila bo z tego co się orientuje to piszą, że pieniądze zwracają normalnie na konto i dają dodatkowo rekompensatę w kwocie 120zł do wykorzystania na zakupy przez ich stronę. z facebooka Empiku Drodzy fani gry Mad Max. Najmocniej przepraszamy za sytuację, która miała miejsce wczoraj. Gra Mad Max w wersji na PS4 z dodatkiem w postaci otwieracza cieszyła się wśród klientów empik.com ogromnym zainteresowaniem. Limitowany nakład produktu bardzo szybko został wyczerpany, a z powodu błędu na karcie produktu widniała nieprawidłowa informacja o dostępności towaru w sklepie internetowym. Wszyscy klienci, którzy złożyli zamówienie i otrzymali informację o wyczerpanym nakładzie, otrzymają zwrot środków oraz bon prezentowy w wysokości 120 zł na zakupy w empik.com. W przypadku pytań, prosimy o kontakt z działem obsługi klienta na adres obsluga.klienta@empik.com lub pod numerem telefonu +48 22 462 72 50. Edytowane 29 sierpnia 2015 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Dzwoniłem na infolinie empik i Sprawa wygląda tak. Że kwota którą zapłaciłem za MadMax'a na PS4 129 zł wraca na moje konto bankowe. Super Dodatkowo w ramach rekompensaty za niemożliwość zrealizowania zamówienia empik zasili moje konto w ich sklepie na kwote 120 zł. Zapytałem się czy gdy MadMax lub jakakolwiek inna gra pojawi się w ich sklepie to czy będę mógł połączyć płatności. Czyli MadMax pojawić się ma w ich sklepie za 249 zł. Więc płacę za grę z konta empik zasiloną kwotą czyli 120 zł i dopłacam to co brakuje z konta mojego banku, czyli znów 129 zł. I będzie można tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 (edytowane) Czy ktoś zamawiał Mad max'a z euro rtv ? Od rana mam status zamówienia : przygotowanie do wydania kurierowi, wiedźmina bez problemu dostarczyli na premierę i myślałem że tutaj też nie będzie problemu. Edytowane 31 sierpnia 2015 przez Krizz Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 Oficjalna Premiera MadMaxa to 4 Września więc może trzymają się s z t y w n i u t k o tego terminu. :empathy3: Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Jest szansa na fife 16 w tym tygodniu ? Czy lepiej zacząć rajd od poniedziałku? Jakie sklepy wystawialy wcześniej poprzednie edycje? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 MLB 2015 gdzie to kupić panowie? na allegro widze tylko jedną kopie, ale 199zł a to już nie nowy tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 229 zł w standardowej dostawie 3 do 5 dni z UK na amazon.co.uk więc za 199zł z polski to przyzwoita oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Ale 199zł to jednak nadal sporo, gra miała premiere 6mscy temu, cena taka bo tylko 1 oferta. Nie jest na to napalony, ale chętnie bym sprawdził jako fan baseballu Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Z ciekawości sprawdziłem cenę na psn 189 zł, a koszt dodatkowej waluty to nawet drugie tyle za 75k stubs. Trochę beka z mikropłatności w retailowych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Uncharted Trylogię gdzieś już ktoś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Jutro w Powerplay Gliwice, Rybnik, Jastrzębie i Bielsko będzie można kupić. Ja dziś dorwałem swoją kopie z mini partii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Cena dla kolegi z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Czy ktoś widział gdzieś edycje limitowaną trylogii Uncharted w cenie niższej niż 289zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 (edytowane) Cóż, kolegów to pewnie mogę tutaj mieć wielu i wszystko sprzedam bez marży Aczkolwiek rozczaruje Was, bo gra bez marży kosztuje 241,70zł :-) Tak więc bez szału, taka polityka Sony Polska. Normalnie na półce 259.99 Edytowane 1 października 2015 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 Sklepu nie polecam, ale Świat Gier już ma trylogię za 249zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Sklepu nie polecam, ale Świat Gier już ma trylogię za 249zł Ale coś w kulki lecą. Zamówiłem wczoraj, bo wielkie info, że od 2.10 w sprzedaży... a tu ZONK. Zmienili zamówienie na preorder i, że wysyłka w dniu premiery, 9.10. EDIT: napisali, że "nie z ich winy paczka z dostawą gdzieś zaginęła", w ciągu paru godzin dadzą znać kiedy będzie możliwy odbiór <_< Edytowane 2 października 2015 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 (edytowane) Panowie, pytanie do Tych którzy coś kupowali w muve.pl Premiera jest w piątek wiec zastanawiam się czy wyślą dzień wcześniej czy raczej nastawić się na weekend bólu i wysyłkę w dniu premiery ? Edytowane 3 października 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Panowie, pytanie do Tych którzy coś kupowali w muve.pl Premiera jest w piątek wiec zastanawiam się czy wyślą dzień wcześniej czy raczej nastawić się na weekend bólu i wysyłkę w dniu premiery ? Jeśli dystrybutor(Sony Polska) nie zyebie sprawy to w piątek będziesz już grał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 (edytowane) Panowie, pytanie do Tych którzy coś kupowali w muve.pl Premiera jest w piątek wiec zastanawiam się czy wyślą dzień wcześniej czy raczej nastawić się na weekend bólu i wysyłkę w dniu premiery ? muve.pl ?? Trzymam kciuki. Za 265 zł na pewno dostarczą grę w piątek i będziesz miał trzy dni po jeden na każdą część Uncharted. <-- zero sarkazmu. Edytowane 3 października 2015 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Najtaniej jak znalazłem to 239 zł - dziękuję, poczekam az będzie za stówkę mniej, więcej za taką kolekcję nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 447 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Opłaca się tylko tym, którzy jeszcze nie grali w serię inni w tym ja poczekają do ceny +/- 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Ja np, też bardzo chcę znów pograć w Uncharted, ale nie za takie pieniądze. A gdybym kupił za 249 zł to już do Pchlego Targu bym nie wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi