Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

marcinwks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ME mam cały czas od wczoraj "w trakcie kompletowania" wqurwie się jak dzisiaj nie dostanę swojej edycji specjalnej

dostalem od nich esa ze paczucha juz w drodze do sklepu ale ostatnio jak coś u nich bralem to dotarlo dopiero po 18

Opublikowano

U mnie w MM lepiej. Zaraz po dziewiątej mail, że zamówienie gotowe do odbioru, a chwilę temu telefon z przeprosinami, że to pomyłka i nie wiadomo czy dziś w ogóle dojedzie. Niemcy więcej na mnie nie zarobią coś czuje.

Opublikowano (edytowane)

No ja zrobiłem rezerwacje (edycja standardowa) w playzonie w małym sklepie na wysepce w galerii i dostałem sms, że też już mają.

Ale będzie łupanie :obama:  :banderas:

Edytowane przez michu86-
Opublikowano

Tak

Dzięki.

Faktycznie w MM dostałem bez problemów. Leży tego sporo, ale nie mają limitek. Podobno mają być dzisiaj, a może jutro, a może kto wie. Więc nie ryzykując wziąłem zwykłą.

Opublikowano

info z Media Expert jak ktoś ma jeszcze dzisiaj status "w trakcie kompletowania" to grę dostanie jutro. Wiedziałem że ten sklep jest ujowy, ale myślałem ze chociaż tutaj nie dadzą dupska

Opublikowano

info z Media Expert jak ktoś ma jeszcze dzisiaj status "w trakcie kompletowania" to grę dostanie jutro. Wiedziałem że ten sklep jest ujowy, ale myślałem ze chociaż tutaj nie dadzą dupska

Ja zamowilem u nich w sobote i kurier z rana dzwonil, ze bedzie.
Opublikowano

no mi babka powiedziała na infolinii ze lepiej zamawiać przed premiera a nie dużo wcześniej :D no jakiś szczyt, przecież po to zamawiam z wyprzedzeniem żeby mieć pierwszeństwo w wysyłce. Jakby to była zwykła Edycja to bym poszedł do sklepu i wziął z półki, a tutaj chodzi o Special Edition

Opublikowano

ja zamówiłem w piątek i dostałem sms o godz. 9:15 że jest w drodze do sklepu zobaczymy o której dojedzie U4  :whistling:

ok zwykła edycja idziesz do sklepu i z polki bierzesz za 239zł, a Specjalnej nie dostaniesz na półce 

Opublikowano

ja zamówiłem w piątek i dostałem sms o godz. 9:15 że jest w drodze do sklepu zobaczymy o której dojedzie U4  :whistling:

ok zwykła edycja idziesz do sklepu i z polki bierzesz za 239zł, a Specjalnej nie dostaniesz na półce 

w którym sklepie za 239 zł ja zamówiłem w mediaexpert i cena w sklepie 249 zł a zamówienie online 239 zł 

Opublikowano

w którym sklepie za 239 zł ja zamówiłem w mediaexpert i cena w sklepie 249 zł a zamówienie online 239 zł 

idziesz do sklepu bierzesz gre i mowisz ze na stronie jest za 239 i za tyle ci ja sprzedaja

Opublikowano

idziesz do sklepu bierzesz gre i mowisz ze na stronie jest za 239 i za tyle ci ja sprzedaja

ciekawe na stronce pisze cena online ?

Opublikowano

W ME mam cały czas od wczoraj "w trakcie kompletowania" wqurwie się jak dzisiaj nie dostanę swojej edycji specjalnej

dostalem od nich esa ze paczucha juz w drodze do sklepu ale ostatnio jak coś u nich bralem to dotarlo dopiero po 18

Kiedy zamawiałeś bo ja w lutym, i widzę że ładnie w uja lecą