Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

marcinwks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem wczoraj w media ekspert (Golub-Dobrzyń) spytać się czy maja edycje specjalna i koleś mi mówi tak tak oczywiście mamy zwykłe i specjalne... no to zarezerwowałem. Dzis przychodzę i dowiaduje się ze "specjalna" to dla nich wersja z podwójna okładka i jakimiś badziewiami do pobrania......................no ja pier........... Brak kompetencji w tym sklepie mnie poraża. Wziąłem zwykła bo specjalna to będą mieć na święta jak dobrze pójdzie.

Opublikowano

No to słabo dopłacać 60-70zł za steelbooka i kilka naklejek xd Ja tam z ME biorę zwykłą za 229zł, na stronce piszą, że jest dostępne, za półtorej godziny kończę pracę i od razu śmigam do sklepu, mam nadzieję, że się na miejscu nie zawiodę.

Opublikowano (edytowane)

Jest jeszcze do tego fajny artbook i dodatki do multi.

b44e9bb721f4.jpg

U mnie w mieście normalna 239-249 a ta specjalna 289 w MM więc imo spoko deal, szczegôlnie że to taki masakrator.

Edytowane przez balon
  • Plusik 1
Opublikowano

Komputronik przysłał mi maila że gra czeka gotowa do odbioru. 

Dwa dni po premierze.  :facepalmz:

To moje pierwsze i ostatnie zamówienie, oczywiście nie zrealizowane bo już kupiłem w MExpert.

Ale tutaj też niezłe jaja, bo gdy podszedłem do kasy i powiedziałem że chce odebrać zamówienie internetowe, podałem swoje nazwisko a młody przyniósł mi wersję Specjalną, tą która kosztuje 289 zł i mówi do mnie 229 zł  :yao: Mogłem zapłacić i wyjść ze sklepu ale mi ta wersja do szczęścia nie potrzebna więc powiedziałem dla kolesia że się pomylił bo to jest droższa wersja. Ten poszedł poszukał pogrzebał i przyniósł mi dokładnie to co zamówiłem. 

Duże premiery to sklepy nie ogarniają. 

Opublikowano

Media Expert to jest w ogóle taki sklep, który wystawia gry wtedy kiedy sobie przypomnę. Na premierę często mają tytuł na magazynku, ale na półce go nie uświadczysz. 

A dział z grami obsługują często ludzie, co konsole widzieli tylko w sklepie. Mam dwóch kolegów w ME i jeden ogarnia bo gra, a drugi szukałby Uncharted na WiiU :P

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Znaczy Resident Evil 5? Na PS4? Przypuszczam, że nie, przynajmniej nie w Europie. Pozostaje Ci import z Azji, lub USA, bo wyczytałem coś takiego:

"A retail disc version comes out in North America on 12th July. There's no word on whether this physical version will launch in Europe."

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Kurde, pewnie bym się jarał, gdybym... skończył Human Revolution :)

A tak sumienie nie pozwala mi kupić kontynuacji :P

Swoją drogą, jakoś wyleciało mi z bani, żeś z Gdańska - trzeba będzie na jakieś piwko kiedyś się ustawić :)

Edytowane przez Wredny
  • 1 miesiąc temu...