Opublikowano 21 lutego 20178 l Wczoraj anulowali mi zamówienie, a dzisiaj dostałem takiego maila Podziel się opinią o zakupach na Saturn.pl Szanowny Kliencie, Dziękujemy za skorzystanie ze sklepu internetowego Saturn.pl. Twoja opinia jest dla nas najważniejsza i dlatego uprzejmie prosimy Cię o podzielenie się z nami swoim zdaniem. Dzięki Tobie możemy się nieustannie rozwijać i podnosić standardy obsługi.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Mnie też anulowali, wygląda na to że w Polsce w ogóle nie da się jej kupić.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Jak ktoś będzie miał cynk gdzie można dostać szybciej Horizona we Wrocławiu, niech da znać:)
Opublikowano 23 lutego 20178 l W przypadku gier Sony to raczej zapomnijcie - sieciówki nie będą ryzykować, a z tego co widziałem w Gdańsku - małe, często sprytne sklepiki (mające takie Dark Souls III tydzień przed premierą np.) też nie mają skąd załatwić, żeby im się to opłaciło.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Ogólnie to zainteresowałem się tym steelbookiem z Saturna, który rzekomo można odliczyć od ceny gierki i zadzwoniłem na informację się dopytać co i jak. No i ogólnie nie ma żadnej takiej zasady, to wszystko zależy od indywidualnych sklepów. Więc raczej nie zakładałbym z góry, że te steelbooki są darmo ;).
Opublikowano 24 lutego 20178 l Mam kilka takich "preorderów" i zawsze odliczali cenę od produktu. W moim przypadku doświadczenia z MM i empik. Zakadam że na infolinii pewnie pani nawet nie widziała o co chodzi.
Opublikowano 24 lutego 20178 l No właśnie pan ochoczo potwierdził, że wie o jaką grę mi chodzi, ale że odgórnie niby takiej zasady nie mają.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Hmmm. Dzwoniłem do mojego MM i powiedzieli że wystarczy przyjść z paragonem i przy multimediach (a nie przy kasie) to załatwią i żadnego problemu nie będzie. Ciekawe czy jakiś sklep problem zrobi
Opublikowano 24 lutego 20178 l Myślę, że nie, ale dziwi mnie trochę ta dezinformacja :). Na wszelki wypadek chyba podskoczę do siebie jutro się dopytać. W ogóle jak zadzwoniłeś do swojego MM? Ja próbuję do Saturna i na stronie numer jest do infolinii, a na infolinii mówią, że bezpośredniego kontaktu ze sklepem nie ma. Edytowane 24 lutego 20178 l przez raven_raven
Opublikowano 24 lutego 20178 l Mam bezpośredni numer na multimedia w MM Kalisz. Często tam dzwonię xD Podać?
Opublikowano 24 lutego 20178 l wasza ostatnia(?) nadzieja: :D http://www.electro.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-horizon-zero-dawn-edycja-kolekcjonerska-,id-789761 Godzine temu dostałem maila o wysyłce z electro. Yeah. Edytowane 24 lutego 20178 l przez PiotrekP
Opublikowano 25 lutego 20178 l Grymel.pl 169zł, ze steelbookiem. Wysyłka gratis. Edytowane 25 lutego 20178 l przez k0ntra
Opublikowano 25 lutego 20178 l Cztery osoby z tego tematu zamowily preorder ze steelbookiem z mojego reflinka, nikt nie oplacil, moze ktos odstapi.
Opublikowano 26 lutego 20178 l wasza ostatnia(?) nadzieja: :D http://www.electro.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-horizon-zero-dawn-edycja-kolekcjonerska-,id-789761 Godzine temu dostałem maila o wysyłce z electro. Yeah. Dla beki kliknalem i kupilem bedac pewnym ze zaraz poleci anulowanie i to pomylka, a dzisiaj: Wysłano zamówienie :pawel:
Opublikowano 27 lutego 20178 l No pięknie to wyglada. Oby do piatku (sobota wolna), to bede mogl pograc troche dluzej niz w tygodniu.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Dzięki, akurat mam na miejscu :) Kumpel też z cynku skorzystał. Edytowane 27 lutego 20178 l przez DonSterydo