Opublikowano 5 września 20177 l Czy komuś udało się dostać Destiny 2 przed premierą? Wersja na PS4. #Gdańsk #Sopot #Gdynia Edytowane 5 września 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 20 września 20177 l Panowie, może nie gra na premierę ale nie znalazłem odpowiedniego tematu, chodzi o gre Shadow Warrior 2 na ps4, można to gdzieś kupić w wersji pudełkowej ? ani na ceneo ani na allegro nie ma, tylko cyfrówki...
Opublikowano 22 września 20177 l Koledzy widział wie ktoś gdzie można kupić w fajnej cenie ? FIFA 18 PS4 Edytowane 22 września 20177 l przez keczu78
Opublikowano 22 września 20177 l Na Merlin.pl masz za 226,99 z przesyłką jak zapłacisz masterpassem :)
Opublikowano 23 września 20177 l ja chyba wezmę z media expert za 239,50 i wydymam ich na dyszkę z kodu z newslettera. tylko nie wiem, czy ten kod można użyć pokazując przy kasie, czy jedynie przy zamówieniu online co by znaczyło, że mógłbym gierkę odebrać dopiero po południu
Opublikowano 23 września 20177 l Zamów przez neta z odbiorem ze sklepu przy wykorzystaniu tego niuletera i tyle tej roboty, zapłacisz za tyle ile Ci pokaże na stronie ME ;)
Opublikowano 25 września 20177 l Panowie, jak z preorderami w X-komie? Daja rade, czy unikac szerokim lukiem?
Opublikowano 26 września 20177 l Pewnie ile ludzi to tyle opinii - ja zakupiłem kiedyś COD'a Infinite Warfare, to po tygodniu zadzwonili, że będzie opóźnienie w dostawie, a po dwóch zadzwonili mówiąc, że chwilowo nie ma ja na stanie i jak poprosiłem o telefon za godzinę, to w międzyczasie anulowali mi zamówienie - podziękował za taki sklep. Żeby było ciekawie to nie chodziło o preorder, a o normalnie dostępną w sklepie grę :D Edytowane 26 września 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 28 września 20177 l Koledzy widział wie ktoś gdzie można kupić w fajnej cenie ? FIFA 18 PS4 W LIDLU ma byc na PS4 i XOne po 235, a na PC, PS3 i 360 za 198. Powaga. Dzis gazetke widzialem : D
Opublikowano 16 października 20177 l Jest jeszcze gdzies do dostania w ludzkiej cenie wersja deluxe nowego AC z chusta? O ta - https://www.mediaexpert.pl/gry-ps4/gra-ps4-assassin-039-s-creed-origins-edycja-deluxe-chusta,id-911394
Opublikowano 16 października 20177 l Udało się komuś we Wrocławiu wyrwać już dzisiaj South Park Fractured But Whole?
Opublikowano 24 października 20177 l Wolfenstein II The New Colossus, Trójmiasto - gdzie najtaniej, lub najszybciej? Jest jakiś sklepik, który będzie miał szybciej, czy muszę czekać do piątku?
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Zerowy odzew to podbijam Najtaniej znalazłem MH za 197,90 z DLC, konkurencja max 2zł drożej, ale nie widziałem info o tej zbroi do pobrania https://sklep.gry-online.pl/sklep/playstation-4/role-playing-rpg/monster-hunter-world-ps4-dlc,381516 Dragon Ball najtaniej z tego co wyszukałem to na zaavi, z wysyłka po obecnym kursie w okolicach 215zł, ale wiadomo, że nie przyjdzie na premiere. W polskich sklepach 234,99zl na gry online i w KiG.
Opublikowano 1 lutego 20187 l Shadow of the Colossus w steelbooku! Na wyspach juz ni ma - g.stop, amazon, game.uk gdzie indzie przez internet moge sprobowac?
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Jak kupię gowa cyfre w sklepie into moge łupać od północy z 19/20? I ta cena, 289 zł, jak ona sie ma zawartoscią do wersji podstawowej za 249 ze sklepu?
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Na konsole i gry jest za 243 z groszami, ale i tak trzeba doliczyć jeszcze wysyłkę. No chyba, że pofatygujesz się po odbiór osobisty.
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Na brytyjskim amazonie God of War ciagle ze statusem wyprzedany. Chyba musze do GAME’a uderzyć.
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l 13 minut temu, Lukas_AT napisał: Na brytyjskim amazonie God of War ciagle ze statusem wyprzedany. Chyba musze do GAME’a uderzyć. Masz smyths'a u siebie? Z odbiorem osobistym wychodzi najtaniej w sieci. https://www.smythstoys.com/uk/en-gb/video-games-and-tablets/new-games-coming-soon/coming-soon-playstation-4/god-of-war-ps4/p/154084
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Szkoda że simply games ma drogo, od nich zawsze dostaję gierki parę dni przed premierą
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l A dostane gdzies jeszcze kolekcjonerke gow w uk? Cos czuje, ze die obudzilem z reka w nocniku
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l W piątek gra na półkach sklepowych w mm/me/rtv będzie w cenie 250zł czy wyższej?