Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

marcinwks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwoniłem do trytona spytac sie czy nie dadza gowa spod lady xDDDD

polecam dzownić, facet dostaje drgawek ze złosci, tyle do niego dzwoni xD

Mówi ze takie kary sa za sprzedaż ze nawet rodzinie by nie dal.

Opublikowano

Pamiętam jak w czasie premiery PS4, gdy dzwoniło się do Media Markt, to momentalnie po połączeniu najpierw włączala się wiadomość, że PS4 nie ma na sklepie, a dopiero później łączyło nas z pracownikiem. 

• Haha 1
Opublikowano
53 minuty temu, _Be_ napisał:

Specjalnie dla zaufanych i dlatego by pisal na forum? xD 

Nie no z tego co widzialem to Dave ma wersje nie na polski rynek (bez POLSKIE NAPISY) wiec sony polska może mu skoczyć.

Ale sama gra jest po polsku? (pipi) w pudełko ;)

Opublikowano
5 minut temu, Strife napisał:

I co? Będzie lament jak się nie zagra w piątek? Macie po 5 lat czy co?

Ja bym lamentował - dlatego po ciężkim tygodniu pracy bujam się do Saturna i osobiście dopilnuję swojego szczęścia (do pełni szczęścia brakowałoby, gdyby pewien sklepik w tej samej galerii miał wersję z UK importu) :)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Kyow sensie że maila posłałem z pytaniem bo teraz limitka na stronie ma premierę na 27.04.

@Strife jak wolny czas masz głównie w weekend to tak - lipa trochę z tym że ja mogę poczkeać - bardziej piszę żeby było wiadomo jak to jest z tym czy innym sklepem. 

Edytowane przez mozi
Opublikowano

Aaa to faktycznie coś zjebutali :lapka: U mnie narazie brak info z MM i z X-koma.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

Ja bym lamentował - dlatego po ciężkim tygodniu pracy bujam się do Saturna i osobiście dopilnuję swojego szczęścia (do pełni szczęścia brakowałoby, gdyby pewien sklepik w tej samej galerii miał wersję z UK importu) :)

Chodzi Ci o SkyGames w Galerii Bałtyckiej? Jak coś to nie ma już tego sklepu tam, teraz są chyba tylko na Przymorzu.

• Dzięki 1
Opublikowano
2 minuty temu, Słupek napisał:

Chodzi Ci o SkyGames w Galerii Bałtyckiej? Jak coś to nie ma już tego sklepu tam, teraz są chyba tylko na Przymorzu.

Fak, dzięki ziom :)
No to w takim razie tylko Saturn zostaje, bo GameOne ma od dawna jakąś kosę z Sony i nie ma ich gierek na premierę, a TwojeGranie ma ogólnie wywalone w premiery i jakoś tam biednie teraz na półkach po przeprowadzce...
Ech... A mogłem kupić u Czezky'ego i pewnie miałbym dzień przed premierą, ale wyczyściłem konto i musiałbym najpierw gotówkę wpłacić na nie, a później przelew... Strasznie to męczące :) Cóż, trzeba będzie jakoś przeboleć ten szajs na okładce :)

Opublikowano
18 godzin temu, Wredny napisał:

bo GameOne ma od dawna jakąś kosę z Sony i nie ma ich gierek na premierę

Sony ma wysrane na pojedynczych retailerów :usmiech: 

Opublikowano

Media e ostatnio daje dvpy z zamówieniami. Mają gry dxien, dwa po premierze. Kingdom come deliverance mieli bodaj tygodniowy poślizg i zrezygnowałem. Raczej nie polecam. 

Ciągle status "nowe zamówienie ".

Opublikowano

@MAJOCHEY_PL jako kontrargument dam GT Sport, ktore bylo juz w sklepach dzien przed premiera - wiem, bo mi sie pomylily dni i poszedlem kupic. Kasjerka wyciagnela z szafki i dopiero kasa nas powstrzymala, bo tam dostala info ze jeszcze nie jest w systemie. Mysle, ze przy takiej premierze duze sieciowki nas raczej nie zawioda.