Gość suteq Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 10 minut temu, sprite napisał: Ktoś już dostał jakieś info z X-komu odnośnie GoWa? Nope. Ja cały czas od momentu złożenia zamówienia mam 'W trakcie realizacji.'. Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Kierwa. Bo nie wiem czy jechać jutro na otwarcie do nich po gierkę Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Dopiero po mailu, że coś do odbioru jest będziecie mogli odebrać Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 A maila pewnie wyślą po 17 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Ja pisałem do xkom czy jutro normalnie do odbioru bedzie, oto odpowiedz: Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość.Uuprzejmie informujemy, iż zamówienie powinno być skompletowane w dniu jutrzejszym. możliwość odbioru potwierdzimy osobną wiadomością SMS. W przypadku dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Ja w swoim pobliskim Media Expert już parę razy zamawiałem coś na premierę. Do momentu faktycznej premiery cisza, ale już w we właściwym dniu to w ciągu 1-2 godzin info dają info, że zamówienie do odbioru. Będzie wporzo. Edytowane 19 kwietnia 2018 przez Cedric Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Nie wiem jak to się przekłada na premierę gierki, ale ostatnio parę rzeczy tam kupiłem i elegancko maile rano przysyłali że sobie można odebrać tak więc raczej można być spokojnym. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 8 minut temu, XM. napisał: Ja pisałem do xkom czy jutro normalnie do odbioru bedzie, oto odpowiedz: Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość.Uuprzejmie informujemy, iż zamówienie powinno być skompletowane w dniu jutrzejszym. możliwość odbioru potwierdzimy osobną wiadomością SMS. W przypadku dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji. O no to spoko. Ciekawe tylko jak przy wysyłce do paczkomatu bo jednak byłaby lipa jakbym grę dostał w poniedziałek. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 jak dobrze ze weekend zaplanowany poza domem, nie zalezy w sumie zeby jutro realizowali i moze byc ten poniedziałek Cytuj
Cykomaton 99 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Właśnie dostałem maila od Media Expert że moja edycja limitowana God Of War jest gotowa do wysyłki. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Składał ktoś preordera na kolekcjonerke w Media/Saturnie? Dostaliście jakieś info w ostatnich dniach? W styczniu zlożyłem preordera do dzisiaj status tak jak był kilka miesięcy temu tak jest dalej "zamówienie złożone" także nie wiem czy jutro będę cieszył się kolekcjonerką czy dostane od nich maila żebym spie$%alał? ¯\_(ツ)_/¯ Edytowane 19 kwietnia 2018 przez Ryo-San Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Ktoś pisał, że X-Kom będzie wysyłał dopiero po weekendzie, ale dostałem maila, że zamówienie jest gotowe do realizacji, więc jutro chyba będę miał Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 13 minut temu, Ryo-San napisał: Składał ktoś preordera na kolekcjonerke w Media/Saturnie? Dostaliście jakieś info w ostatnich dniach? W styczniu zlożyłem preordera do dzisiaj status tak jak był kilka miesięcy temu tak jest dalej "zamówienie złożone" także nie wiem czy jutro będę cieszył się kolekcjonerką czy dostane od nich maila żebym spie$%alał? ¯\_(ツ)_/¯ Mam to samo - zamówienie w MM 1 minutę temu, Yakubu napisał: Ktoś pisał, że X-Kom będzie wysyłał dopiero po weekendzie, ale dostałem maila, że zamówienie jest gotowe do realizacji, więc jutro chyba będę miał Do mnie też emaile przysłali Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Media markt dalej milczy. Zamówiłem u nich kolekcjonerke ponad miesiąc temu i zero odzewu. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Ja coś czuje że oni przegięli za zamówieniami. Pewnie produkt był dostępny na stronie za długo i zebrali pierdyliard preorderów a od Sony dostaną tylko ułamek tego. A my dostaniemy jutro maile z jakąś oficjalno-korpo zdawkową informacją że zamówienie zostało anulowane z powodu braku towaru Edytowane 19 kwietnia 2018 przez Ryo-San Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 A do mnie nic xkom nie wysłał. No kórva xD dawać mnie te gre Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Mi X-kom nic nie wysłał 1 Cytuj
Boomcio 4 050 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Ale hype ... A ja na spokojnie będę miał tą grę za miesiąc. Za 130 zeta. Z tego foruma. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Nie wiem jak w MM i Saturnie, ale w takim Media Expert zawsze dzień wcześniej dostawałem sms, że zamówienie jest w drodze do wybranego marketu Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 #Gdańsk #Trójmiasto #God_of_War #przedpremierowo Jakie prywatne sklepy z grami funkcjonują w Gdańsku? Nie działa GrySky, Nintuś będzie miał dopiero jutro lub później, GameOne nie ściąga na premierę. Poratuję plusami jeśli ktoś podzieli się źródłem. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 10 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: Ale hype ... A ja na spokojnie będę miał tą grę za miesiąc. Za 130 zeta. Z tego foruma. Bloodborne też ograłeś dopiero miesiąc temu? Jak ktoś mieszka w Wielkiej Brytanii to thegamecollection wysyłali juz wczoraj kolekcjonerki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: #Gdańsk #Trójmiasto #God_of_War #przedpremierowo Jakie prywatne sklepy z grami funkcjonują w Gdańsku? Nie działa GrySky, Nintuś będzie miał dopiero jutro lub później, GameOne nie ściąga na premierę. Poratuję plusami jeśli ktoś podzieli się źródłem. A czemu prywatne? Pójdziesz jutro MM i kupisz jak człowiek z półki. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Jeśli jest szansa, żeby pograć dzisiaj (tym bardziej dostać wersję bez znaczka PL na okładce) to wykorzystam. Cytuj
Boomcio 4 050 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 16 minut temu, smallv86 napisał: Bloodborne też ograłeś dopiero miesiąc temu? Wogóle nie ograłem tego tytułu. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Media Markt leci w kulki tak jak wyżej pisali status zamówienia złożone .Jak do 19 nie dostane @ ,że wysłane dzwonie na infolinie jak mi powiedzą ,że nie bedzie na premiere kupie na psstore. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi