Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

marcinwks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam. Zawsze w dzień premiery mam gierkę, odbieram po pracy. Pierniczę kurierów i pocztę.

Tak, na premierę biorę.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, rodi84 napisał:

W euro preorder steelbook do odbioru dopiero 8. Ciekawe czemu?

Z centrali czy z punktu odbioru/salonu podali takie info?

czyli gre też odebrać można 8 ?  premiera 7

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Powinni to zmienić bliżej premiery. W sensie sms przychodzi albo mail kiedy będzie do odbioru. 

A jak nie zmienią, to wezmę gdzieś z półki, mamy XXI wiek :reggie:

Opublikowano
W dniu 28.08.2018 o 08:57, Rozi napisał:

Powinni to zmienić bliżej premiery. W sensie sms przychodzi albo mail kiedy będzie do odbioru. 

A jak nie zmienią, to wezmę gdzieś z półki, mamy XXI wiek :reggie:

Rozi gdybyś kontaktował się jeszcze z nimi daj znać czy gre będzie można odebrać w piątek ze sklepu.

Jak się nie da też chyba pójde gdzieś tak kupie, ale preordera tego ze steelbookiem by złożył

Opublikowano (edytowane)

W komputroniku Spider man 229zł, po ściągnieciu ich aplikacji dają kupon zniżkowy 20zł, można grę wyrwać za 209zł. Taniej się chyba nie da.

TbSZnal.jpg

Edytowane przez Shen
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
Cytat

W Państwa zamówieniu brakuje produktu: 
Spider-Man (PS4) (1 z 1 zamówionych).
Towar został domówiony, czekamy na potwierdzenie dostępności i terminu dostawy uzupełniającej.

Mam nadzieję, że nic kurde nie kombinują znowu :/

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze zamawiał Spider-mana z media expert (nie mam na myśli tu konkretnie kolekcjonerki)? Dostaliście jakieś nowe info? Bo o mojej limitce dalej cisza (ciągle w statusie 'nowe zamówienie').

Albo czy kiedykolwiek zamawialiście tam jakiś pre-order - wysyłają dopiero w dniu premiery czy dzień wcześniej? 

Opublikowano (edytowane)

Ja tam często zamawiam, ale z odbiorem osobistym, zawsze jest w dzień premiery odbiór, nie wcześniej.

Nie wiem czy ta informacja będzie dla ciebie pomocna, najlepiej na główną infolinie zadzwonić i zapytać jeśli chodzi o wysyłke kurierem, w sklepie stacjonarnym nie wiele wiedzą.

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 1
Opublikowano
W dniu 3.09.2018 o 09:44, Rozi napisał:

Mam nadzieję, że nic kurde nie kombinują znowu :/

Odbierasz w salonie? Ja dziś napisałem bezpośrednio do sklepu w którym odbieram, zapewniają, że gra będzie czekać w piątek.

Opublikowano

Nope, anulowałem. Biorę w małym sklepiku, powinni już jutro mieć.

Opublikowano

Ludzie z Dąbrowy Górniczej, Katowic i Jaworzna - xGameCenter już mają Pajonka, 249 złotych.