Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 2 minuty temu, chrno-x napisał: Anulowali Ci preordera Sekiro tak bez podania przyczyny? Tak. 2 albo 3 dni przed premierą uyebali chyba wszystkie preordery na kolekcjonerki (albo większość) ot tak po prostu. Nie mamy pana kolekcjonerki i co nam pan teraz zrobi! A Sekiro preorderowałem jeszcze w listopadzie. Też mam lekką niepewność bo zamówienie cały czas wisi jako "nowe" od dobrych kilku miesięcy. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 (edytowane) 25 minut temu, Ryo-San napisał: Tak. 2 albo 3 dni przed premierą uyebali chyba wszystkie preordery na kolekcjonerki (albo większość) ot tak po prostu. Nie mamy pana kolekcjonerki i co nam pan teraz zrobi! A Sekiro preorderowałem jeszcze w listopadzie. Też mam lekką niepewność bo zamówienie cały czas wisi jako "nowe" od dobrych kilku miesięcy. Zobaczymy. Serio ? I oni niby maja laur jakości konsumenta ??? No ja mam u nich specjalna, mam nadzieje, ze wszystko będzie git gud, bo już nie do wyrwania, a nie uśmiecha mi się bulic za figurke. edit - ehhh, specjalnie zamowilem w sieciowce żeby był spokoj. Edytowane 23 kwietnia 2019 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 (edytowane) To była standardowa informacja czyli "Z przykrością informujemy że z przyczyn niezależnych zamówienie zostało anulowane bla bla bla. Zresztą w przypadku Sekiro RTV też uwalało preordery więc możliwe że to wydawca dał doopy i w ostatniej chwili poinformował że nie dostarczy zakładanej ilości. Całe szczęście z grami od Sony takich cyrków nie miałem więc liczę że w piątek obudziłmnie dźwięk smsa że giereczka czeka na odbiór Edytowane 23 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 2 godziny temu, aphromo napisał: Serio ? I oni niby maja laur jakości konsumenta ??? no piszesz do firmy ktora daje te laury: Cytat witam, chcialbym laur konsumenta wystawiaja fakture, placisz i voila! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 (edytowane) Ten laur konsumenta jest zapewne tyle samo wart co te nagrody i medale dla Żywca, Warki, Tyskiego czy innych koncernowych szczyn którymi się chwalą na puszkach/butelkach Edytowane 23 kwietnia 2019 przez Ryo-San 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 (edytowane) Jak ktoś chce jeszcze ustrzelić kolekcjonerkę Days Gone to pojawiły się w Avansie i jest oznaczona jako dostępna od ręki z dostawą na jutro. Albo to jakiś błąd albo coś im się poyebalo i faktycznie dzisiaj wyślą : ) https://www.avans.pl/konsole-i-gry/gry-playstation-4/gry-playstation-4/gra-ps4-days-gone-edycja-kolekcjonerska Edytowane 24 kwietnia 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Jakieś info o tym, żeby we Wrocławiu dało sie już kupić? Zarówno GoW jak i Spider-Man były dostępne wcześniej wiec mocno liczę, że Days Gone uda się wyrwać przed piatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 (edytowane) @Ryo-San jak mi tą EK zrealizaują, to dzięki wielkie, bo już spisałem ją na straty. Jednak weszło. Dziwne, że jeszcze jest dostępna, bo normalnie znikały momentalnie. Edit: No i już nie ma Edytowane 24 kwietnia 2019 przez PiotrekP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 (edytowane) Pojawiły się też w Media Markt (599zł) ale zanim skopiowałem linka i go tutaj wkleiłem to już ich nie było ( doslownie chwila). Empik podobno anulował wszystkie preordery na kolekcjonerke. Chyba ich to przerosło : ( Media Expert wierzę w was!! Nie idźcie tą drogą! Edytowane 24 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 W większości przypadków sklepy wrzucają to na wirtualne półki, nie mając zapewnienia, że dostaną tyle i tyle egzemplarzy. A potem lecą masowe anulowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Gdzie można kupić za 2 stówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Macie jakieś info odnośnie kolekcjonerki z MediaExpert? Status zamówienia się nie zmienił, żadnego smsa, na mailu cisza. Coś mi tu zaczyna śmierdzieć chociaż uwalić preordera w dzień premiery gry to tego chyba jeszcze nie grali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Najrozsądniej byłoby do nich zadzwonić i się spytać co się dzieje z zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: Macie jakieś info odnośnie kolekcjonerki z MediaExpert? Status zamówienia się nie zmienił, żadnego smsa, na mailu cisza. Coś mi tu zaczyna śmierdzieć chociaż uwalić preordera w dzień premiery gry to tego chyba jeszcze nie grali. Jak na razie mam to samo, czekam na jakąkolwiek wiadomość ale może po zakupach przejdę się do ME i zapytam o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) hahahahahahahahahahahahahaha. Zayebiste te nasze cebulowe sklepy takie nie bardzo profesjonalne! Preorderowałem gdzieś na początku stycznia maila żebym wypieyrdalał dostałem przed chwilą xD Te 100 zł mogą sobie głęboko w dooope włożyć. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 @HiS też dostałeś taki kod i puszczasz za 150 z przebitką ? Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 23 minuty temu, Ryo-San napisał: hahahahahahahahahahahahahaha. Zayebiste te nasze cebulowe sklepy takie nie bardzo profesjonalne! Preorderowałem gdzieś na początku stycznia maila żebym wypieyrdalał dostałem przed chwilą xD Te 100 zł mogą sobie głęboko w dooope włożyć. Ja zamówiłem na początku marca limitkę i dali mi 50zł. nigdy więcej, zaraz poszukam sobie na necie najtańszej limitki i zamawiam trudno. Walić Media Expert. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Mogę tylko powtórzyć to co już pisałem. Sklepy same w sobie wystawiają to do sprzedaży, nie mając zapewnień ile sztuk dostaną. SCEPolska nie miało żadnych info, ile kolekcjonerek dostaną, a sklepy masowo wrzuciły to do sieci, ustalając samemu sobie ileś tam sztuk. A potem są takie cyrki, bo ustawili 50 sztuk, a dostali 10. Z Horizonem było to samo, kupilem chyba kilka dni przed premierą kolekcjonerke, bo sklep nie wrzucił tego w ilości wyssanej z palca. Winnym jest tu sklep, który obiecuje coś czego nie ma i czego może nawet nie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) A na pudełku kolekcjonerki jest nadrukowany znaczek PL i napis po polsku Edycja Kolekcjonerska? Jeżeli tak to SCEP miało dokładną liczbę sztuk jakimi dysponuje. Mnie tutaj najbardziej wkoorwia to że poinformawali mnie o tym dzisiaj w dzień premiery. Gdybym dostał info wcześniej to był sobie zrobił zamówienie chociażby w Avansie (zresztą sam tego linka wrzucałem żeby było śmieszniej Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Właśnie nie, po polsku nic nie ma, ale sterowanie na kartce jest po polsku. Jest wogóle polska edycja tego pudła? Mail mi przypomniał o edycji specjalnej, która czeka w empiku, bo myślałem, że kolekcjonerki nie dostanę. Trzeba będzie jak zwykle anulować. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Potwierdzam,niestety taka sama sytuacja u mnie z Edycja Specjalna. ( Media Expert) Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Jak się okazuje, polskie kolekcjonerki byly z dystrybucji na Holandię i Czechy i u nas steele były rozfoliowane, żeby wsadzić tam grę po polsku i polskie sterowanie. W sumie trochę niefajnie, ale koło siedzenia mi lata że nie ma napisów pl na pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2019 (edytowane) 8 godzin temu, PiotrekP napisał: Jak się okazuje, polskie kolekcjonerki byly z dystrybucji na Holandię i Czechy i u nas steele były rozfoliowane, żeby wsadzić tam grę po polsku i polskie sterowanie. W sumie trochę niefajnie, ale koło siedzenia mi lata że nie ma napisów pl na pudle. Wydanie limitowane (specjalne) tez nie ma polskiego znaczka na pudle a wszystko bylo zafoliowane. Edytowane 27 kwietnia 2019 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Wie ktoś może gdzie można dostać Gran Turismo Sport Spec II na premierę? Szukam w necie i nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 Death Stranding - zamawiacie gdzieś online czy idziecie do sklepu i z półki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi