Boomcio 4 026 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 27 minut temu, Fanek napisał: do sklepu i z półki? Ja tak właśnie robię. W obecnych czasach lamenty typu: ' nie pogram w weekend, bo kurier doręczy dopiero w poniedziałek' mnie śmieszą motzno. Wyjątek, kiedy ktoś zamawia steelboka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Godzinę temu, Fanek napisał: Death Stranding - zamawiacie gdzieś online czy idziecie do sklepu i z półki? Zaklepane w pobliskim sklepie już jakoś od miesiąca czy dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Gdzie najtaniej w necie dorwać Death Stranding? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Media Markt z kodem zniżkowym jak jesteś w klubie czy jaki oni tam program lojalnościowy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cykomaton 99 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Właśnie dostałem maila z Euro że steelbook z Death Stranding będzie u mnie 12 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Zamawiałeś do domu czy odbiór w sklepie? Ja zamówiłem w media expert z odbiorem w sklepie i mam nadzieję, że jutro nie zrobią mnie w chvja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Przyszło info z empiku, że do odbioru Death Stranding za 239,99zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Dostaliście jakiekolwiek info odnośnie Death Stranding z media markt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Sam sobie odpowiem, może komuś się info przyda. MM anuluje preordery na edycję specjalną. Cytuj Odnośnik do komentarza
gregorij 43 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Potwierdzam - anulowana special edition w mm. Powodem wg mm jest niewywiązanie się producenta i otrzymanie niewystarczającej ilości towaru : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Widzę w formie są, ostatnio wszystko co limitowane czy kolekcjonerskie jest przez nich anulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
doot9 0 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Mam takie pytanko do ludzi, którzy często pre-orderują wersje pudełkowe - z racji tego, że jeszcze nigdy tego nie robiłem, a kolejną część TLOU i tak kupię, to jakie sklepy w polsce "słyną" z tego, że dostarczają zamówienie przed datą premiery albo maksymalnie na dzień premiery? Pamiętam, że w przypadku Wiedźmina 3, niektóre pre-ordery przychodziły wcześniej, ma to jeszcze miejsce? Trochę OT, ale może komuś też się przyda taka wiedza :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 https://perfectblue.pl/ Pan Czezky zawsze dostarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 5 godzin temu, doot9 napisał: Mam takie pytanko do ludzi, którzy często pre-orderują wersje pudełkowe - z racji tego, że jeszcze nigdy tego nie robiłem, a kolejną część TLOU i tak kupię, to jakie sklepy w polsce "słyną" z tego, że dostarczają zamówienie przed datą premiery albo maksymalnie na dzień premiery? Pamiętam, że w przypadku Wiedźmina 3, niektóre pre-ordery przychodziły wcześniej, ma to jeszcze miejsce? Trochę OT, ale może komuś też się przyda taka wiedza Jak zależy Ci na dniu premiery to z doświadczenia, żeby mieć największą pewność to PB u Czezkyego jak Luqat napisał. Z dużym prawdopodobieństwem będziesz miał dzień przed premierą a maksymalnie w jej dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 MM z kuponikiem 40zł oczywiście jak ktoś nie ma ciśnienia żeby dostać przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Mi się wydaje, że w przypadku tak dużych premier to najprościej pro prostu iść do Media Marktu czy innej sieciówki. @messer88 a skąd kupon? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Klub MM, co prawda kuponu nie wykorzystasz na preorder ale w dniu premiery już elegancko wchodzi i można jechać po gierki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 To jest chyba tylko dla nowych klubowiczów. Ale zobaczę co tam na koncie jak mi się uda zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Fajne te kuponiki MM Dałem się namówić na kartę MM, ale nie widziałem w tym sensu. A potem zobaczyłem że co chwilę dają jakiś obfity kuponik. Te niemce to jednak solidne są. 5 godzin temu, doot9 napisał: Mam takie pytanko do ludzi, którzy często pre-orderują wersje pudełkowe - z racji tego, że jeszcze nigdy tego nie robiłem, a kolejną część TLOU i tak kupię, to jakie sklepy w polsce "słyną" z tego, że dostarczają zamówienie przed datą premiery albo maksymalnie na dzień premiery? Pamiętam, że w przypadku Wiedźmina 3, niektóre pre-ordery przychodziły wcześniej, ma to jeszcze miejsce? Trochę OT, ale może komuś też się przyda taka wiedza Pre-order w polskich sklepach gwarantuje dostawę w dniu premiery i nic więcej. Bardzo, ale to bardzo rzadko wysyłają na kilka dni przed premierą. Są sklepy (głównie na Śląsku) które oferują zakup nowości przed premierą, ale tylko w sklepie stacjonarnym. Brałem tak kilka gier, ale ma to swoje wady bo gra chodzi bez patcha, ma ukryte trofea itd. Lepiej się gra w dniu premiery, oficjalnie. Polecam takie sprawdzone sklepy jak: perfectblue.pl ultima.pl konsoleigry.pl muve.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ktoś może zamawiał TLoU2 edycję specjalną w neonecie? Bo dalej mam status "weryfikacja". Cytuj Odnośnik do komentarza
Barbarian 0 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ktoś może zamawiał TLoU2 edycję specjalną w neonecie? Bo dalej mam status "weryfikacja".Mam to samo, mam nadzieję że nie dadzą plamy i będzie do odbioru w piątek.Sent from my Mi A2 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @Barbarian właśnie mi potwierdzenie przyszło. Teraz tylko pytanie o której będzie do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Jakby ktoś miał info o The Last Of Us II we Wrocławiu to dajcie znać. Pls Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 W Katowicach mieli sprzedawać dziś, ale przyszedł mail od Sony i nici z tego, dopiero jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
nikt 42 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) https://www.olx.pl/oferta/the-last-of-us-2-profesjonalna-wersja-polska-pl-dostepna-CID99-IDFoQR1.html W Sosnowcu znalazłem - ogłoszenie na olx. "Pamiętaj Kupujesz of Firmy Wystawiam Faktóre Lub Paragon" - WTF. Spoiler AG-GAME ul. Warszawska 14 41-200 Sosnowiec Edytowane 18 Czerwca 2020 przez nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi