Opublikowano 19 kwietnia 20187 l z Media Ekspert info ze przygotowane do wysyłki, a jak sprawdziłem na trackerze to ma być jutro między 12-17. Szykuje się praca z domu
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Dzwoniłem na infolinie MM. Jutro będą rozsyłać zaproszenia po preordery.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Ciekawe ile osób te preordery otrzyma. Ja zlożylem w drugim rzucie (styczeń) kiedy w Polsce już żodyn sklep nie miał tego na stanie Ż O D Y N! To czekamy!
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Ultima wysłała limitke GoWa, więc będzie grane cały weekend , a już się bałem że znów dadzą dvpy.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Przynajmniej pudełko dziś podotykam^^ dodatkowo pytam sprzedawcę czy napewno jutro z rana będzie już gra to poszedł na zaplecze, wrócił, pokiwał głowa i powiedział ze maja tego pełno ;o odrazu zapytałem czy nie sprzeda mi kopi bez nabijania na kase ale pokazał tylko gest podcinania gardła No nic jutro akurat wolne to z rana człowiek wstanie i leci po swoją sztunie;) jeszcze mam kartę podarunkowa to wyjdzie mnie 140 złWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Ja olałem swoje zamówienie na ultimie. Dziś cisza(nie wiem nawet czy wysłali) a w moim lokalnym małym sklepie z grami legalnie nabyłem sobie wersję z Polskiej dystrybucji . Jak przyjdzie z ulitmy to poleci na sprzedaż w folii.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Mnie xkom chyba wydyma. Na szczescie tylko troche bo i tak dopiero w niedziele moglbym pograc. Ale pogram w poniedzialek bo niedziela bez handlu. A idz pan w huy
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l U mnie 0 odzewu z Ultimy. Tragedia. Dobrze ,że kupiłem w innym sklepie bo bym tylko się w(pipi)ił a mam dodatkowo dziś urodziny. Gdy przyjdzie(o ile) powołam się na zwrot bez podania przyczyny w ciągu 14 dni.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Z Media Markt rano o 5 dostałem takiego emaila: "Wkrótce na podany nam adres e-mail zostanie wysłana informacja o możliwości realizacji Zamówienia." Także, może dziś tego nie spierd..
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Psioczycie i narzekacie, a na półkach tego już pełno leży bez żadnych pre orderów i innych srelów
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Na przyszłość polecam odbieranie na miejscu w Euro, jest to najlepsza z opcji. Z dostawą kurierem już nigdy nie kupię gierki.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 6 minut temu, Strife napisał: Psioczycie i narzekacie, a na półkach tego już pełno leży bez żadnych pre orderów i innych srelów ale nie za 189pln
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 2 minuty temu, Ficuś napisał: ale nie za 189pln Za 2 miechy będzie latała za stówke.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 6 minut temu, Strife napisał: Za 2 miechy będzie latała za stówke. Za rok będzie za stowe, panowie anulacja preorderów i czekamy.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l niewiedza jest błogosławieństwem Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 30 minut temu, Strife napisał: Psioczycie i narzekacie, a na półkach tego już pełno leży bez żadnych pre orderów i innych srelów Limitki i kolekcjonerki raczej nie