Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

z Media Ekspert info ze przygotowane do wysyłki, a jak sprawdziłem na trackerze to ma być jutro między 12-17. Szykuje się praca z domu :)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 315,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Dzwoniłem na infolinie MM. Jutro będą rozsyłać zaproszenia po preordery.

Opublikowano

Ciekawe ile osób te preordery otrzyma. Ja zlożylem w drugim rzucie (styczeń) kiedy w Polsce już żodyn sklep nie miał tego na stanie Ż O D Y N! To czekamy!

Opublikowano

Ultima wysłała limitke GoWa, więc będzie grane cały weekend :banderas:, a już się bałem że znów dadzą dvpy.

Opublikowano

f5dea190180d48403b053dcab078f08e.jpg

Przynajmniej pudełko dziś podotykam^^ dodatkowo pytam sprzedawcę czy napewno jutro z rana będzie już gra to poszedł na zaplecze, wrócił, pokiwał głowa i powiedział ze maja tego pełno ;o odrazu zapytałem czy nie sprzeda mi kopi bez nabijania na kase ale pokazał tylko gest podcinania gardła :( No nic jutro akurat wolne to z rana człowiek wstanie i leci po swoją sztunie;) jeszcze mam kartę podarunkowa to wyjdzie mnie 140 zł:D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja olałem swoje zamówienie na ultimie. Dziś cisza(nie wiem nawet czy wysłali) a w moim lokalnym małym sklepie z grami legalnie nabyłem sobie wersję z Polskiej dystrybucji . Jak przyjdzie z ulitmy to poleci na sprzedaż w folii. :potter:

Opublikowano

Ja też mam info z Ultimy- limitka będzie jutro u mnie. 

Opublikowano

Dostałem email z xkom więc chyba będzie grane w weekend. :obama:

Opublikowano

Mnie xkom chyba wydyma. Na szczescie tylko troche bo i tak dopiero w niedziele moglbym pograc. Ale pogram w poniedzialek bo niedziela bez handlu. A idz pan w huy

Opublikowano

DO ODBIORU 

wale konia, zara wyje.bie z tej pracy.

Opublikowano

a u mnie dalej echo :(

Opublikowano

U mnie 0 odzewu z Ultimy. Tragedia. Dobrze ,że kupiłem w innym sklepie bo bym tylko się w(pipi)ił a mam dodatkowo dziś urodziny. Gdy przyjdzie(o ile) powołam  się na zwrot bez podania przyczyny w ciągu 14 dni. 

Opublikowano

Z Media Markt rano o 5 dostałem takiego emaila:
"Wkrótce na podany nam adres e-mail zostanie wysłana informacja o możliwości realizacji Zamówienia."

Także, może dziś tego nie spierd..

Opublikowano

Dostałem przed chwila SMS z Saturna, ze gow do odbioru :banderas: 

Opublikowano

Psioczycie i narzekacie, a na półkach tego już pełno leży bez żadnych pre orderów i innych srelów 

Opublikowano

Na przyszłość polecam odbieranie na miejscu w Euro, jest to najlepsza z opcji. Z dostawą kurierem już nigdy nie kupię gierki.

Opublikowano
6 minut temu, Strife napisał:

Psioczycie i narzekacie, a na półkach tego już pełno leży bez żadnych pre orderów i innych srelów 

ale nie za 189pln

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

ale nie za 189pln

Za 2 miechy będzie latała za stówke.

Opublikowano
6 minut temu, Strife napisał:

Za 2 miechy będzie latała za stówke.

Za rok będzie za stowe, panowie anulacja preorderów i czekamy.

Opublikowano
30 minut temu, Strife napisał:

Limitki i kolekcjonerki raczej nie