Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Ciekawe ile tego zamówili, że im przycięli. My na pierwszy rzut zamówiliśmy 50 i dostaliśmy wszystko.
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Dobrze, ze jestem cierpliwa osoba. Ten sklep to jakiś wałek musi być - zamawiałem tam dwukrotnie gierki i dwukrotnie dostawałem bardzo podobną wiadomość. Nigdy więcej już tego nie zrobię
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Dobrze, ze jestem cierpliwa osoba. Ten sklep to jakiś wałek musi być - zamawiałem tam dwukrotnie gierki i dwukrotnie dostawałem bardzo podobną wiadomość. Nigdy więcej już tego nie zrobię Zamawialem na Best-Play, wczesniej nie bylo zadnych problemow, nastepnym razem gdzie indziej zrobie zamowie gry. Trudno.
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Ja tam nie licząc jakiś rzadkich gierek lub tytułów na Niny omijam takie sklepy szerokim łukiem. Combo zabukowanie za pomocą płatności w sklepie MM/Empik/RTV Eur + ewentualna wizyta w sklepie przed premierą, zawsze zdaje egzamin. Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez balon
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Dobrze, ze jestem cierpliwa osoba. Ten sklep to jakiś wałek musi być - zamawiałem tam dwukrotnie gierki i dwukrotnie dostawałem bardzo podobną wiadomość. Nigdy więcej już tego nie zrobię Nie są w stanie ogarnąć premier. Nie mieli Dirta na premierę, tak samo innych kilku gier pomimo wpisanej daty na ich stronie gry nie było w sklepie gdy przychodziłem odebrać osobiście pomimo składanego zamówienia na grę na tydzień przed premierą. I miałem tak ze trzy razy. Zamówienie wpłynęło do systemu, wiedzieli że ktoś chce kupić i pomimo tego nie mieli. Więc Niestety dwa białostockie sklepy PlayerGames i BestPlay dają du.py a szkoda bo robiłbym zakupy a tak muszę szukać w necie innych okazji. Teraz zbieram Golda na muve, i gry dostaje w dniu albo dzień po premierze i jestem zadowolony. Ale premierę Uncharted 4 to sobie już odpuszczę, na cierpliwie poczekam kilka dni i kupie na spokojnie. Szkoda nerwów. Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez u55r
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l http://www.pssite.com/news/49415/uncharted-4-kres-zlodzieja-wycieklo-dwa-tygodnie-przed-premiera.html
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Proszę o kontakt - Maciomaniak "Użytkownik Maciomaniak nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości"
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Ostatnio wgryzłem się w temat i prawda jest taka, że wielu miało problem z Ratchetem na PS4, również część hipermarketów. Ostatnio w SONY nie podchodzą zbyt poważnie do partnerów i terminowości dostarczania towaru, do tego nie wiadomo za bardzo skąd ten towar zamawiać, bo mają kilka centrów dystrybucji i żaden nic nigdy nie wiem + mają ogólnie wyj..... Taka niestety rzeczywistość. Zresztą o prawie każdym dystrybutorze mogę to powiedzieć :-P Takie CDP do premiery "Wiedźmina III" to była firma z którą kontakt i współpraca była ok, wręcz sami Ci towar wciskali, a teraz wypi**** Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez Graczdari
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Przy składaniu preordera w Euro na zwykła edycję ma być ona niby wysyłana już 4 maja. Pewnie błąd ale złożyłem rezerwacje w salonie, nic nie ryzykuje http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160430/9ddc20b7078ec77c2cd7a3545a9f744f.jpg Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez Dobos
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Przy składaniu preordera w Euro na zwykła edycję ma być ona niby wysyłana już 4 maja. Pewnie błąd ale złożyłem rezerwacje w salonie, nic nie ryzykuje http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160430/9ddc20b7078ec77c2cd7a3545a9f744f.jpg Możliwe że skorygują, ale jak nie to dobry zakup. Ja znalazłem za 239 pln w komputroniku więc odbiorę osobiście 10 maja.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Musisz być wielkim optymistą licząc że komputronik dostarczy Ci grę na premierę.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Musisz być wielkim optymistą licząc że komputronik dostarczy Ci grę na premierę. Złożyłem tylko zamówienie z odbiorem osobistym więc jeśli zadzwonią 10 Maja to odbiorę, a jeśli nie to kupie gdzie indziej. Zamówienie do niczego nie zobowiązuje. Udało mi się nie oglądać Trailerów i zdjęć i nie grałem w Bete więc praktycznie biorę te grę w ciemno.
Opublikowano 5 maja 20168 l Jak ktoś na Śląsku będzie widział przed weekendem U4 to niech da znać Oczywiście z PL dubbingiem Edytowane 5 maja 20168 l przez Lipa
Opublikowano 5 maja 20168 l Mam taką samą prośbę, tyle że dotyczącą Krakowa i okolic. Spróbuj ten sklepik -> https://quicksaveonline.pl/ Często trafiały się wcześniej gierki.
Opublikowano 5 maja 20168 l We Wrocławiu da się kupić czy nie ma szans? Edytowane 5 maja 20168 l przez Kyo Pytanie o Uncharted 4
Opublikowano 5 maja 20168 l Przy zakupie gry w Saturnie w Arkadii dodają do każdej gry steelbok gratis. Ale trzeba czekać do 10 maja. A jak ktoś jest masochistą, to może nawet spotkać Izaaka lol
Opublikowano 5 maja 20168 l Ten steelbook w Arkadii to będzie ten sam co w limitce czy inny? Edytowane 5 maja 20168 l przez Dobos
Opublikowano 5 maja 20168 l Maja na stanie w kazdej sieciówce w ktorej byłem ale niestety nie znam nikogo w srodku kto by mi sprzedał przed premiera
Opublikowano 5 maja 20168 l http://olx.pl/oferta/gra-uncharted-4-nowa-na-ps4-CID99-IDfsyWn.html#d162984521