Opublikowano 10 maja 20168 l Byłem wczoraj w media ekspert (Golub-Dobrzyń) spytać się czy maja edycje specjalna i koleś mi mówi tak tak oczywiście mamy zwykłe i specjalne... no to zarezerwowałem. Dzis przychodzę i dowiaduje się ze "specjalna" to dla nich wersja z podwójna okładka i jakimiś badziewiami do pobrania......................no ja pier........... Brak kompetencji w tym sklepie mnie poraża. Wziąłem zwykła bo specjalna to będą mieć na święta jak dobrze pójdzie.
Opublikowano 10 maja 20168 l Zamówienie z MM na U4 Edycja Specjalna "gotowe do odbioru" właśnie przyszedł, najlepszy możliwy sms i mail w tym roku ^_^
Opublikowano 10 maja 20168 l Media Markt w końcu przysłał SMS'a i maila właśnie ściąga się patch... Pomimo 6 godzin opóźnienia, edycję specjalną mam i ja...
Opublikowano 10 maja 20168 l Wlasnie wrocilem ze swoja ed. specjalna za 279 z media expert, minalem sie z gosciem ktory to przywiozl, milo ze o takiej porze jeszcze sobie dowoza rzeczy.
Opublikowano 10 maja 20168 l No to słabo dopłacać 60-70zł za steelbooka i kilka naklejek xd Ja tam z ME biorę zwykłą za 229zł, na stronce piszą, że jest dostępne, za półtorej godziny kończę pracę i od razu śmigam do sklepu, mam nadzieję, że się na miejscu nie zawiodę.
Opublikowano 10 maja 20168 l Wydanie bardzo spoko nie zapominaj o artbooku, ale masz racje, drugi raz bym nie wzial Licze ze jakby co bedzie wolniej tracilo na wartosci niz zwykla edycja ;D
Opublikowano 10 maja 20168 l Jest jeszcze do tego fajny artbook i dodatki do multi. U mnie w mieście normalna 239-249 a ta specjalna 289 w MM więc imo spoko deal, szczegôlnie że to taki masakrator. Edytowane 10 maja 20168 l przez balon
Opublikowano 11 maja 20168 l Uncharted 4, Kraków Empik na Floriańskiej zostały 2 sztuki po 249, można dzwonić i prosić żeby odłożyli:) Edytowane 11 maja 20168 l przez mlynki
Opublikowano 13 maja 20168 l Komputronik przysłał mi maila że gra czeka gotowa do odbioru. Dwa dni po premierze. :facepalmz: To moje pierwsze i ostatnie zamówienie, oczywiście nie zrealizowane bo już kupiłem w MExpert. Ale tutaj też niezłe jaja, bo gdy podszedłem do kasy i powiedziałem że chce odebrać zamówienie internetowe, podałem swoje nazwisko a młody przyniósł mi wersję Specjalną, tą która kosztuje 289 zł i mówi do mnie 229 zł Mogłem zapłacić i wyjść ze sklepu ale mi ta wersja do szczęścia nie potrzebna więc powiedziałem dla kolesia że się pomylił bo to jest droższa wersja. Ten poszedł poszukał pogrzebał i przyniósł mi dokładnie to co zamówiłem. Duże premiery to sklepy nie ogarniają.
Opublikowano 13 maja 20168 l Media Expert to jest w ogóle taki sklep, który wystawia gry wtedy kiedy sobie przypomnę. Na premierę często mają tytuł na magazynku, ale na półce go nie uświadczysz. A dział z grami obsługują często ludzie, co konsole widzieli tylko w sklepie. Mam dwóch kolegów w ME i jeden ogarnia bo gra, a drugi szukałby Uncharted na WiiU
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Autor Czy da się gdzieś w Polsce kupić/zamówić Resa5 w pudełku? W ogóle będzie taka edycja?
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Znaczy Resident Evil 5? Na PS4? Przypuszczam, że nie, przynajmniej nie w Europie. Pozostaje Ci import z Azji, lub USA, bo wyczytałem coś takiego: "A retail disc version comes out in North America on 12th July. There's no word on whether this physical version will launch in Europe."
Opublikowano 10 lipca 20168 l RE5 na PS4 jest do zamówienia w playergames.pl, pewnie import ale ważne że mają. Edytowane 10 lipca 20168 l przez u55r
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l W Gdańsku JUŻ dostępny nowy Deus Ex i to za 219 zł (Gameone i Skygames).
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Kurde, pewnie bym się jarał, gdybym... skończył Human Revolution A tak sumienie nie pozwala mi kupić kontynuacji Swoją drogą, jakoś wyleciało mi z bani, żeś z Gdańska - trzeba będzie na jakieś piwko kiedyś się ustawić Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez Wredny