Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 315,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Czy ktoś już robił pre-order na Finala? Gdzie najlepiej z gwarancją dostania gry Day One? Z kim być? Kogo znać?

Opublikowano

Czy ktoś już robił pre-order na Finala? Gdzie najlepiej z gwarancją dostania gry Day One? Z kim być? Kogo znać?

Podbijam się pod temat. Jak ktoś będzie wiedział gdzie można dostać wcześniej FF'a we Wrocku niech da znać! Najlepsza cena póki co na BestPlay na allegro ale znając ich, to z dostawą na premierę bywa różnie.

Opublikowano

Zamawiał ktoś gry w empiku ??W dniu premiery dostępne są czy też nie ?

Opublikowano

Robinson: The Journey - wiecie gdzie dostać poza PS Store ? Na konsoleigry, ultima, muve ani w empiku nie ma.[/quote/]

Games4you, tam widziałem, wersja pudełkowa, cena 229 zł

Edytowane przez tadel

Opublikowano

To raczej tylko na psn bedzie wydane. Tez szukalem w boxie ale nawet na amazoniecnie ma :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

The Last Guardian w Trójmieście - gdzie najtaniej? Wersja normalna, najlepiej jakby nie była z polskiej dystrybucji, bo 249zł to jakiś niesmaczny żart.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakby ktoś miał namiar na Kolekcjonerkę Horizon w dobrej cenie, niech da znać.

Opublikowano

The Last Guardian w Trójmieście - gdzie najtaniej? Wersja normalna, najlepiej jakby nie była z polskiej dystrybucji, bo 249zł to jakiś niesmaczny żart.

Nie wiem jak w trójmieście ale u mnie w saturnie(chyba w całym kraju) był ostatnio po 159 ale z polskiej dystrybucji

Edytowane przez Tomek P.

Opublikowano

W ME też było po 159 i do tego można przycebulić 10zł za newslettera

Opublikowano

nie wiem czy moge tu zapytac, ale nie widze odpowiedniego tematu - wie ktos gdzie najlepiej wyrwac glacier white slimke 500gb? 

Opublikowano

Spokojnie, w sieciówkach (media markt, saturn i reszta) pewnie będzie sporo, wydaje mi się, że po 23 stycznia będzie do kupienia na online bez problemu.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ok, dzięki, myslalem ze jest jakies fajne miejsce gdzie tanio sony sprzedaja, podobnie jak Nintendo, ale ok :) w takim razie czekam na premiere i bede w lutym wstepowal do krolestwa niebieskiego 

Opublikowano

W Euro AGD slim biala z dyskiem 500 jest do kupienia za 1299.

Edytowane przez u55r

Opublikowano

Pany gdzie zamawiacie Nioha? Nie, nie chodzi mi tutaj o wersję cyfrową. Pudełko ciężko dostać ale kilka angielskich sklepów ma. Polecicie któryś czy generalnie olewacie pudła? :niedobrze:

Edytowane przez ireniqs

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ktoś miał namiar na Kolekcjonerkę Horizon w dobrej cenie, niech da znać.

Ktoś coś?

Opublikowano

Chyba ostatnia nadzieja w MM i Saturnie bo tam się jeszcze nie pojawiła, też poluję :P

Opublikowano

Pany gdzie zamawiacie Nioha? Nie, nie chodzi mi tutaj o wersję cyfrową. Pudełko ciężko dostać ale kilka angielskich sklepów ma. Polecicie któryś czy generalnie olewacie pudła? :niedobrze:

Ja chyba zamówię w moim Wrocławskim sklepie.

http://blackgames.pl/preorder/nioh-ps4

Opublikowano

Ogólnie widać, że jest problem z dostępnością, na allegro może z 5 osób wystawia po 250+zł, ME i inne sieciówki nie ma w ogóle albo bez ceny, a premiera już jutro. Ciśnienia nie mam bo miałem nie brać, ale różnie to bywa.. :)  na cene 220zł pewnie nie ma co liczyć

Edytowane przez Fanek