Xymek 62 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Ultima chyba jednak dziś nie sprzedaje niestety:/ a wielka szkoda...tak naprawdę przy tym sklepie trzyma mnie tylko i wyłącznie to że zazwyczaj mieli gry dzień albo dwa przed premierą. Jutro będę mógł tą grę kupić wszędzie i za lepszą cenę. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 (edytowane) Do usuniecia. Edytowane 20 marca 2014 przez Neox Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Na GDC rozdano nagrody: Gra roku The Last Of Us - Naughty Dog/Sony Najlepszy design The Last Of Us - Naughty Dog/Sony Najlepsza narracja The Last Of Us - Naughty Dog/Sony Only on Playstation! No i jaki ma to związek z tematem ? Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Ultima chyba jednak dziś nie sprzedaje niestety:/ a wielka szkoda...tak naprawdę przy tym sklepie trzyma mnie tylko i wyłącznie to że zazwyczaj mieli gry dzień albo dwa przed premierą. Jutro będę mógł tą grę kupić wszędzie i za lepszą cenę. Z ryjoksiążki ultimy: Wysyłka trwa, po odbiory do sklepow zapraszamy od jutra od 12.00 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 20 marca 2014 Autor Opublikowano 20 marca 2014 Saturn jutro będzie mial. Ceny brak póki co. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Co by nie powiedzieć cena tej gry jest "komiczna"... Stać mnie nie powiem, że nie Ale wydawanie 250zł na grę w edycji standardowej - WTF? Powaliło chyba... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Stać cię na konsole za 2k stać cię na grę za 250 . Welcome to the Future Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Stać cię na konsole za 2k stać cię na grę za 250 . Welcome to the Future Mi to lotto i tak w 90% mam promke Ale przeciętny kowalski nie wyda takich pieniędzy. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 21 marca 2014 Autor Opublikowano 21 marca 2014 Co by nie powiedzieć cena tej gry jest "komiczna"... Stać mnie nie powiem, że nie Ale wydawanie 250zł na grę w edycji standardowej - WTF? Powaliło chyba... A skąd ta pewność, że "tylko" 250? Jeszcze żaden sklep nie potwierdził ceny, poza REA. 250 to Sony sobie życzy od małych sklepów. Wczoraj w empiku widziałem Thiefa za 269 czy 279, więc nic mnie już nie zdziwi, ale dobra. Umówmy się, że empik sprzedaje teraz mydło i ręczniki, a nie gry. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Za dwa tygodnie cena spadnie na allegro poniżej dwóch setek, za trzy może do okolic 150 zł (jeśli nie na nówki to używki na pewno) - spiąć poślady i poczekać tę chwilę ... Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Za dwa tygodnie cena spadnie na allegro poniżej dwóch setek, za trzy może do okolic 150 zł (jeśli nie na nówki to używki na pewno) - spiąć poślady i poczekać tę chwilę ... No Call of Duty , Knack czy Assasin 4 miechy od premiery chodzą po 150 zł, więc wątpie w te 3 tyg. No chyba źe gra się sprzedanabatdzo dobrze to będzie jej zalew a aukcjach. Moim zdaniem jak kogoś stać i ma ochotę na ten tytuł to brać, przejść i obie odsprzedać po skończeniu. Dziś od 20 zaczynam ciorać! Cytuj
milekp 78 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 (edytowane) Za dwa tygodnie cena spadnie na allegro poniżej dwóch setek, za trzy może do okolic 150 zł (jeśli nie na nówki to używki na pewno) - spiąć poślady i poczekać tę chwilę ... No Call of Duty , Knack czy Assasin 4 miechy od premiery chodzą po 150 zł, więc wątpie w te 3 tyg. CoD jest zawsze ewenementem bo ma bardzo popularny multiplayer, zabawa z assassynem to kilkadziesiąt godzin i możliwość jej przedłużenia na multi (ja swojego w zeszłym tygodniu sprzedałem za 130 zł). Tutaj mamy grę na max kilkanaście godzin z którą nie ma co robić później (no chyba, że pobawić się jeszcze raz na innej ścieżce). Nie jestem oczywiście wróżką ale nie sądzę by cena długo drażniła w oczy. A jeśli tak będzie - trzeba się dostosować do sytuacji, kupić drogo i odsprzedać szybko by ewentualnie stracić na całej operacji kilka dyszek. Edytowane 21 marca 2014 przez milekp Cytuj
grykom 283 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Gra sprzedawana jest/będzie w bundle z ps4 więc o wiele szybciej potanieje. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 (edytowane) Gra sprzedawana jest/będzie w bundle z ps4 więc o wiele szybciej potanieje. tym bardziej - żeby nie powtórzyła się historia z killzone, którego trudno już za 5 dych opchnąć ... edit: co ja piszę - żeby się powtórzyła historia a nie "nie powtórzyła" ... Edytowane 21 marca 2014 przez milekp Cytuj
J0T 2 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Czytajac Was ma sie wrazenie ze: 1) Ktos Was zmusil do kupienia PS4 na ktora bylo wiadomo ze rekomendowana cena gier bedzie wynosila 250 PLN (i tak jest z wyjatkami) 2) Ktos Was zmusza do kupowania Infamous ktorego cena jest zgodna z cena rekomendowana i skoro juz musicie kupic to chcecie jak najmniej stracic Nie marudzic tylko kupowac najtaniej i najszybciej jak sie da i dzielic sie wrazeniami, podpowiedziamim itd itp ! 2 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 (edytowane) Czytajac Was ma sie wrazenie ze: 1) Ktos Was zmusil do kupienia PS4 na ktora bylo wiadomo ze rekomendowana cena gier bedzie wynosila 250 PLN (i tak jest z wyjatkami) 2) Ktos Was zmusza do kupowania Infamous ktorego cena jest zgodna z cena rekomendowana i skoro juz musicie kupic to chcecie jak najmniej stracic Nie marudzic tylko kupowac najtaniej i najszybciej jak sie da i dzielic sie wrazeniami, podpowiedziamim itd itp ! masz bardzo mylne wrażenie, do tego zapominasz, że Polska jest już 25 lat w gospodarce rynkowej a ceny tzw. rekomendowane można sobie o kant doopy potłuc. Osobiście, nie mam zamiaru nawet na nie patrzeć, mimo, że nikt mnie nie zmuszał do kupna PS4. Cenę ustala rynek, cena jest wypadkową pomiędzy popytem a podażą a to, że ktoś sobie ustala ceny to jeszcze nic nie znaczy. Nieraz warto sobie oszacować ile produktu może być na rynku i jaki to ma wpływ na cenę - dziś na tę grę mamy duuży popyt, sporo osób się ślini i zapłaci bez mrugnięcia okiem. Za chwilę (sęk w tym tylko jaką chwilę) popyt będzie mniejszy a produktu na rynku dużo a co za tym idzie stanie się czas na zakupy ... Kurczę, lekki, offtopiczny mi się wykład zrobił, wybaczcie ... Edytowane 21 marca 2014 przez milekp Cytuj
J0T 2 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Czyli jak zwykle najskuteczniejsza metoda to glosowanie portfelem ale nie potrzebujemy do tego 20 postow (za jaki czas stanieje i ze jeden z drugim nie kupi po takiej cenie; nie chcesz nie kupuj, koniec kropka; masz namiary na dobra cene - podziel sie) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Za dwa tygodnie cena spadnie na allegro poniżej dwóch setek, za trzy może do okolic 150 zł (jeśli nie na nówki to używki na pewno) - spiąć poślady i poczekać tę chwilę ... Chyba Cię suty bolą teraz jest taka posucha na nextgenach że taki badziew jak NFS bardzo długo trzymał cenę. To że KZ spadł z ceną to wyjątek bo był prawie do każdego egzemplarza konsoli wciskany . 1 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 ale nie potrzebujemy do tego 20 postow tysz prowda ale nieraz dobry offtop nie jest zły Cytuj
Kubus807 2 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 (edytowane) ale nie potrzebujemy do tego 20 postow tysz prowda ale nieraz dobry offtop nie jest zły Ja w Euro Agd w Łodzi z rabacikiem kupiłem za 219zł. Dzisiaj wieczorem będzie testowana ;-) Edytowane 21 marca 2014 przez Kubus807 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Beka w wawie nie idzie kupic infymys. Bylem w dwoch saturnach 2 empikach i mniejszych sklepikach. Ceny brak. Moz3 bedzie po poludniu itd. Preorder juz w euro czeka. Sony wtf? Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Beka w wawie nie idzie kupic infymys. Bylem w dwoch saturnach 2 empikach i mniejszych sklepikach. Ceny brak. Moz3 bedzie po poludniu itd. Preorder juz w euro czeka. Sony wtf? Same here. Ani media ani Euro w Lublinie nie mają gry. Śmiech na sali. Chetnie bym napisał do Sony Polska co nieco gdybym tylko wiedziął gdzie bym wiedział, że ktoś to przeczyta. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 U siebie pod robota mam jeszcze sklepik ale kuzwa gdyby nie preorder w euro to bym olal juz ten tytuł. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Skasuj pre-order w Euro. logujesz się na swoje konto, wchodzisz w zakładkę zamówienia aktywne (czy coś takiego) i po prawej masz anuluj. I po sprawie. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Porażka Sony znowu. Z PS4 nie wiadomo było nic do ostatniej chwili. Z grami jak widać jest podobnie. Rezygnuje z zamówienia z Euro AGD i kupię używke na allegro. Ciśnienie mi zeszło. To oni mają walczyć o klienta, a nie klient o nich. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi