Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

marcinwks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wysylaja raczej jutro a w sobote kurier lub odbior. Przynajmniej tak mi babka na infolinii powiedziala i dodala, ze nawet jak beda mieli przed premiera to i tak nie sprzedadza przed 01.03

Edytowane przez Koleś88
Opublikowano

Do mnie właśnie przyszła kolekcjonerka :D więc już sklepy wysyłają :)

Kupiona w electro.pl. polecam sklep :)

Brałeś tę opcję z dostawą na dziś czy normalnie? Moją dzisiaj wysłali dopiero.

Opublikowano

W niektórych media expert leżą od wczoraj na półkach, przy kasie tylko snajpuj na jakiegoś nieogara albo lepiej laske to może nie skapną się, że premiera jutro i sprzedadzą.

Opublikowano

Empik wlasnie puscil paczki z limitka, lekkie zaskoczenie ;)

Yep :lapka:. Szok xD 

Opublikowano

Byłem w RTV Euro AGD i tam mi pan powiedział, że od dłuższego czasu wykładają gry w dniu premiery. Byłem w media expert i już mi gościu wyciągnął z szafki, ale miał towar zablokowany w kasie.  :frog:  Ale mam odłożoną sztukę na jutro.

Opublikowano

Wysylaja raczej jutro a w sobote kurier lub odbior. Przynajmniej tak mi babka na infolinii powiedziala i dodala, ze nawet jak beda mieli przed premiera to i tak nie sprzedadza przed 01.03

Co co co? Jaką sobotę? Ta pani chyba pijana lub niespełna rozumu. Jeżeli jutro nie będzie u mnie kuriera z Horizonem to jade do Świnoujścia do Empiku

Opublikowano

Empik Wrocław rynek. Mają trochę sztuk Horizon , cena 270 ale z kartą empik 240. Sprzedałem im Mgs V za 110 więc dopłata tylko 130. Przy aktualnej cenie Mgs V ok 50 PLN gra mnie kosztowała 180 PLN. Nikt nie powie że empik to zło :-)

Opublikowano

Empik: Zapraszamy po odbiór zamówienia :)

Myślicie, że jak wyślę ojca po odbiór to mu bez problemu wydadzą? Bo w takim Media Expert musiałem dowód pokazywać.

Opublikowano (edytowane)

Empik Wrocław rynek. Mają trochę sztuk Horizon , cena 270 ale z kartą empik 240. Sprzedałem im Mgs V za 110 więc dopłata tylko 130. Przy aktualnej cenie Mgs V ok 50 PLN gra mnie kosztowała 180 PLN. Nikt nie powie że empik to zło :-)

Zwykła wersja czy ze steelbookiem?

Edytowane przez MaiorZero
Opublikowano

Zwykła wersja czy ze steelbookiem?

Zwykła, innej nie widziałem.

Opublikowano

Wersja ze steelbookiem ciężko dostępna . Niedawno byłem w Arkadii i Saturn nie miał , w Blue city 5 sztuk i chyba w złotych tarasach 2 . W Media też braki . Nie chciało mi się jeździć i wziąłem tego steelbooka z preorderu i zwykłą wersje .

Opublikowano

Polecam sklep bestplay na allegro. Zamowilem jedna sztuke u nich horizona do sklepu bo przycebulilem na kupon 20zl. Gra jeszcze nie doszla xD

I jeszcze tlumaczenie ze to sony pozniej wyslalo do hurtowni. Wspolczuje 120 ludziom ktorzy u nich kupili :D

Gość Orzeszek
Opublikowano

no ja empik tez polecam, dostałem maila że wysyłka po 8smym marca a na półkach w empiku gierki są xd 

Opublikowano

A to widocznie trzeba szanować markę. Ja zamówiłem w styczniu, planowana dostawa niby 2-3 marca, a pierwszego, w dzień premiery dostałem sms-a, że już jest do odbioru.

To uczucie jak trzymasz w łapkach Killzone 2 i Horizon. Obie w steelbooku, obie kupione na premierę w Empiku ojenysiu :banderas:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Pewnie nikt się nie orientuje, czy MM ma w ogóle w planach sprzedaż Automaty :p Mam 60 zł z konta premium do wykorzystania więc -10% bym zgarnął, heh.