Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 315,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Wysylaja raczej jutro a w sobote kurier lub odbior. Przynajmniej tak mi babka na infolinii powiedziala i dodala, ze nawet jak beda mieli przed premiera to i tak nie sprzedadza przed 01.03

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Do mnie właśnie przyszła kolekcjonerka :D więc już sklepy wysyłają :)

Kupiona w electro.pl. polecam sklep :)

Brałeś tę opcję z dostawą na dziś czy normalnie? Moją dzisiaj wysłali dopiero.

Opublikowano

W niektórych media expert leżą od wczoraj na półkach, przy kasie tylko snajpuj na jakiegoś nieogara albo lepiej laske to może nie skapną się, że premiera jutro i sprzedadzą.

Opublikowano

Czy jest gdzieś jeszcze do dostania edycja limitowana Horizona czy wyprzedana jak kolekcjonerka?

Opublikowano

Empik wlasnie puscil paczki z limitka, lekkie zaskoczenie ;)

Yep :lapka:. Szok xD 

Opublikowano

Byłem w RTV Euro AGD i tam mi pan powiedział, że od dłuższego czasu wykładają gry w dniu premiery. Byłem w media expert i już mi gościu wyciągnął z szafki, ale miał towar zablokowany w kasie.  :frog:  Ale mam odłożoną sztukę na jutro.

Opublikowano

Wysylaja raczej jutro a w sobote kurier lub odbior. Przynajmniej tak mi babka na infolinii powiedziala i dodala, ze nawet jak beda mieli przed premiera to i tak nie sprzedadza przed 01.03

Co co co? Jaką sobotę? Ta pani chyba pijana lub niespełna rozumu. Jeżeli jutro nie będzie u mnie kuriera z Horizonem to jade do Świnoujścia do Empiku

Opublikowano

Cholera zamówiłem w ultimie Horizon Zero Dawn w wersji angielskiej i dopiero dzisiaj wysyłają :(  Ale się wkurzyłem!

Opublikowano

Empik Wrocław rynek. Mają trochę sztuk Horizon , cena 270 ale z kartą empik 240. Sprzedałem im Mgs V za 110 więc dopłata tylko 130. Przy aktualnej cenie Mgs V ok 50 PLN gra mnie kosztowała 180 PLN. Nikt nie powie że empik to zło :-)

Opublikowano

Empik: Zapraszamy po odbiór zamówienia :)

Myślicie, że jak wyślę ojca po odbiór to mu bez problemu wydadzą? Bo w takim Media Expert musiałem dowód pokazywać.

Opublikowano

Ja w żadnym empiku nigdy nie miałem problemu z odbiorem , a żona zamawiała na siebie. Jest edycja limitowana Horizon  w Media , czy Saturnie?

Opublikowano

Taki ze mnie hakier, że ci dwa plusy dałem. Dzięki za info, dzisiaj po robocie na piłeczkę, a później ile fabryka dała do domu grać w grę :obama:

Opublikowano

Empik Wrocław rynek. Mają trochę sztuk Horizon , cena 270 ale z kartą empik 240. Sprzedałem im Mgs V za 110 więc dopłata tylko 130. Przy aktualnej cenie Mgs V ok 50 PLN gra mnie kosztowała 180 PLN. Nikt nie powie że empik to zło :-)

Zwykła wersja czy ze steelbookiem?

Edytowane przez MaiorZero

Opublikowano

wiem ze czekacie na info to wam napisze

empik juz ma gre dla mnie do odbioru

pozdrawiam

Opublikowano

Zwykła wersja czy ze steelbookiem?

Zwykła, innej nie widziałem.

Opublikowano

Wersja ze steelbookiem ciężko dostępna . Niedawno byłem w Arkadii i Saturn nie miał , w Blue city 5 sztuk i chyba w złotych tarasach 2 . W Media też braki . Nie chciało mi się jeździć i wziąłem tego steelbooka z preorderu i zwykłą wersje .

Opublikowano

Polecam sklep bestplay na allegro. Zamowilem jedna sztuke u nich horizona do sklepu bo przycebulilem na kupon 20zl. Gra jeszcze nie doszla xD

I jeszcze tlumaczenie ze to sony pozniej wyslalo do hurtowni. Wspolczuje 120 ludziom ktorzy u nich kupili :D

Opublikowano

no ja empik tez polecam, dostałem maila że wysyłka po 8smym marca a na półkach w empiku gierki są xd 

Opublikowano

A to widocznie trzeba szanować markę. Ja zamówiłem w styczniu, planowana dostawa niby 2-3 marca, a pierwszego, w dzień premiery dostałem sms-a, że już jest do odbioru.

To uczucie jak trzymasz w łapkach Killzone 2 i Horizon. Obie w steelbooku, obie kupione na premierę w Empiku ojenysiu :banderas:

Opublikowano

Pewnie nikt się nie orientuje, czy MM ma w ogóle w planach sprzedaż Automaty :p Mam 60 zł z konta premium do wykorzystania więc -10% bym zgarnął, heh.