Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Cena z polskim językiem to 249 pln w polskich dystrybucjach. W muve było za 229 ale bez polskiego języka, jakaś dystrybucja z UK. Warto było kupić bo nie miała znaczka PL, tak cennego i pięknego i pożądanego.

Edit. Gra za 229,90 z UK nadal jest dostępna w muve.pl

Edytowane przez u55r

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 314,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

a jak wygląda sprawa u tych co zamówili w xkom w cebulackiej cenie, anulowali to komuś? U mnie dalej wisi z terminem realizacji 20, wybrałem odbiór w sklepie.

Opublikowano

Zadzwonią przed wysyłką że nie mają i zaproponują zwyklaka i  T-Shirt z WoWa

tak samo jak było z Nierem :reggie:

Opublikowano

w xkomie mam tez kolekcjonerke z odbiorem w sklepie i nic mi z niego nie przyszlo. Czekam, bo jak u nich bede mial wczesniej niz w euro, to tam odbiore. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

dostalem persone 5 w steelbooku za 199 to i wierze w gowa za 189

choc czuje ze taki chuy

Opublikowano

To jest akurat ta grą, która taką cenę osiągnie za pół roku. Oficjalnie to jest właśnie 249 gdziekolwiek nie spojrzę. Dlatego odpuściłem premiere, nie mam parcia. Wyląduje w konsoli i w kolekcji ale za rozsądne pieniądze. 

Opublikowano
14 godzin temu, smallv86 napisał:

A dostane gdzies jeszcze kolekcjonerke gow w uk? Cos czuje, ze die obudzilem z reka w nocniku :/

W game i shopto jeszcze można składać preordery

https://www.game.co.uk/en/god-of-war-collectors-edition-2296997

https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4GO20-god-of-war-collectors-edition

Edytowane przez kes

Opublikowano

No właśnie w shopto jest "sold out" a w game odrzucało mi wczoraj moje zamówienie z tego samego powodu...ale! dzisiaj chciałem sprawdzić ostatni raz i o dziwo zaakceptowało mi zamówienie :banana:

Opublikowano

Na stronie GAME'a pisza, ze 'staraja sie' dostarczyc przesylke w dniu premiery. Jakies doswiadczenia? Zawsze zamawialem przez amazon i dochodzilo w dniu premiery, ale tam ciagle sold out. Nie wiem czy ryzykowac dostawe w sobote czy ruszyc po prostu na miasto. 

Opublikowano

Można gdzieś jeszcze wyrwać gowa limited ed.?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Oczywiscie, jutro wysylamy naszym klientom standardy (239 pln) :lapka: Limited juz sprzedane.

Kolekcjonerki dopiero w dniu premiery.

PW

Opublikowano
W dniu 15.04.2018 o 12:00, kermit napisał:

dostalem persone 5 w steelbooku za 199 to i wierze w gowa za 189

choc czuje ze taki chuy

ja dzwonilem do Xcom w tej sprawie, potwierdzili ze zrealizuja w tej cenie w piątek z odbiorem w salonie.

Tylko nie wiem czy nie lepiej jutro kupic u Czezkyego xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

zagrasz od jutra to do poniedzialku do wysylki przejdziesz bez spiny i potu na plecach?

Opublikowano

Ja mam zamówione kilka sztuk w Media Markt i x-komie nie wiem tylko czy x-kom  zrealizuje. Jeśli tak to będę mógł jedną czy dwie sztuki oddać na forum po cenie z MM.  Z xkom idzie jedna do mnie a druga do pleja żeby nie było.

Mowa o limitkach.

Opublikowano

A mi dzisiaj pobliski Media Expert przesłał kodzik rabatowy na 100 zł, więc nowego Kratosa będę miał w cenie poniżej 150 zł :obama:

Opublikowano
4 minuty temu, Cedric napisał:

A mi dzisiaj pobliski Media Expert przesłał kodzik rabatowy na 100 zł, więc nowego Kratosa będę miał w cenie poniżej 150 zł :obama:

Łoo za co?

Opublikowano

@_Be_

A kupowałem z miesiąc temu TV z promocją "Kody rabatowe na kolejne zakupy. Nawet 800 zł!"

Myślałem, że mimo wszystko dadzą większy ten kod rabatowy, ale niech im będzie. Dobre i te 100 zł. :D

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
1 godzinę temu, Kyo napisał:

Ja mam zamówione kilka sztuk w Media Markt i x-komie nie wiem tylko czy x-kom  zrealizuje. Jeśli tak to będę mógł jedną czy dwie sztuki oddać na forum po cenie z MM.  Z xkom idzie jedna do mnie a druga do pleja żeby nie było.

Mowa o limitkach.

Czyli po jakiej? I pewnie dopiero po weekendzie?

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

również dzwoniłem do xkom, potwierdzam że realizują zwykłe edycje po 189 z odbiorem w sklepie. 

Nie wiesz czy z wysylka do paczkomatu rowniez?