Opublikowano 15 kwietnia 20186 l Cena z polskim językiem to 249 pln w polskich dystrybucjach. W muve było za 229 ale bez polskiego języka, jakaś dystrybucja z UK. Warto było kupić bo nie miała znaczka PL, tak cennego i pięknego i pożądanego. Edit. Gra za 229,90 z UK nadal jest dostępna w muve.pl Edytowane 15 kwietnia 20186 l przez u55r
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l a jak wygląda sprawa u tych co zamówili w xkom w cebulackiej cenie, anulowali to komuś? U mnie dalej wisi z terminem realizacji 20, wybrałem odbiór w sklepie.
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l Zadzwonią przed wysyłką że nie mają i zaproponują zwyklaka i T-Shirt z WoWa tak samo jak było z Nierem
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l w xkomie mam tez kolekcjonerke z odbiorem w sklepie i nic mi z niego nie przyszlo. Czekam, bo jak u nich bede mial wczesniej niz w euro, to tam odbiore. Edytowane 15 kwietnia 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l dostalem persone 5 w steelbooku za 199 to i wierze w gowa za 189 choc czuje ze taki chuy
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l To jest akurat ta grą, która taką cenę osiągnie za pół roku. Oficjalnie to jest właśnie 249 gdziekolwiek nie spojrzę. Dlatego odpuściłem premiere, nie mam parcia. Wyląduje w konsoli i w kolekcji ale za rozsądne pieniądze.
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l 14 godzin temu, smallv86 napisał: A dostane gdzies jeszcze kolekcjonerke gow w uk? Cos czuje, ze die obudzilem z reka w nocniku W game i shopto jeszcze można składać preordery https://www.game.co.uk/en/god-of-war-collectors-edition-2296997 https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4GO20-god-of-war-collectors-edition Edytowane 15 kwietnia 20186 l przez kes
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l No właśnie w shopto jest "sold out" a w game odrzucało mi wczoraj moje zamówienie z tego samego powodu...ale! dzisiaj chciałem sprawdzić ostatni raz i o dziwo zaakceptowało mi zamówienie
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l Na stronie GAME'a pisza, ze 'staraja sie' dostarczyc przesylke w dniu premiery. Jakies doswiadczenia? Zawsze zamawialem przez amazon i dochodzilo w dniu premiery, ale tam ciagle sold out. Nie wiem czy ryzykowac dostawe w sobote czy ruszyc po prostu na miasto.
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l Można gdzieś jeszcze wyrwać gowa limited ed.?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l Żeście się wszyscy obudzili, w polszy raczej brak możliwości chyba że @Dave Czezky może on wam będzie w stanie pomóc
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l Oczywiscie, jutro wysylamy naszym klientom standardy (239 pln) Limited juz sprzedane. Kolekcjonerki dopiero w dniu premiery. PW
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l W dniu 15.04.2018 o 12:00, kermit napisał: dostalem persone 5 w steelbooku za 199 to i wierze w gowa za 189 choc czuje ze taki chuy ja dzwonilem do Xcom w tej sprawie, potwierdzili ze zrealizuja w tej cenie w piątek z odbiorem w salonie. Tylko nie wiem czy nie lepiej jutro kupic u Czezkyego xD Edytowane 16 kwietnia 20186 l przez easye
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l zagrasz od jutra to do poniedzialku do wysylki przejdziesz bez spiny i potu na plecach?
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l Ja mam zamówione kilka sztuk w Media Markt i x-komie nie wiem tylko czy x-kom zrealizuje. Jeśli tak to będę mógł jedną czy dwie sztuki oddać na forum po cenie z MM. Z xkom idzie jedna do mnie a druga do pleja żeby nie było. Mowa o limitkach.
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l A mi dzisiaj pobliski Media Expert przesłał kodzik rabatowy na 100 zł, więc nowego Kratosa będę miał w cenie poniżej 150 zł
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l 4 minuty temu, Cedric napisał: A mi dzisiaj pobliski Media Expert przesłał kodzik rabatowy na 100 zł, więc nowego Kratosa będę miał w cenie poniżej 150 zł Łoo za co?
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l @_Be_ A kupowałem z miesiąc temu TV z promocją "Kody rabatowe na kolejne zakupy. Nawet 800 zł!" Myślałem, że mimo wszystko dadzą większy ten kod rabatowy, ale niech im będzie. Dobre i te 100 zł. Edytowane 16 kwietnia 20186 l przez Cedric
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l również dzwoniłem do xkom, potwierdzam że realizują zwykłe edycje po 189 z odbiorem w sklepie.
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l 1 godzinę temu, Kyo napisał: Ja mam zamówione kilka sztuk w Media Markt i x-komie nie wiem tylko czy x-kom zrealizuje. Jeśli tak to będę mógł jedną czy dwie sztuki oddać na forum po cenie z MM. Z xkom idzie jedna do mnie a druga do pleja żeby nie było. Mowa o limitkach. Czyli po jakiej? I pewnie dopiero po weekendzie?
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l 3 godziny temu, messer88 napisał: również dzwoniłem do xkom, potwierdzam że realizują zwykłe edycje po 189 z odbiorem w sklepie. Nie wiesz czy z wysylka do paczkomatu rowniez?
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l Zadzwoń do nich podasz nr swojego zamówienia i się dowiesz wszystkiego.