Opublikowano 16 kwietnia 20186 l Kontaktowałem się z Ultimą i grą będzie do odbioru w paczkomacie w piątek. Ahh a liczyłem na wcześniejsze granie.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 14 godzin temu, Square napisał: 16 godzin temu, Kyo napisał: Ja mam zamówione kilka sztuk w Media Markt i x-komie nie wiem tylko czy x-kom zrealizuje. Jeśli tak to będę mógł jedną czy dwie sztuki oddać na forum po cenie z MM. Z xkom idzie jedna do mnie a druga do pleja żeby nie było. Mowa o limitkach. Czyli po jakiej? I pewnie dopiero po weekendzie? 279 zł Nie wiem kiedy
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 18 godzin temu, messer88 napisał: Zadzwoń do nich podasz nr swojego zamówienia i się dowiesz wszystkiego. zrealizuja ale: do paczkomatu wysla dopiero w poniedzialek z odbiorem osobistym w sklepie najwczesniej w sobote a to dlatego ze 20ego wysylaja dopiero z magazynu glownego...tak powiedziala Pani na infolini Edytowane 17 kwietnia 20186 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l jestem jeszcze w temacie gowa czy to juz dedykowany temat sklepu czezkiego?
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Z muve dziś dostałem info ze gra już jest w magazynie do odbioru przez kuriera
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 56 minut temu, Ficuś napisał: jestem jeszcze w temacie gowa czy to juz dedykowany temat sklepu czezkiego? Dane napisał 2 posty, faktycznie sporo.... Co do samej gry to akurat na wolne i nie mogę się już doczekać
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Jeszcze się okaże, że Czezky Sklep najwiecej Gow w PL sprzeda. Tak w ogóle to można tak wcześniej sprzedawać czy to tylko specjalnie dla zaufanych? Ja znalazłem jakieś bony sodexo w domu to węzmę w MM. Zawsze będzie -70 zł.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Teraz, balon napisał: Tak w ogóle to można tak wcześniej sprzedawać czy to tylko specjalnie dla zaufanych? Specjalnie dla zaufanych i dlatego by pisal na forum? xD Nie no z tego co widzialem to Dave ma wersje nie na polski rynek (bez POLSKIE NAPISY) wiec sony polska może mu skoczyć.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l No dlatego się dziwię stąd moje pytanie. No SCEP może ale mogą podje bać dalej. Odważny, że na forum pełnym gamoni tak się odkrywa
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Teraz, balon napisał: No SCEP może ale mogą podje bać dalej I co mu zrobi ktoś dalej? xD
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 7 minut temu, balon napisał: Jeszcze się okaże, że Czezky Sklep najwiecej Gow w PL sprzeda. Tak w ogóle to można tak wcześniej sprzedawać czy to tylko specjalnie dla zaufanych? Ja znalazłem jakieś bony sodexo w domu to węzmę w MM. Zawsze będzie -70 zł. Przede wszystkim pudełko bez nalepki „polskie napisy” Edytowane 17 kwietnia 20186 l przez Starh
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Nie podpisalismy embargo = mozemy sprzedawac. Konsultowane z prawnikiem.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: I co mu zrobi ktoś dalej? xD Nie wiem nie mam sklepu z grami. Jak nic, to nie ma tematu i super że ogarnął wczesnej gierkę. Jakby nie sodexo i to że chcę limitkę też bym u niego brał. Good job
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Teraz, balon napisał: Nie wiem nie mam sklepu z grami. Jak nic, to nie ma tematu i super że ogarnął wczesnej gierkę. Jakby nie sodexo i to że chcę limitkę też bym u niego brał. Good job No spoczko, tak samo graczdari sprzedał jakieś Uncharted czy tam inne gry sprowadzane z UK i też przed embargo mogli pociskać. Zresztą chyba nikt by sie nie dopie.rdolil do jakiego retailera w polsce, tak jak poza embargo w jakichs emiratach sprzedają ludzie gry przed premierą także wiesz.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Na Detroit, mam nadzieje, bedzie juz prawilny sklep www. Mial byc na GOWa wlasnie, no ale nie dalem rady - robie sam i niektore rzeczy ciezko mi ogarnac. Ale za to bedzie taki jak byc powinien. ZMIENI WASZE ZYCIE
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 15 minut temu, Dave Czezky napisał: Nie podpisalismy embargo = mozemy sprzedawac. Konsultowane z prawnikiem. Działając na rzecz i w imieniu SCEP, pełnomocnictwo w aktach sprawy, wzywam do zaprzestania takich praktyk.