Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

marcinwks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, keczu78 napisał:

Ciekawe czy któryś sklep wystawi Fife 19 przed premierą edycja standard. ? 

29 minut temu, Dave Czezky napisał:

Zalezy czy mam z kraju czy nie.

Wysylamy Champions Edition, takze jak ktos chce miec pewnosc ze jutro otrzyma, to niech zamawia do 15.00.

NRNyWv5.jpg

https://perfectblue.pl/?s=fifa+19&post_type=product

Edit. dobra nie doczytałem że chcesz standartową edycje

Edytowane przez Figuś
Opublikowano

jak cos to nie sprzedamy tego wczesniej. Dostawa na premiere, odbior osobisty na premiere.

Opublikowano

Brałem Xbox One S - niestety dostałem dzień po premierze i to po interwencji ale mimo wszystko się postarali i kuriera na sobotę opłacili. Gra z odbiorem w salonie dotarła równy tydzień po premierze :/ Ale może się coś zmieniło.

Opublikowano

jak ktos chce fifloka za 269,99 w edycji champions na xboxa one, to zapraszam na PW.

Opublikowano
Panowie, jak wrazenia z Euro RTV AGD? Chce zamowic RDR 2 i nie wiem, czy brac z odbiorem osobistym w sklepie, czy kuriera do domu. Wysylaja wczesniej?

Wszystkie ostatnie exy od Sony brałem z odbiorem osobistym w sklepie (Kraków) i zawsze w dniu premiery były do odbior po godz. 14:00
  • Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, u55r napisał:

Jak dostają towar rano do marketu to nijak nie wyślą dnia poprzedniego :D

Wydaje mi się, że takie wysyłki nie idą z marketu tylko od razu z magazynu.

Opublikowano

W Euro RTV AGD zamawiałem bodaj pięć gier. Zawsze działali na tip top, w sensie takim, że gra była do odbioru w dniu jej premiery, ale -tu istotna sprawa- zawsze z odbiorem po godz. 14-tej. Jak ktoś bierze urlop, żeby pograć to średnia opcja zamawiać właśnie u nich...

Opublikowano

Dalej liczę na nocną premierę rdr2 25/26.10 w Empik, lub Tesco 24h.

Rtv euro nie zawodzi w kwestii terminów dostawy do sklepu i w 90 % moich zamówień biorę u nich właśnie , jednak mieli jakiś problem przy premierze Kingdom Come. Jakieś kilka dni poślizgu i wtedy będąc nagrzany na grę anulowałem zamówienie i wziąłem następnego dnia w media markcie.

• 2 tygodnie później...