Opublikowano 24 września 20186 l Ciekawe czy któryś sklep wystawi Fife 19 przed premierą edycja standard. ?
Opublikowano 24 września 20186 l 41 minut temu, keczu78 napisał: Ciekawe czy któryś sklep wystawi Fife 19 przed premierą edycja standard. ? 29 minut temu, Dave Czezky napisał: Zalezy czy mam z kraju czy nie. Wysylamy Champions Edition, takze jak ktos chce miec pewnosc ze jutro otrzyma, to niech zamawia do 15.00. https://perfectblue.pl/?s=fifa+19&post_type=product Edit. dobra nie doczytałem że chcesz standartową edycje Edytowane 24 września 20186 l przez Figuś
Opublikowano 24 września 20186 l jak cos to nie sprzedamy tego wczesniej. Dostawa na premiere, odbior osobisty na premiere.
Opublikowano 24 września 20186 l Ponoc spore. Nikt sie raczej w to nie bawi, zeby dostac 2 stówki dzien czy kilka dni wczesniej.. Bo i tak zejdzie w swoim czasie.
Opublikowano 25 września 20186 l ktoś tu kiedyś brał coś premierowo w komputroniku? wyrabiają się na czas czy lipa?
Opublikowano 25 września 20186 l Brałem Xbox One S - niestety dostałem dzień po premierze i to po interwencji ale mimo wszystko się postarali i kuriera na sobotę opłacili. Gra z odbiorem w salonie dotarła równy tydzień po premierze Ale może się coś zmieniło.
Opublikowano 25 września 20186 l Kiedyś w lokalnym sklepiku przy premierze GTAV sprzedawca nie chciał mi wydać przed premierą bo miał podpisaną umowę z karą na milion PLN. Ile w tym prawdy nie wiem.
Opublikowano 26 września 20186 l jak ktos chce fifloka za 269,99 w edycji champions na xboxa one, to zapraszam na PW.
Opublikowano 26 września 20186 l Brałem Spajdiego, do odbioru był przed południem w dzień premiery. ktoś tu kiedyś brał coś premierowo w komputroniku? wyrabiają się na czas czy lipa?Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 września 20186 l W dniu 25.09.2018 o 08:12, messer88 napisał: ktoś tu kiedyś brał coś premierowo w komputroniku? wyrabiają się na czas czy lipa? Zamówiłem Pes 19 i już rano w dniu premiery czekal
Opublikowano 2 października 20186 l Panowie, jak wrazenia z Euro RTV AGD? Chce zamowic RDR 2 i nie wiem, czy brac z odbiorem osobistym w sklepie, czy kuriera do domu. Wysylaja wczesniej?
Opublikowano 2 października 20186 l Panowie, jak wrazenia z Euro RTV AGD? Chce zamowic RDR 2 i nie wiem, czy brac z odbiorem osobistym w sklepie, czy kuriera do domu. Wysylaja wczesniej?Wszystkie ostatnie exy od Sony brałem z odbiorem osobistym w sklepie (Kraków) i zawsze w dniu premiery były do odbior po godz. 14:00
Opublikowano 2 października 20186 l Kilka gier kiedyś też brałem bez problemu z odbiorem w dniu premiery. A co do wysyłki to bym nie ryzykował. Jak dostają towar rano do marketu to nijak nie wyślą dnia poprzedniego
Opublikowano 2 października 20186 l 3 minuty temu, u55r napisał: Jak dostają towar rano do marketu to nijak nie wyślą dnia poprzedniego Wydaje mi się, że takie wysyłki nie idą z marketu tylko od razu z magazynu.
Opublikowano 4 października 20186 l To zalezy od gry takiego far cry 5 mieli w rtv agd tydzien przed premiera w sklepach. Wiec obstawiam ze wysylali tez przynajmniej dzien przed
Opublikowano 4 października 20186 l W Euro RTV AGD zamawiałem bodaj pięć gier. Zawsze działali na tip top, w sensie takim, że gra była do odbioru w dniu jej premiery, ale -tu istotna sprawa- zawsze z odbiorem po godz. 14-tej. Jak ktoś bierze urlop, żeby pograć to średnia opcja zamawiać właśnie u nich...
Opublikowano 4 października 20186 l Dalej liczę na nocną premierę rdr2 25/26.10 w Empik, lub Tesco 24h. Rtv euro nie zawodzi w kwestii terminów dostawy do sklepu i w 90 % moich zamówień biorę u nich właśnie , jednak mieli jakiś problem przy premierze Kingdom Come. Jakieś kilka dni poślizgu i wtedy będąc nagrzany na grę anulowałem zamówienie i wziąłem następnego dnia w media markcie.
Opublikowano 7 października 20186 l Koledzy orientuje się ktoś w jakiej cenie jest Assassin's creed odyssey ps 4 w carrefour Bo jakoś nie mogę znaleźć na stronie internetowej
Opublikowano 22 października 20186 l 9 minut temu, XM. napisał: Rdr2 za 250zl gdzieś dorwe? w perfectblue masz za 255 na PS4, 249 X1