pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 mówili ze tego nie wykluczają Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jak będzie, to Sony już wygrało ten wyścig. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) gierki na vr maja kosztować 20-40$, wiec samo to świadczy o tym jakie będą złożone. (pipi)gierki na pare chwil a raz na jakiś czas gran turismo REZ VR czuje, że rozpier.doli Edytowane 7 Lipca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) gierki na vr maja kosztować 20-40$, wiec samo to świadczy o tym jakie będą złożone. (pipi)gierki na pare chwil a raz na jakiś czas gran turismo Tak, ale będą też gry w normalnych cenach, wszystko zależy od wielkości tytuły. Edytowane 7 Lipca 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Quaz to jednak dobrze podsumował VR. O ile w Resident EVII może zrobić wrażenie to bez możliwości przetestowania lepiej nie wydawać pieniędzy. Wiadomo że jedna gra to jest nic. A ile trzeba będzie czekać na poważne szczękopady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dlatego wybieram się na Warsaw Games Week w październiku, żeby sobie przetestować ten bajer. Cena jest wysoka ale nie odstrasza jak w przypadku Oculusa. Sprawdziłem dostępność pre-orderów w Ultimie i sprzedaż już jest zakończona. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Wczoraj testowałem htc vive i dawać 4k za tą gównianą siatkę co lata Ci przed oczami to cyrk na kółkach. Czy w psvr też występuje owa siatka? czytałem, że na htc i oculus jest ona bardziej widoczna ale nie spodziewałem się aż tak bardzo syfiastego obrazu. Gdyby nie ona to grafika naprawdę na dobrym poziomie. Edytowane 12 Lipca 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Dlatego wybieram się na Warsaw Games Week w październiku, żeby sobie przetestować ten bajer. Cena jest wysoka ale nie odstrasza jak w przypadku Oculusa. Sprawdziłem dostępność pre-orderów w Ultimie i sprzedaż już jest zakończona. Możliwość przetestowania tego cuda na kiju póki co jest niemal znikoma. Dlatego też rozważam odwiedzenie tej imprezy i przetestowania na chłodno. Dziś jestem napalony na RE7 i mógłbym kupić to niemal w ciemno dlatego liczę na kubeł zimnej wody. Wszak 1750 zł na ulicy nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Jak wyczytałem, że nie ma tej siatki to już preorder zamówiony. Na początek Kupuje playstation vr(to pudełko z płytą) dla London Heist i kusi until dawn ale nie wiem czy tam jak nagle nie wyskoczy mi coś przed ślipia to czy pikawa mi nie siądzie haha. Edytowane 14 Lipca 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Mnie zastanawia czy to PSVR to będzie właśnie prawdziwy pokaz tej technologii czy tak naprawdę to tylko przedsmak tego co mogą w przeciągu roku lub dwóch mogą osiągnąć inne firmy i to w lepszym wydaniu. Graficznie to te gierki jakoś nie powalają a i tak nie dają nam pełnej swobody w poruszaniu się. Pierwsze zetknięcie to na pewno efekt "wow, biorę" ale co będzie kiedy człowiek już się przyzwyczai do tej technologii? Czar pryśnie.\ A samo VR nie wystarczy bo potrzebne jeszcze dwa PS move i PS Camera. Edytowane 15 Lipca 2016 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Nie ufam tym wszystkim materiałom z YT. Pojadę na Warsaw Games Week i sprawdzę samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dwoch ziomkow blacharzy sie nakrecilo na gogle, doszli do wniosku ze Sony najlepszy wspolczynnik ceny do jakosci, biora z ps4 Neo. Ciekaw jestem jak uda im sie rynek zawojowac cena sprzetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Premiera w tym roku. Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ciekawe czy wszystkie DLC w pakiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Będą nowe mapy miejskie (bodajże 5) a wersja VR to nie jest ta sama co zwykła więc nie wiem o jakich dlc piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Przecież nowej gry nie robili, tylko dodali obsługę VR, logiczne więc, że wszelkie dodatki do DC powinny być w cenie DriveClub VR. Na gameplau jest trasa Old Town, na miniaturce Bandipur. Co masz na myśli nie ta sama gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ograłem chyba wszystkie oferowane przez SONY i innych gry VR'owe na ciągle trwającym Gamescomie i mam bardzo mieszane uczucia. Większość gier wygląda wizualnie naprawdę słabiutko, aczkolwiek z całość wyłowiłem trzy tytuły, które mi się naprawdę podobały: Batman: Arkham VR, Resident Evil 7 i Robinson: The Journey . Cała reszta zrobiła na mnie raczej przeciętne, a czasem wręcz słabe wrażenie. Wymienione gry natomiast co prawda żadną rewolucją nie są, ich poziom rozbudowania nie wydaje się zbyt wysoki, aczkolwiek dają jakąś przyjemność z grania, przynajmniej w takich targowych warunkach. Co do AV prezentowały się schludnie, natomiast co do zasady - wszystkie VRowe gry na PS4 wyglądają dość przeciętnie, acz jeśli chodzi o stabilność to jest bez zarzutu. Co do googli, to PS VR jest naprawdę OK. Wygodnie siedzą na głowie, obraz jest relatywnie zadowalający jak na cenę w której mają być sprzedawane. Samopoczucie podczas gry było dobre, natomiast na Oculusie w grze Alice VR nie mogłęm wytrzymać dłużej niz 30 sekund.....jakbym nie zdjął, to chyba bym się zrzygał. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 AliceVR - co z gierka nie tak: nie wiem, ostrosc, szybka akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 AliceVR - co z gierka nie tak: nie wiem, ostrosc, szybka akcja? Ten poziom na którym graliśmy to był mega wolny, tam w zasadzie nic się nie działo, prócz tego że idziesz....i cała jedna interakcja w postaci rzutu jabłkiem Tam nam powiedział, że to gra na 8h....mam nadzieje, że tam jest więcej zawartości, bo jak to tak wygląda całe to nuda. Natomiast obraz był mało ostry, taki specyficzny. Trudno to opisać, aczkolwiek od razu wywoływał u mnie nudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) dobra, przekonali mnie do zakupu gogli https://youtu.be/xXwQHIsH4Ew a tak na serio to tym Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi