grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Ej, ale bieda, właśnie wyczytałem, że trzeba będzie dodakowo zakupić kamerkę za 200 zł. Czy ta kamera to dalej taki szmelc jak PS Eye? Z niską rozdzielczością i ziarnistością obrazu? Do zakupienia: PS4 Pro (bo nie mam czwórki, a pora już na zakup konsoli) - 1800 zł PS VR - 1800 I jeszcze kamerka za 200 zł. ja je.bie. Edytowane 12 października 2016 przez grzybiarz Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Dolicz jeszcze sobie PS Move które potencjalnie nie jest wymagane, ale w większości gier będzie znaczącym ułatwieniem w immersji Ich cena właśnie leci w kosmos! Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 A swoje stare sprzedałem Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Nie jesteś jedyny... uwierz mi Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Grzybiarz kup jakąś używaną kamerkę, to nie musi być ten nowy model. Dildosy zostały mi z czasów ps3, jeden był jeszcze nawet oryginalnie w blistrze zapakowany. Jedyny dodatkowy wydatek do psvr, to gry. Rez Infinity razem z vr playroom już czeka na dysku, vr worlds jedzie już dhl-em, 40 gigowy demo się pobiera. Jeszcze tylko driveclub vr muszę kupic, bo kierownica tez już stoi przygotowana. Mam nadzieje że Appki do oglądania 360 video z us pss, bedą też w Europie działać. Edytowane 12 października 2016 przez basbot11 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Grzybiarz mam kamere do ps4 od 2 lat nieużywana w szufladzie. Działa jak chcesz na pw napisz to ci cebulowo sprzedam. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 W sumie mam palki na sprzedaz ;d Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Grzybiarz mam kamere do ps4 od 2 lat nieużywana w szufladzie. Działa jak chcesz na pw napisz to ci cebulowo sprzedam.Dzięki, ale ja chyba w listopadzie dopiero kupię konsole:), a VR pewnie później (o ile w ogóle - poczekam, poczytam, zobaczę). Cytuj
kakus 13 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 I juz sie syf zaczyna dzwoniłem do RTV AGD i zaczynaja ściemniać ze niby premiera jest przesunięta a moja dostawa jest przełożona na pojutrze jak tak ma to wyglądać to mega g.....o Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 12 października 2016 Autor Opublikowano 12 października 2016 U mnie dziś wysłali zamówienie Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Ja w euro mam status "przygotowano do wydania kurierowi"(od jakiejś 12). Ciekawe czy nie zmienili statusu, czy obejdę się smakiem na premierę i dostanę w piątek... Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 "Kupujący PS VR musi dokupić kamerę. Mało który wie, że mamy od jutra w sprzedaży drugą wersję kamery. Różnica 10zł tylko i część na pewno chwyci w sklepie wersję pierwszą (pewnie nieświadomi istnienia v2). Najważniejsze jest to, że tzw. TV stand/uchwyt do dwójki jest w zestawie a do jedynki trzeba kupić oddzielnie - ciężko z dostępnością, a koszt 79zł. W skrócie - ostrzeż ludzi przed kupnem v1 kamerki." cytat z fejsowej grupy pixela. Czyli jednak są dwie wersje kamerki. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Tak, są dwie wersje. Starszy model jest kanciasty, ale oprócz obudowy i podstawki, różnicy w działaniu nie uświadczysz, bo podobno bebechy są te same. Cytuj
kakus 13 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Ja w euro mam status "przygotowano do wydania kurierowi"(od jakiejś 12). Ciekawe czy nie zmienili statusu, czy obejdę się smakiem na premierę i dostanę w piątek... Zapomnij o jutrze to mój ostatni preorder w RTV AGD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
kakus 13 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki masz status zamówienia? Cytuj
kakus 13 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki masz status zamówienia? Taki jak twój. Masz nr listu przewozowego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 A skąd. Dziady jedne... ciekawe czy na piątek będzie? Cytuj
kakus 13 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 na priva wyslalem ci info Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Szybko rozebrali Edytowane 12 października 2016 przez Fanek Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki masz status zamówienia? Taki jak twój. Masz nr listu przewozowego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Miałem taki status jak Wy, dzisiaj rano wydali kurierowi z czasem dostawy na dziś. Prawdopodobnie pierw wysyłają do sklepu w twoim mieście, a z tamtąd odbiera kurier i przywozi wam pod drzwi. Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki masz status zamówienia? Taki jak twój. Masz nr listu przewozowego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Miałem taki status jak Wy, dzisiaj rano wydali kurierowi z czasem dostawy na dziś. Prawdopodobnie pierw wysyłają do sklepu w twoim mieście, a z tamtąd odbiera kurier i przywozi wam pod drzwi. Nie dostaniesz dziś gogli. Kurier nie dostał jeszcze paczki, tylko nadali nr. Napisali w mailu termin dostawy na dziś, żeby ludzie nie dzwonili, w tym samym mailu jest info, że status przesyłki możesz sprawdzić dopiero po 18 danego dnia jak zarejestrują ją na sortowni. Paczki będą jutro(oby). Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co ma kurier do tego? Pokażesz faka kolesiowi który dostarcza paczkę. Geez... :facepalmz: Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) @boski karol Niezłe z nich gagadki, typowe zagranie janusza biznesu. Na szczęście nie ma mnie w domu do jutra, więc nie mam parcia, ale na pryszłość będę wiedział, żeby nie składać preorderu na sprzęt w ełro. Edytowane 13 października 2016 przez pistaczek Cytuj
DieseL 7 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Dzwoniłem do euro i babka powiedziała, że wczoraj wydali już sprzęt kurierowi i że to DPD w uja leci ! edit Zamówienie zostało wydane kurierowi w dniu: 2016-10-13Planowana data dostarczenia przesyłki:2016-10-13 w godzinach 9:00-19:00 no to dziś już mam pograne Edytowane 13 października 2016 przez DieseL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi