Skocz do zawartości

PlayStation VR - komentarze i inne rozmowy

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ej, ale bieda, właśnie wyczytałem, że trzeba będzie dodakowo zakupić kamerkę za 200 zł. Czy ta kamera to dalej taki szmelc jak PS Eye? Z niską rozdzielczością i ziarnistością obrazu?

Do zakupienia:

PS4 Pro (bo nie mam czwórki, a pora już na zakup konsoli) - 1800 zł

PS VR - 1800

I jeszcze kamerka za 200 zł. ja je.bie.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano (edytowane)

Grzybiarz kup jakąś używaną kamerkę, to nie musi być ten nowy model.

Dildosy zostały mi z czasów ps3, jeden był jeszcze nawet oryginalnie w blistrze zapakowany.

Jedyny dodatkowy wydatek do psvr, to gry.

Rez Infinity razem z vr playroom już czeka na dysku, vr worlds jedzie już dhl-em, 40 gigowy demo się pobiera. Jeszcze tylko driveclub vr muszę kupic, bo kierownica tez już stoi przygotowana.

Mam nadzieje że Appki do oglądania 360 video z us pss, bedą też w Europie działać.

Edytowane przez basbot11
Opublikowano

Grzybiarz mam kamere do ps4 od 2 lat nieużywana w szufladzie. Działa jak chcesz na pw napisz to ci cebulowo sprzedam.

Dzięki, ale ja chyba w listopadzie dopiero kupię konsole:), a VR pewnie później (o ile w ogóle - poczekam, poczytam, zobaczę).
Opublikowano

I juz sie syf zaczyna dzwoniłem do RTV AGD i zaczynaja ściemniać ze niby premiera jest przesunięta a moja dostawa jest przełożona na pojutrze jak tak ma to wyglądać to mega g.....o

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

14650583_1121412244605587_82686308680503

"Kupujący PS VR musi dokupić kamerę. Mało który wie, że mamy od jutra w sprzedaży drugą wersję kamery. Różnica 10zł tylko i część na pewno chwyci w sklepie wersję pierwszą (pewnie nieświadomi istnienia v2). Najważniejsze jest to, że tzw. TV stand/uchwyt do dwójki jest w zestawie a do jedynki trzeba kupić oddzielnie - ciężko z dostępnością, a koszt 79zł. W skrócie - ostrzeż ludzi przed kupnem v1 kamerki."

cytat z fejsowej grupy pixela. Czyli jednak są dwie wersje kamerki.

Opublikowano

Ja w euro mam status "przygotowano do wydania kurierowi"(od jakiejś 12). Ciekawe czy nie zmienili statusu, czy obejdę się smakiem na premierę i dostanę w piątek...

Zapomnij o jutrze to mój ostatni preorder w RTV AGD

Opublikowano

Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany

A jaki masz status zamówienia?

Taki jak twój. Masz nr listu przewozowego ?

Opublikowano

Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany

Miałem taki status jak Wy, dzisiaj rano wydali kurierowi z czasem dostawy na dziś. Prawdopodobnie pierw wysyłają do sklepu w twoim mieście, a z tamtąd odbiera kurier i przywozi wam pod drzwi.

Opublikowano

Miałem taki status jak Wy, dzisiaj rano wydali kurierowi z czasem dostawy na dziś. Prawdopodobnie pierw wysyłają do sklepu w twoim mieście, a z tamtąd odbiera kurier i przywozi wam pod drzwi.

Nie dostaniesz dziś gogli. Kurier nie dostał jeszcze paczki, tylko nadali nr. Napisali w mailu termin dostawy na dziś, żeby ludzie nie dzwonili, w tym samym mailu jest info, że status przesyłki możesz sprawdzić dopiero po 18 danego dnia jak zarejestrują ją na sortowni. Paczki będą jutro(oby).

Opublikowano

A co ma kurier do tego? Pokażesz faka kolesiowi który dostarcza paczkę. Geez...  :facepalmz:

Opublikowano (edytowane)

@boski karol

Niezłe z nich gagadki, typowe zagranie janusza biznesu. Na szczęście nie ma mnie w domu do jutra, więc nie mam parcia, ale na pryszłość będę wiedział, żeby nie składać preorderu na sprzęt w ełro.

Edytowane przez pistaczek
Opublikowano (edytowane)

Dzwoniłem do euro i babka powiedziała, że wczoraj wydali już sprzęt kurierowi i że to DPD w uja leci !

edit

Zamówienie zostało wydane kurierowi w dniu:
2016-10-13

Planowana data dostarczenia przesyłki:
2016-10-13 w godzinach 9:00-19:00

no to dziś już mam pograne :/

Edytowane przez DieseL