Opublikowano 13 października 20168 l http://www.mediaexpert.pl/okulary-vr/okulary-sony-playstation-vr,id-661182 Jest odbiór za godzine, więc teoretycznie powinni mieć na stanie, najlepiej znalezc swoje miasto punkt i wykonać telefon.
Opublikowano 13 października 20168 l I co najlepsze to będą mieć za godzinkę, czyli pre ordery to szit bo za 2h już będzie można być po testach
Opublikowano 13 października 20168 l Witam Czy są już gdzieś recenzje VR? Jaram się jak szczerbaty na suchara ale nigdzie nie ma w mojej okolicy stanowiska aby przetestować. Pozostaje mi chyba czekać na zdanie relacji od osób z forum które nabyły kask. Tak w ciemno 2 tyśki wydać nie widzi mi się za bradzo.
Opublikowano 13 października 20168 l RIGS Destructoid 8/10 Jimquisition 85/100 God i Geek 8/10 Sixthasix 8/10 Metro GameCentral 7/10 Here They Lie Gamespot 8/10 GameInformer 8/10 Destrucoid 6/10 Battlezone Gamespot 7/10 Sixthasix 8/10 PSU 8/10 REZ Gamespot 9/10 Destrucoid 95/100 God is Geek 9/10 IGN 8.2/10
Opublikowano 13 października 20168 l No chłopaki niezła wczuwka, kurna ale ciągnie, żeby już nabyć ten sprzęt (a chciałem poczekać do świąt)
Opublikowano 13 października 20168 l Też się zdziwiłem, że w w tym video nieźle łaciną jadą A oznaczenia 18+ brak. Rigs zapowiada się na ciekawą gierkę, nie brałem go początkowo pod uwagę, a teraz muszę go sprawdzić.
Opublikowano 13 października 20168 l Ja dziś pgralem z 10 minut w Driveclub VR no i rozdzielczość to padaka. To chyba nawet nie jest SD. Nie wiem jak w innych grach to wyglada. Jezeli chodzi o doznania to wczowka niesamowita.
Opublikowano 13 października 20168 l Kule szkoda, że akurat ten tytuł ma skaszanioną oprawę, do tego wymioty i okrojonie ze wszystkiego w pizdu. Wiadomo, że ważniejsza jest immersja. Warunki pogodowe przeżyję, zubożenie tras pod względem detali też ale jak oczy mają boleć od pikselozy to ja dziękuję. Edytowane 13 października 20168 l przez Jakim
Opublikowano 13 października 20168 l Until dawn jest ekstra, gra na raz i do pokazywania kumplom, ale jest moc, lepsze to niż domy strachu
Opublikowano 13 października 20168 l Nie czytam za dużo o VR bo mam tendencje to szybkiego popadania w hype ale niech mnie ktoś oświeci. Ten sprzęt kusi mnie poza wiadomą sprawą... również tym trybem kinowego widoku w grach. Jak już ktoś znajdzie czas to niech napisze jak się gra w takiego Bloodborne'a, Dark Souls, jakikolwiek FPS, cokolwiek Niesamowicie mnie ten aspekt ciekawi.
Opublikowano 13 października 20168 l Grałem w trybie kinowym. No jest spory ekran, ale nie ma co oczekiwać cudów, lepsza jakość jest IMO na tv.
Opublikowano 13 października 20168 l Ja tylko troche w menu sie bawiłem w tym trybie i jest slabo. Obraz wogóle nie jest ostry. Nie przekonuje mnie ten VR wcale. 400€ zostaję w kieszeni
Opublikowano 13 października 20168 l Ale kisne z was xd w takim Gdansku mozna dzisiaj bylo sciagnac z polki te gogle i zabrac do chaty, a wy preorderowcy z forum o grach i konsolach czekacie czekacie i placzecie ze nigdy wiecej preordera w euro rtv agd xDDDD swoja droga wydac ponad dwa kola zeby zagrac w guwno na ps move ale za to w nowoczesnych okularach to tez niezle xd
Opublikowano 13 października 20168 l Immersja w tych VR jest niezła ale minusami napewno slaba ostrosc i generalnie znacznie słabsza grafia i pixeloza np w DC VR. Najgorzej ze grajac w DC wchodzac w zakrety moj błędnik szalał i troche mi sie niedobrze robiło
Opublikowano 14 października 20168 l Gram w Eve , Rigs i Ps worlds jest niezle i to naprawdę niezłe !!Strzelanie w London Heist jest super. Prawda jest taka ze nie jest to oculus i grafa troche pixelowa w porównaniu z grami na tv. Ale nie o to chodzi, to jest next level w gamingu. Na targach miałem możliwość pogrania w demo Resident Evil i Robinson. Widzę duży potencjał w tym sprzęcie teraz musimy poczekać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 14 października 20168 l przez kakus
Opublikowano 14 października 20168 l Gram w Eve , Rigs i Ps worlds jest niezle i to naprawdę niezłe !!Strzelanie w London Heist jest super. Prawda jest taka ze nie jest to oculus i grafa troche pixelowa w porównaniu z grami na tv. Ale nie o to chodzi, to jest next level w gamingu. Na targach miałem możliwość pogrania w demo Resident Evil i Robinson. Widzę duży potencjał w tym sprzęcie teraz musimy poczekać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Prawie dwa koła za sprzęt który musi poczekać na lepsze czasy...
Opublikowano 14 października 20168 l Spokojnie ktoś musi kupić pierwszą revizję, żebyś Ty mógł kupić kolejną, coś jak beta testy
Opublikowano 14 października 20168 l Ktoś z Was widział jakieś standy w jakiś Jowiszach lub innych sklepach dla niepełnosprytnych w Trójmieście, gdzie można przetestować sprzęt samemu?
Opublikowano 14 października 20168 l Gram w Eve , Rigs i Ps worlds jest niezle i to naprawdę niezłe !!Strzelanie w London Heist jest super. Prawda jest taka ze nie jest to oculus i grafa troche pixelowa w porównaniu z grami na tv. Ale nie o to chodzi, to jest next level w gamingu. Na targach miałem możliwość pogrania w demo Resident Evil i Robinson. Widzę duży potencjał w tym sprzęcie teraz musimy poczekać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Prawie dwa koła za sprzęt który musi poczekać na lepsze czasy... W zasadzie dotyczy to każdej nowej konsoli
Opublikowano 14 października 20168 l Niektórych to dupy pieką, że ktoś może sobie wejść do sklepu i ściągnąć sprzęt za dwa koła z półki. Przydałby się osobny dział jak ma psvita aby o konkretnych grach poczytać. Edytowane 14 października 20168 l przez simonldz
Opublikowano 14 października 20168 l ale w przypadku VR jestes ograniczony moca sprzetu i tu juz jest tragedia, podstawowowe ps4 nie jest w stanie wygenerowac 2x60fps w zadowalajacej jakosci do czegos wiecej niz po(pipi)ki, gry bardziej na powaznie beda okrojone dramatycznie jak driveclub wiec sama technologia jest fajna ale wchodzi na rynek konsol o kilka lat za wczesnie, ps4pro raczej tez duzej roznicy nie zrobi i dopiero na ps5 wg mnie VR bedzie miec sens Edytowane 14 października 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 14 października 20168 l Ciekawe czy te gogle dotrzymają i będą współpracować z kolejną generacja:o