Skocz do zawartości

PlayStation VR - komentarze i inne rozmowy

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy są już gdzieś recenzje VR? Jaram się jak szczerbaty na suchara ale nigdzie nie ma w mojej okolicy stanowiska aby przetestować.

Pozostaje mi chyba czekać na zdanie relacji od osób z forum które nabyły kask.

Tak w ciemno 2 tyśki wydać nie widzi mi się za bradzo.

Opublikowano

RIGS

Destructoid 8/10

Jimquisition 85/100

God i Geek 8/10

Sixthasix 8/10

Metro GameCentral 7/10

Here They Lie

Gamespot 8/10

GameInformer 8/10

Destrucoid 6/10

Battlezone

Gamespot 7/10

Sixthasix 8/10

PSU 8/10

REZ

Gamespot 9/10

Destrucoid 95/100

God is Geek 9/10

IGN 8.2/10

Opublikowano

Też się zdziwiłem, że w w tym video nieźle łaciną jadą :D A oznaczenia 18+ brak.

Rigs zapowiada się na ciekawą gierkę, nie brałem go początkowo pod uwagę, a teraz muszę go sprawdzić.

Opublikowano

Ja dziś pgralem z 10 minut w Driveclub VR no i rozdzielczość to padaka. To chyba nawet nie jest SD. Nie wiem jak w innych grach to wyglada.

Jezeli chodzi o doznania to wczowka niesamowita.

Opublikowano (edytowane)

Kule szkoda, że akurat ten tytuł ma skaszanioną oprawę, do tego wymioty i okrojonie ze wszystkiego w pizdu. Wiadomo, że ważniejsza jest immersja. Warunki pogodowe przeżyję, zubożenie tras pod względem detali też ale jak oczy mają boleć od pikselozy to ja dziękuję.

Edytowane przez Jakim
Opublikowano

Nie czytam za dużo o VR bo mam tendencje to szybkiego popadania w hype ;) ale niech mnie ktoś oświeci. Ten sprzęt kusi mnie poza wiadomą sprawą... również tym trybem kinowego widoku w grach. Jak już ktoś znajdzie czas to niech napisze jak się gra w takiego Bloodborne'a, Dark Souls, jakikolwiek FPS, cokolwiek :) Niesamowicie mnie ten aspekt ciekawi. 

Opublikowano

Ale kisne z was xd w takim Gdansku mozna dzisiaj bylo sciagnac z polki te gogle i zabrac do chaty, a wy preorderowcy z forum o grach i konsolach czekacie czekacie i placzecie ze nigdy wiecej preordera w euro rtv agd xDDDD

swoja droga wydac ponad dwa kola zeby zagrac w guwno na ps move ale za to w nowoczesnych okularach to tez niezle xd

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Gram w Eve , Rigs i Ps worlds jest niezle i to naprawdę niezłe !!Strzelanie w London Heist jest super. Prawda jest taka ze nie jest to oculus i grafa troche pixelowa w porównaniu z grami na tv. Ale nie o to chodzi, to jest next level w gamingu. Na targach miałem możliwość pogrania w demo Resident Evil i Robinson. Widzę duży potencjał w tym sprzęcie teraz musimy poczekać

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez kakus
Opublikowano

Gram w Eve , Rigs i Ps worlds jest niezle i to naprawdę niezłe !!Strzelanie w London Heist jest super. Prawda jest taka ze nie jest to oculus i grafa troche pixelowa w porównaniu z grami na tv. Ale nie o to chodzi, to jest next level w gamingu. Na targach miałem możliwość pogrania w demo Resident Evil i Robinson. Widzę duży potencjał w tym sprzęcie teraz musimy poczekać

Prawie dwa koła za sprzęt który musi poczekać na lepsze czasy...

Opublikowano

Prawie dwa koła za sprzęt który musi poczekać na lepsze czasy...

W zasadzie dotyczy to każdej nowej konsoli

Opublikowano (edytowane)

Niektórych to dupy pieką, że ktoś może sobie wejść do sklepu i ściągnąć sprzęt za dwa koła z półki. Przydałby się osobny dział jak ma psvita aby o konkretnych grach poczytać.

Edytowane przez simonldz
  • Plusik 7
Opublikowano (edytowane)

ale w przypadku VR jestes ograniczony moca sprzetu i tu juz jest tragedia, podstawowowe ps4 nie jest w stanie wygenerowac 2x60fps w zadowalajacej jakosci do czegos wiecej niz po(pipi)ki, gry bardziej na powaznie beda okrojone dramatycznie jak driveclub

wiec sama technologia jest fajna ale wchodzi na rynek konsol o kilka lat za wczesnie, ps4pro raczej tez duzej roznicy nie zrobi i dopiero na ps5 wg mnie VR bedzie miec sens

Edytowane przez Ficuś