Welna 1 094 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) Grałem w DC na kierze z tym VR. Koniec swiata, Grafike dopracuja to oczywiste w przyszłosci, ale to sie "NAPRAWDE" prowadzi samochod. TO uczucie jest (pipi) niemozliwe do przekazania. Jak jeszcze człowiek miał by fotel, który oddaje przeciazenia w zakrecie to jest to najlepsza rzecz jaka spotkała by mnie w całym gamingowym zyciu. TO jest inny poziom odczuwania gry. Ta technologia ma kurewska piekna przyszłosc przed soba. Samochodówki + VR = Rozpierdalacz Gamingowych Swiatów Edytowane 16 października 2016 przez Welna 2 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 te kiery za 200 zl to sie nadaja ? Cytuj
kakus 13 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Grałem w gry nie vr, odczuwam duży dyskomfort to samo w trybie kinowym. Kamera odczytuje wychylenie ekranu do tego soczewki sa owalne co powoduje ze ekran sprawia wrażenie delikatnie wypukłego. Gdyby dało sie zablokować wychyl to myśle ze to by dużo pomogło. Sony ma doświadczenie z okularami projekcyjnymi vfx Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 na G29 grałem czyli dwa klocki za kiere + skrzynia biegow za to mam 20-letniego golfa Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) na G29 grałem czyli dwa klocki za kiere + skrzynia biegow za to mam 20-letniego golfa A ile dup wyrwiesz na tego golfa. Jakie porównanie xDDDDDD Edytowane 16 października 2016 przez YETI Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Widzę że Vr będzie dobrym urządzeniem do dyscyplinowania dzieciarni. Idź posprzątaj pokój, bo jak nie to będzie spotkanie z rekinem xD Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Ile trwa jeden przejazd w Rush of blood? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Sam nie wiem ale jak oglądam materiał z VR to są dwa obozy jedni srają w gacie (chyba pod publikę) inni mają lekkie odruchy ja rozumiem że każdy ma inne podejście do takich rzeczy ale czuję że większość to tylko materiał reklamowy Sony. Dla mnie ta zabawka to niestety tylko zabawka dla ludzi którzy nie mają co robić z kasą bo nie zapomnijmy że jeszcze trochę kasy trzeba wywalić na te mini giereczki Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Grałem w to demko i wprowadza pewien niepokój na bank, ale żeby krzyczeć? Not. Wspmnę, że przy takim SH2 czy Forbiden Siren miałem pełne gacie. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) Włączyłem wczoraj psvr mojej żonie i reakcje były podobne. Jak jej rekin wyrwał drzwi z klatki, to też piszczała i z wrażenia nie umiała spauzować gry, bo w lekkim szoku była. To co widać na tych filmikach z yt, to chyba normalne reakcje kobiet i dziewcząt, faceci w chyba nie piszczą, przynajmniej ja tak nie robię. Edytowane 16 października 2016 przez basbot11 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) Immersja doskonala Z TYM WIATERKIEM W TWARZ JAKI SZTOS Bez kitu, jak liscie zatanczyly na starcie, a na twarzy poczulem wiaterek, poczulem sie spelniony jako gracz A tak serio, to dopiero teraz force feedback ma sens, zawsze wydawal sie taki oderwany od gry i bardziej przypominal zwykle szarpniecia niz symulacje odczuc za kierownica. Teraz, razem z fantastycznie oddanymi przeciazeniami za pomoca ruchow kamery ze srodka pojazu (dociskasz gaz - kamera cie oddala, hamujesz - przybliza, itd.), ryczacym w sluchawkach silnikiem, znikajacymi w bocznej szybie, a nastepnie w lusterku przeciwnikami, wreszcie czujesz sie jakbys prowadzil prawdziwy samochod. Niesamowite uczucie. PS. Gralem godzine bez jakiejkolwiek przerwy (zwykle gram z kims na zmiane), zero rewelacji zoladkowych Moja dziewczyna tak samo. Te clickbaitowe recenzje mozecie wlozyc miedzy bajki. Pozniej sprawdze kilkanascie minut na padzie, czy bedzie tak samo. Moze jednak wibrujaca w lewej lapie kierownica i drazek zmiany biegow w prawej wystarczaja zeby oszukac mozg. Edytowane 16 października 2016 przez Dave Czezky Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 until dawn mnie nie ruszał, taka wycieczka po domu strachu, natomiast widziałem osoby którymi rzucało na boki i zdejmowali gogle cali zgrzani Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 No czeski troche zazdro. ten wiatrak xd Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Mega pomysł Yaczes. Zazdro Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Czezky ale wiesz, że Twój organizm nie jest wzorcem dla wszystkich innych na świecie i jak ktoś pisze, że mu niedobrze to wcale nie jest clickbait? Tak jak jedni mają chorobę lokomocyjną a inni nie, tak jednych VR odrzuca a drudzy jak Ty mogą napier,dalać godzinami i jest spoko. Znam takie osoby, które dosłownie po paru sekundach zrzucają to z siebie bo czują taki dyskomfort. Zapewne da się przyzwyczaić z czasem, ale pierwsze wrażenia mogą być różne. Niemniej pomysł z wiatrakiem kozak Cytuj
dragonosi 25 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 włączcie se demko dooma 4 na ekranie kinowym, czad Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 wiatr we włosach. oh wait XD Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Orzeszek, rzygales? Cytuj
Gość Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Czezky ale wiesz, że Twój organizm nie jest wzorcem dla wszystkich innych na świecie Trochę jest, musisz przyznać. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Orzeszek, rzygales? tylko po wódzie Czezky zazdro Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) Jaczes czułeś się bardziej jak maszyna czy jednak jak człowiek w tym momencie? Piszę opowiadanie science-fiction i by się przydało. Edytowane 16 października 2016 przez ogqozo Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Czezky ale wiesz, że Twój organizm nie jest wzorcem dla wszystkich innych na świecie Trochę jest, musisz przyznać. Wiadomo, że jak będę duży chcę być jak Dave. No, włosy mogą zostać moje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi