Opublikowano 16 października 20168 l Przyszli znajomi, nagram pierwsza reakcje na VR :] Okaze sie czy "marketing sony" czy nie ;]
Opublikowano 16 października 20168 l 4 minutowe demko wywołało więcej emocji niż ostatnie dwie generacje. NOWA ERA GAMINGU JAKI KONIEC (pipi)A!!! Edytowane 16 października 20168 l przez YETI
Opublikowano 16 października 20168 l Policji nikt nie wezwał? Xd W strzelankach na move, symulatorach lotu, horrorach i wyscigach na kierownicy najwiekszy potencjał widze.
Opublikowano 16 października 20168 l lepszej reklamy nie będzie xD Nieśmiało sugeruję, że mogą to być jakieś dobre gry.
Opublikowano 16 października 20168 l Fajnie, jak macha samą rękę, albo próbuje zasłonić dłonią oczy, wczuwka niezła, to tylko pokazuje, jak VR oszukuje nasz mózg. Edytowane 16 października 20168 l przez YETI
Opublikowano 16 października 20168 l Czekalem az jej ten pad wypadnie i rozyebie Czezkiemu telewizor. A gogle spelniaja swoja role. Dzien pobawily czezkiego, nastepnego dnia jego znajomych no a teraz beda lezaly w szafie do 2018 az w koncu wyjda na nie gry, ktore nie beda odbieraly graczom godnosci.
Opublikowano 16 października 20168 l Dwa filmiki zachecily mnie bardziej do tego sprzetu niz cala kampania reklamowa.
Opublikowano 16 października 20168 l No nie mogę xddd wysyłaj do Sony, niech Ci coś odpala za darmowa reklamę.
Opublikowano 16 października 20168 l To jest Orzeszek bez brody czy kto? Lekko popłakałem się ze śmiechu. Edytowane 16 października 20168 l przez ogqozo