Opublikowano 21 stycznia 20178 l witam, własnie zauważyłem , że na youtube dodano "Support for Playstation VR"
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Prosze http://ligawo.pl/Produkt/3090064_HDMI_Switch_5x1_HDR_4K_2K_UHD_HDCP_2_2_1 Dziękuję; czy jest gdzieś jakaś "rozpiska" jak to należałoby to podłączyć? Edytowane 22 stycznia 20178 l przez Wilk_Zly
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Główny kabel wpinasz z konsoli, a reszta do tv i mini ps4 ( to coś od vr :)).
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Japonia właśnie dostała nową dostawę PS VR, pod sklepami kolejki. Może u nas niebawem znów będzie można kupić ten sprzęt. http://kotaku.com/today-in-japan-hundreds-of-people-lined-up-for-play-1791646092 Wtopa Sony niezła, premiera RE7, atu brak PS VR w sklepach.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l na allegro jest pelno zestawow. ile normalnie kosztal taki pack google + kamerka? bo teraz widze, ze ok 2,3 koła
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Jest tak jak Yeti napisał.Dzisiaj widziałem na jednej aukcji RE VII "raz w konsoli, ideał - 220zł", a obok paragon, że Janusz za 240zł bodaj kupił. Z PSVR swego czasu było podobnie "Ideał, raz tylko użyłem - 1690zł", a w sklepie nowa za 40zł więcej.Na allegro obecnie chodzą same gogle za ok dwa tys. bądź kombo - okulary + RE VII + kamera za ok 2400 zł.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Czy prócz residenta, until down i robinsona jest coś wartego do ogrania? Mówię o grach bliżej aaa, nie o popierdółkach na pół h.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Ni ma :) Jeżeli tylko dla residenta chcesz kupić poczekaj. Skoro VR to taki sukces liczę że do końca roku wyjdzie na to więcej gier. Z tego co teraz czytam to nie ma gier aaa poza residentem. A w grach AAA które obsługują gogle to jakieś pierdoły w stylu lotu myśliwcem w nowym cod :) Czekam aż na vr od sony będzie można zagrać w takie gry jak firewatch czy ethan carter. Wtedy kupuje od razu. No ale pewnie to dopiero przy mocy ps5 :) VR dla mnie stworzony jest pod walking simulatory. Ethana Cartera ograłem troszkę na occulusie i . No ale to było na kompie prawie że z NASA
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Nieeeee zbyt soft ale jakby wyszła wersja hard to pewnie tak.... (tylko nie mów nic mojej żonie)
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Ok 1700 zetta to cena oficjalna. Myślałem, że za jakiś czas potanieje do 1500 (tyle jestem w stanie dać :), a tu Janusze wyprzedają za prawie 2,5 klocka :/
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Nieeeee zbyt soft ale jakby wyszła wersja hard to pewnie tak.... (tylko nie mów nic mojej żonie) Do tego fleshlight w komplecie do gry i jazda :D @grzybiarz jak jest deficyt sprzętu to nie ma co się dziwić, że ceny z kosmosu. Coś czuję, że pro i vr długo jeszcze cenę przez to będzie trzymać jak już uzupełnią braki i wróci do wartości premierowej.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Teraz dopiero widzę jakiego miałem farta, kiedy ze dwa tygodnie po premierze wszedłem do sklepu, krzyknąłem "Jedno wijar pliz" i wróciłem do domu grać w Rush of Blood.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Teraz dopiero widzę jakiego miałem farta, kiedy ze dwa tygodnie po premierze wszedłem do sklepu, krzyknąłem "Jedno wijar pliz" i wróciłem do domu grać w Rush of Blood. Ja mam podobnie z Pro wziętym na premierę.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Jest tak jak Yeti napisał. Dzisiaj widziałem na jednej aukcji RE VII "raz w konsoli, ideał - 220zł", a obok paragon, że Janusz za 240zł bodaj kupił. Z PSVR swego czasu było podobnie "Ideał, raz tylko użyłem - 1690zł", a w sklepie nowa za 40zł więcej. Na allegro obecnie chodzą same gogle za ok dwa tys. bądź kombo - okulary + RE VII + kamera za ok 2400 zł. Lol a ile taniej wedlug ciebie powinien gosc sprzedawac gre ktora wyszla kilka dni temu i chodzi w sklepie za 239? Za 200? Masakra jak ja nienawidze wkasnie takich cebulaczkow. Uczciwa cena 20zl mniej za gre ktora od nowej rozni folia. Ja w niedziele bede mial vr , dobrze ze residenta przeszedlem juz dwa razy i znam na pamiec wiec nie bedzie pszypalu przy szwagrze
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Też bym kupił te gogle. Jest jeden Resident i potem co? Jak sie już uzbiera więcej gier, to bedzie tego na rynku masę i to w cenie 1500zł. Aktualnie to trochę wyrzynanie kasy w błoto, tym bardziej, że cena jest znacznie wyższa niż premierowo ale to kwestia myśle 2-3 miesięcy. Ale i tak po tym czasie dalej bedzie ten jeden jedyny Resident.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l wczoraj pograłem w residenta na prosiaku + vr jak by takie gry wychodziły cykliczne to byłby dealbreaker, towar wart swojej ceny. Na psn wychodzą non stop jakieś pierdoły po 20-50zł no ale z takich dużych tytułów to chyba ten średni star trek tylko na vr a potem... ??? czekamy do e3?
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Też bym kupił te gogle. Jest jeden Resident i potem co? Robinson, Until Dawn, Batman też mają chyba podobną długość co Resident, no ale to wciąż tylko pare tytułów
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Jestem ciekaw vr w ace combat, z resident evil to juz fajny zestaw na start.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l batman to ma 2h gameplayu z czego przez 1h walczymy z źle zaprojektowanym sterowaniem
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Vr sprawdza się do pierdółek idealnie. Ja osobiście wolę więcej krótszych doświadczeń. Choć nie powiem, zagrał bym z chęcią w pełną wersję gwiezdnych wojen vr, to demko nie zaspokoiło moich potrzeb :)