kanabis 22 470 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Ja jak zalozylem gogle to zapytalem szwagra czy wylaczyli swiatlo, niemal idealne wyciemienie. W residencie zadnego doczytywania tekstur nie uswiadczylem, no ale tak to pewnie jest jak sie podlacza gogle do AMATORSKIEGO ps4. Jedyne z czym moge sie zgodzic to oszukiwaniene blednika szczegolnie przy ustawieniu sterowania katowego i checi puszczenia pawia. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 14 lutego 2017 Opublikowano 14 lutego 2017 (edytowane) Joshua Bell. Polecam sprawdzić co to takiego, bo niby nic specjalnego, ot ktoś gra na skrzypcach, ale jakość i ostrość was wgniecie. Dużo filmów widziałem na VR w 3d, ale jakościowo to zawsze lekko mówiąc była padaka, tutaj jest niesamowicie dobrze, do tego można chyba się trochę wychylać( na szybko sprawdzałem) , co nie jest dostępne w innych statycznych filmach. Demo dostępne jest jako aplikacja. Edytowane 14 lutego 2017 przez Moldar Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Dirt jakiś wyszedł na VR. Ciekawym jak to działa.. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Grafa jak na PS2 lub Driveclub Vr- słabo pod tym względem. Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Jeśli ktoś zagrywał się kiedyś na Amidze w dungeon crawlery typu Dungeon Master albo Eye of Beholder,to polecam sprawdzić Crystal Rift.Jest chyba jeszcze w promocji za 25 zł. Ponad 20 poziomów,skokowe poruszanie,zagadki.Grafika ostra i wyraźna,proste otoczenie,ale wciąga. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Grafa jak na PS2 lub Driveclub Vr- słabo pod tym względem. Grafa na VR to mnie najmnie interesuje. Ciekawi mnie feeling, czy jest wczuwka, że wszystko skacze, trzęsie, itp. Drive Club był trochę "sterylny". Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Mam i ja. Sprzęt jest niesamowity. X-Wing mission czy RE7 pokazują potencjał tego sprzętu. Niesamowite wrażenia. Aż dziwnie się robi jak człowiek pomyśli, że właśnie spełniają się jego marzenia z dzieciństwa... REZ i Batman już do mnie jadą :)! Cytuj
Kyrielejzon 0 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 hmm.... chyba nie wytrzymam do obniżki cen gogli. Sony skutecznie utrzymuje niedobór towaru. Jak wyglądają filmy 360 oraz filmy 3D z zwykłej PS4 ? Zakładam, że jedyny minus jaki może być to gorsza rozdzielczość. Ktoś sprawdzał ? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Mam okazję trafić zestaw z kamerą za 1820 warto? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Jezusku, pobawilem się demkami, m.in. Shark attack i popuscilem niemal kupe. To jest niesamowite, lepsze od lunaparku. Poza demkami jest w ogole w co grac i są perspektywy na przyszlosc, czy to tylko zabawka do kosza, jak Google Glass? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Jesrt kilka gierek (np Robinson the Journey) w tym jeden mocarny tytuł, a mianowicie REVII. Jak rekin spowodował efekt "prawie kupa" to myślę, że Resident sprokurowałby kleksy. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Ja pobawiłem się troche VR ostatnio w biurze i jestem całkowicie oczarowany. Nie spodziewałem się że będzie tak dobrze. To ma taki niesamowity potencjał że masakra. Mam nadzieje, że nikomu nie wpadnie do głowy wydawać symulacje jazdy samochodem bez wsparcia VR. Oby to nie zdechło i było rozwijane chociażby na PC. Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 hmm.... chyba nie wytrzymam do obniżki cen gogli. Sony skutecznie utrzymuje niedobór towaru. Jak wyglądają filmy 360 oraz filmy 3D z zwykłej PS4 ? Zakładam, że jedyny minus jaki może być to gorsza rozdzielczość. Ktoś sprawdzał ? Rozdzielczość jest słaba ,polecam ustawić ekran kinowy na średnią wielkość, ale efekt 3d lepszy niż na TV. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 https://youtu.be/5Ruckp8-vI0 Mocno czekam na ten tytuł, boli tylko trochę cena, obawiam się, że zawartości może nie być tak dużo. Na wgw grało się świetnie, że kilka razy zasiadałem do dema, fun był niesamowity. Do tego polecam Robinsona, sporo promocji jest już na niego, a są całkiem niezłe widoczki, no i spore dinozaury, skala robi robotę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 To to jeszcze żyje? 1 Cytuj
markusGDA 2 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 To to jeszcze żyje? Tak :-) zalega na półkach w Saturnach/ sklepach dla sprytnych inaczej (powyżej 10 sztk na sklep) Cytuj
SuperMarcin 6 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Mi w Batmana się bardzo fajnie gralo:) niestety te wszystkie The rigs, drivecluby to od razu pawia wywołują. Gdyby było więcej gier w stylu Batmana gdzie poruszanie się nie jest takie inwazyjne to bym miał ten sprzęt do dziś a tak niestety miesiąc po premierze byłem zmuszony sprzedac:) Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Batman jest spoko, ale stanie w miejscu i teleporty nie są do końca dla mnie. Wolę się jednak ruszać. Cytuj
SuperMarcin 6 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Dla mnie właśnie to jest idealne rozwiązanie. Śledztwa w kostnicy robi wrażenie i warto to przezyc:) super byłyby gry z mniejszą ilością akcji ale zarazem aby fabuła była jakaś wciagajaca a tu niestety brak perspektyw na horyzoncie, może e3 coś przyniesie. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Te filmy 3D to pójdą także z pendrajva czy tylko z płyty? Cytuj
Logan 79 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Fakt,Batman zacny,Until Dawn tez całkiem spoko,tylko ze dla mnie póki co nie ma w co grac:/ Sprzęt od 2-3miesiecy spakowany lezy w kartonie,Chyba puszcze go gdzieś dalej,ktoś chętny?:) Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 (edytowane) Pograłem jakieś 30-40 minut w Farpoint i w sumie póki co szału nie ma. Na start bardzo długi filmik wprowadzający, później idziemy sobie po pustyni i zabijamy kilka pajączków. Zbieramy jakieś hologramy i oglądamy krótkie filmiki. W tym czasie jedna trochę ciekawsza i dłuższa walka z większą ilością przeciwników (oprócz pajączków pojawił się jeden nowy typ potworków) i za chwilę znowu dłuugi filmik bez strzelania. Defaultowo mamy też wyłączony obrót kamery ale można ustawić nawet pełny obrót, który jest obsługiwany prawą gałką. Mi lepiej się grało bez obrotu, bo z pełnym obrotem dostawałem choroby lokomocyjnej :P Może później się rozkręci ale pierwsze wrażenie jest mocno średnie, samo strzelanie z aim kontrolera bardzo spoko, tylko (pipi) strasznie mało tego strzelania. Edytowane 18 maja 2017 przez karmaster Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 (edytowane) Z tego co widze są bossowie :) ciekaw jestem jak to w praktyce będzie wygladało Ciekawe czy więcej bo po YT tylko to znajduje. Edytowane 18 maja 2017 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi