pleju 208 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Ja chyba tylko Until Dawn i VR Worlds ograłem na move, resztę na padzie. 1 Cytuj
jaro 77 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 7 minut temu, raven_raven napisał: O, jeszcze pytanie. PS Move do tego się używa, czy pada? Nie wiem czy mam się w te różdżki zaopatrywać, czy na start jest dostatecznie dużo gier pod po prostu DualShocka 4. Spokojnie bez move pograsz w gierki Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Niewiele jest gier, które wymagają move. Paranormal Activity np. Straszny kasztan swoją drogą, jumpscare'y i nic poza tym. Sama decyzja deva, żeby zmuszać gracza do używania pałek w chodzonej przygodzie 3d też głupia. Z wszelkich zwiedzań Marsów i innych grałem w Apollo i coś co ma w tytule Atomowa Flota (nie pamiętam już). Nic szczególnego. Z tego typu podobno The Martian (na podstawie filmu) jest ok. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 No ale Panowie. SUPER HOT SUPER HOT SUPER HOT. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) Czasami developer nie zmusza ale dużo lepszy feeling na move'ach np w takiego Rush od Blood można grać na padzie bez problemu ale pałeczkami jest zdecydowanie lepiej. Zresztą move od PS3(które są kompatybilne z VR) można wyrwać za takie grosze że nie ma nawet o czym mówić. Edit: no i jak Kmiot napisał SUPER HOT - chociażby dla tej gry warto mieć move! Edytowane 20 listopada 2018 przez Ryo-San Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 No podobno sztosik, ale zawsze coś innego mi wyświetli i Superhot idzie na dalszy termin. Heh, pamiętam jak psvr wchodziło do sklepów, to nagle wszyscy wygrzebywali move z dna szafy i pałki chodziły za chore kwoty. Cytuj
janol 433 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Potwierdzam- sztosik. I jeszcze jest akurat promo w PS Store - 63 zł. Warto. Tylko trzeba mieć miejsca sporo dookoła. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 1 godzinę temu, Siara_iwj napisał: Ta kosmiczna misja pod szyldem CoD też całkiem niezła i też za free. Kureua wiedzialem, ze oprocz eve gralem cos jeszcze kosmicznego a to byl cod. Cos jeszcze z takich latadel jest pod vr? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) 20 minut temu, Mejm napisał: Cos jeszcze z takich latadel jest pod vr? Jest jakaś misja do Battlefronta 2 z Gwiazdą Śmierci ale trzeba mieć podstawkę bo inaczej nie odpalisz. A tak ogólnie to chyba sporo tego jest patrząc na PS Store. A EVE to obok Rigsów jedyne gry w które mimo ich zaje.bistosci nie mogę grać bo błędnik wariuje i mam ochotę puścić mega bełta. W innych tego nie zaobserwowałem. No i Ace Combat niedługo chyba. Edytowane 20 listopada 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Nie no biorę, jaram się.Tylko czy ja dam radę z tym re7 na vr...Na tv przeszedłem ale na vr wiem że będę miał sranko xD Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) No RE7 na VR to jest zupełnie inny przelot. Na początku polecam darmowy mini prolog do RE7 czyli The Kitchen. Jak tam puścisz śliskiego w gacie to siódemki nawet nie odpalaj xD Edytowane 20 listopada 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 No RE7 na VR to jest zupełnie inny przelot. Na początku polecam mini darmowy prolog do RE7 czyli The Kitchen. Jak tam puścisz śliskiego w gacie to siódemki nawet nie odpalaj xDNamówił Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Ryo, apropos rigsów i eve i bełtania. Spróbuj Wipeouta z widokiem z kokpitu i wyłączonymi wszystkimi antyrzygowymi opcjami. Kręcenie beczek robiłem na pełnym wdechu, zęby zaciśnięte, a po lądowaniu syczący wydech. Moc. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) Świetna lista podrzucona przez kogoś z ResetEra: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jT1ujVZIL9o4HsOYaZjZfJfHtn8Yr1-_4iumB11CdAE/edit#gid=1530936750 Pełna lista gierek, z informacją na temat potrzebnych kontrolerów, z linkami do zwiastunów itp. Powinno wisieć na początku tematu Jedyna wada to, że ostatnia aktualizacja to 12 lipca. Edytowane 20 listopada 2018 przez Cedric 1 Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Napaliłem się na google, ale jak to bywa nagle brakuje towaru jakby ktoś miał namiar na zestaw z v2, dostępny, w cenach które teraz są na rynku, 849 zł to proszę dać znać, będę wdzięczny. w Rtv Euro jest zestaw z Gran Turismo. ale to chyba wersja v1, ciężko od nich wyciągnąć informację.. w media nie ma możliwość online sprawdzić jaka to wersja.. są teraz zestawy z VR WorldsJak można jeszcze wykorzystać okulary? film? YT? www? czy muszą pod to być dedykowane treści? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Dużo nowych twarzy Jak ktoś posiada pierwszego Battlefronta to jest misja VR i to jedne z lepszych doświadczeń w goglach, więc polecam sprawdzić. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 9 minut temu, Dragen napisał: Napaliłem się na google, ale jak to bywa nagle brakuje towaru jakby ktoś miał namiar na zestaw z v2, dostępny, w cenach które teraz są na rynku, 849 zł to proszę dać znać, będę wdzięczny. w Rtv Euro jest zestaw z Gran Turismo. ale to chyba wersja v1, ciężko od nich wyciągnąć informację.. w media nie ma możliwość online sprawdzić jaka to wersja.. są teraz zestawy z VR Worlds Jak można jeszcze wykorzystać okulary? film? YT? www? czy muszą pod to być dedykowane treści? Wczoraj zakupiłem z media i zestawy z vr world + astro boy posiadaja wersję V2 okularów 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Gra, która mi sprzedała VR i chyba też chce kupić to Beat Saber ale tutaj kootasy movy są niezbędne akurat Ku,rwa jaki przekot Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Ja jade dzisiaj po robocie do euro, mam nadzieje ze mnie nie oszukuja i bedzie v2 bo w opisie przedmiotu niby jest napisane ale w tytule juz nie. Nie powiem, troche sie jaram potencjalnym zakupem Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Ja anulowałem v2 z Worlds w Euro za 849 zł wczoraj w Rybniku bo wziąłem w MM z AstroBot. Aw MM na stanie z smaym Worlds mieli przeważnie V2 - Byłem widziałem. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Wczoraj zakupiłem z media i zestawy z vr world + astro boy posiadaja wersję V2 okularówale chyba już nie ma tego zestawu Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Zalezy gdzie. W Katowicach w Silesii dopiero wykładali i jak wieczorem brałem to na pewno zostały 3 takie zestawy. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 online nie ma zestawu na stronie media, a jaka cena? bo znalazłem ten zestaw + VS Worlds za 929 zł w media expert Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Zestaw kamerka, vr, world's, Astro boy za 899 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Fun factor detected nie powiem. Pierwsze odpalenie tego vr playrooma z miejsca wrzuca banana na morde, ciezko nie cieszyc sie jak dzieciak grajac w astro bota. Balem sie ze bedzie mnie mdlilo ale poki co nie ma problemow wiekszych. Dalem sie tez wydoic bethesdzie i zakupilem tego skyrima xD jest promo za 99zl obecnie na storze. Kurde trzeba przyznac ze skyrim od srodka robi wrazenie swoim rozmachem, te smoki sa teraz naprawde wielkie ;o Tak samo jaskinie, czlowiek czuje sie duzo bardziej przytloczony tym wszystkim, super sprawa. Musze ogarnac move zeby poczuc prawdziwy feeling strzelania z luku xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi