Skocz do zawartości

PlayStation VR - komentarze i inne rozmowy

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto również wspomniec, że AstroBot został najlepszą grą na VR w tym roku - VGA.  Z tego co kojarzę to nie było nagrody dla najlepszej plarformówki, a szkoda bo też był by faworytem do pierwszwgo miejsca. 

Opublikowano

No tak ale zaznaczmy że gry w formie kodu, nie płyty.

Skyrim na starej wygląda sporo gorzej ale i tak warto brac.

Sprawdziłem prawie wszystko ze starszych gier nie ma praktycznie różnicy.

Z tym że w nowych grach co teraz wyjdą pewnie już będzie.

Ale vr robi fhuj tak czy siak

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

W sumie to teraz myślę że lepiej w formie kodu. Ja mam growe adhd i obecnie na PS4 gram i w AstroBota i Uncharted - a mam ok 2h/tydzień grania, w porywach nieco więcej. Kupiłem jeszcze Robinsona i trzeba teraz żonglować, bo wszystkie trzy na płytach. Przy cyfrze nie trzeba się wysilać i do konsoli gnać, tym bardziej w goglach. Cyk i zmiana.

Mnie póki co VR nie zamula i w ub. tygodniu zorientowałem się ok 1 w nocy że już trzeba kończyć. W dodatku mega opcja - gogle na oczach, sluchawki, padzik w dłoń i jazda. Tv wyłączony-ciemno i cicho, a się jest w innym świecie. Żona myślała że zasnąłem w dużym pokoju z tv a ja po cichu naginałem w AstroBota. Magia.

Edytowane przez marbel007
Opublikowano

No ok ale ja np nie ukrywam że nie chce robić biblioteki gier za 1000zl, ogrywam i sprzedaję bez wyjątku.
Jakbym kupił tego bundla to bym założył oddzielne konto na te gierki.
Kurczę odkąd kupiłem Astro to dzień w dzień mi szwagier przyjeżdża xD.
Stary chłop a cieszy się jak dziecko.
Te późniejsze levele są kosmiczne :0

• Plusik 1
Opublikowano

Jak się Wam Astrobot podoba,sprawdźcie sobie kiedyś Mervils Vr Adventure,platformówke TPP,levele mają otwartą strukturę.Grę robiło małe studio więc to nie ranga co Astro,ale gra się przyjemnie.

Opublikowano (edytowane)

Skonczylem Bound. Cos czego bym nigdy nie zagral w klasycznej wersji. 

Niesamowite doznanie estetyczne i świetny imolszyns w zasadzie bez tony tekstu. 

Piekne to było, a jazdy na petlach to czysty orgazm, jeszcze z tą muzyką. Cudo. Prosze o więcej. 

Dziś wpadl moj ziomek bo nie mogl wytrzymać zeby samemu sprawdzic choc tak jak ja byl zawsze sceptycznie nastawiony do VR. Odpalilem mu RE7, Astrobot, London Heist i Until Down. 

No juz dawno nie mial takiej frajdy, a ja sam z obserwowania reakcji. To juz 3 osoba która mówi WOW i to przez duże W. Astro go zmielil a RE7 doprawil. I demo i Kitchen. 

Astro juz jedzie do mnie. 120ziko za mesjasza platformowek, biore w jak nic panie Stasiu. 

Edit. No i ze mna to juz 4 osoby ktore nie mialy objawow i innych bzdet ktore tak czesto sa czytane w sieci. To sa jednostki lub pyerdolenie tych co nie grali ale sie wypowiedzą.:lapka:

Edytowane przez II KoBik II
  • Lubię! 1
Opublikowano

Dublowanie ale cóż. 

5h na VRku. Ogralem demko horrorka w kosmosie The Persistence. O w dupala jaki fajny klimacik. Ciekawe jak full ale polecam obadac. Nie wiem czy jest demo v2 na naszym storze ale pobralem z Irlandii chyba, bo z ciekawości sprawdzałem co jest w sklepie. No i byl tam min. THUMPER. 

O ZESZ KUUUUUURŁA JA PYERDOLCZE. Urwało mi jaja po sama szyje. Co tu sie oddupiło to ja nie. Co za jazda. Ta MUZA :fsg: prostota systemu. No rozdupilo mnie na miazge. Nie mam pytań. VR ty wariacie. :wub:

Opublikowano

Persistence zbiera dobre recki, pewnie się skuszę jak ogram Astro.
Smutna wiadomość, Borderlandsy VR bez co opa multi :(.
Hype opadł mocno.
Thumper demko dosyć proste, później widziałem że hardkorowyo jest.

Opublikowano

Astro udalo sie za 120 a RE7 za 55. Dobry deal i juz chce ogrywac :obama: koksa nawet nie chce się odpalac. I przy okazji Tivik odpocznie :dafuq:

Nie mam pytan co za frajda. Ziomek mi juz pisze kiedy moze wpaść i wciaz mysli o tym co przeżył. :ragus: