creatinfreak 3 828 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-vr-farpoint-kontroler-playstation-vr-aim?utm_source=tradedoubler&utm_medium=affiliate&utm_term=tradedoubler&utm_campaign=tradedoubler Warto? Jest chociaż 5 gier wartych ogrania akurat na aimcontrollerze? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 W doomie dosć przyjemnie się grało, ale... czy jest sens wydawać te 250 zeta na kolejny zbieracz kurzu? Z movami chyba tak samo... A tak patrzę na swoje gogle, to ostatnio je odpalałem może ze 2 miechy temu 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Dlatego tak coraz częściej myślę aby się wziąć, ograć największe perełki i sprzedać puki jeszcze to w cenie. Ale oczywiście nie ma jak się za to zabrać :p Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 Dirt Rally VR za 33 zł. Mam na XOne i akurat chciałem wrócić. Ale chyba się złamię i kupię choć mam tylko pada do PS4. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 Ale to jest chyba mega trudne co? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 Dlatego boję się tego padziszcza DS4 ale gra jest mega dobra. Link https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4001-CUSA03648_00-DIRTRALLY0001000?PlatformPrivacyWs1=all&psappver=19.02.0&scope=sceapp&smcid=psapp%3Alink menu%3Astore Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 Pytanie do grających w to. Jest akiś tryb easy dla noobów rajdowych? To może bym kupił. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 (edytowane) Gra jest w (pipi) trudna. Przejechanie 2-3 zakrętów bez dzwona to już sukces. Wg mnie trzeba się po prostu nauczyć w to grać żeby było miło. Nie mniej wrażenia są zajeibste. A tyle sztosów w kolejsce że ląduje na półce "do ogrania kiedyś" razem z Ace Combat. Swoją drogą z VR na Ps4 ograłem chyba co chciałem: Skyrim - nie moja bajka - rpg na 40-50 h na vr mehh SuperHot - fajnie ale krótko - zatrzymałem się pewnie pod koniec przez sterowanie movami i ich za(pipi)istą prezycję AstroBot - 10/10 i bezsprzecznie najlepsze doświadczenie gierkowe od dawna RE7 - kiedyś wrócę - na razie stoje już 3 raz w piewinicy i nie chce mi się wchodzić do tej zimnej wody. Tak kilka podejść było XD Red Matter - 7/10 Moss - jw Robinson - 8/10 - fajne to Ace Combat - jak pisałem wyżej - wyjątkowo mi źle po zagraniu. No nie może być dobrze jak zaczyna się wczuwka i zaczynasz rozglądać się lewo prawo za siebie @grzybiarz wiem jak to jest bo teraz jeszcze dołożyłem sobie i kupiłem pieca i pogłębie backlog. Chcę ograć to co fajnego na Oculusie i pccie. Zaczynam ogrywać same sztosy bo życia zabraknie XD Zrobiłem sobie listę tego co fajne i trzeba powoli ogarniać. Chociaż teraz już jutro zaczne łupać w sekiro i znowu miesiąc zleci. Wspomniałem o Tobie Grzybiarz bo widzę że vr Ci sie kurzy a Astro Bota nie ograłeś, Bloodborne nie ruszone.. no weź xD Edytowane 21 marca 2019 przez mozi 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 @mozi bloodborna kupiłem na promocji i zostawiłem go na kiedyś. Sporo gier tak kupiłem - bo tanio, a potem nawet nie odpaliłem. Dlatego teraz jak widzę promo - to zadaję sobie pytanie, czy ja to w ogóle odpalę, jak w rdr jestem od grudnia w drugim rozdziale i mam tez zaciętego spidermana... Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 Wszystko to kwestia gustu - dla mnie Bloodborne to top 3 życia - Spidera czy np God of War mógłbym wogóle nie ograć i też w sumie nic by się nie stało. Niestety jest trochę jak osiołkowi w żłobie dano - za dużo tego po prostu i zaczynasz wybrzyzdać - "to za długo się gra", "to za skomplikowane" itd. 1 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 25 marca 2019 Opublikowano 25 marca 2019 Ta gangsterska też dobra. Co do Man Sky, jak nie zrypią czegoś w sterowaniu to będzie idealna pod VR. Dość spokojna z epickimi widokami i skałą. No w końcu czuje, że dłużej program w ten tytuł Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 No mans Sky od samego poczatku wydawał się grą idealnie skrojona pod VR. Ogółem jeśli chodzi o VR to ten show z wczoraj pokazał że SONY nie odpuszcza i nie trzeba sprzetu juz sprzedawać. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 Wszystko w fpp jest idealnie skrojone pod VR. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 Tiaaaa ale szczerze to największe wrażenie zrobiły na mnie "normalne" gierki tpp/gdzie widzimy postać jak Astro Bot czy Moss. Szkoda, że jest ich tak mało. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 W dniu 19.03.2019 o 14:44, creatinfreak napisał: Dlatego tak coraz częściej myślę aby się wziąć, ograć największe perełki i sprzedać puki jeszcze to w cenie. Ale oczywiście nie ma jak się za to zabrać :p No i jak tam ograłeś wszystko? Astro Bot skończony podobno goty tytuł Warto to vr kupować bo nadal się zastanawiam. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 Wszystko w fpp jest idealnie skrojone pod VR. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 (edytowane) @blantman powiem Tobie z mojej perspektywy. Czyli perspektywy gracza z 25 letnim stażem, lubującego się w tech nowinkach, gierkach SP, nie trawiącego wszelkich kontrolerów ruchu itp. Ba nawet Wii to dla mnie przez te machania najgorsza stacjonarka Niny ever. W VR gram średnio kilka (max kilkanaście) godzin w miesiącu. Jest to dla mnie idealne dopełnienie normalnych gierek. Jak zakładam gogle czuję się jak kiedyś za czasów kapciuszków i kakałka jak Tata przyniósł mi C64, a potem Pegasusa. Jak nie będziesz grał w to dzień w dzień po ileś h to zapewniam, że dobrych gierek jest wystarczająco, co ważne jak widać powyżej, ciągle coś nowego wychodzi. Wiem natomiast, że VR w takiej postaci jak jest nie mógłby mi zastąpić normalnego gejmingu. IMO warto kupić i spróbować. Wg mnie jest to sprzęt z typu albo pokochasz albo znienawidzisz. Ja jestem zdecydowanie w tej pierwszej grupie. Aaaa no i kwestia zdrowia/błędnika. Nie każdemu podchodzi ale na to już nie masz wpływu. Edytowane 27 marca 2019 przez balon Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 Blantman, zaczaj się na promocję. Ja chyba dałem za nówkę v2, 9 stów + 5 gier do tego i kamera v2. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 Dokładnie. Ja kupiłem trochę po promocji (i przed nową). Zamiast ok 1 zł, rzygnąłem 1300 tylko z jedną grą. No ale nie żałuję. Nie wiem jak wy ale ja bym nie mógł jakoś mieć używanych tych gogli. No ewentualnie z pewnego źródła i od kogoś kogo dobrze znam. Obrzydzało by mnie jakbym zastanawiał się kto to miał na głowie (czy mył włosy, czy się mocno pocił?). No i umówmy się te gogle często są pokazywane znajomym/rodzinie, na różnych imprezach, więc trochę osób do zakłada Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 Tia, najgorzej jak laskom pokazujesz, a potem ten fluid jest na tych gumkach. Ale można to łatwo zdjąć i przemyć tymi mokrymi ściereczkami do kurzu Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 (edytowane) Concrete Genie dostanie VR Obok Ghost Giant najciekawiej zapowiadajaca się gra VR tego roku. Wiecej takich gier na okularki! Zero podjarki tym NMS, dla mnie definicja marnowania czasu. 2 godziny temu, balon napisał: W VR gram średnio kilka (max kilkanaście) godzin w miesiącu. Jest to dla mnie idealne dopełnienie normalnych gierek. Z mojej perspektywy, mam 2 must have na PS4 w tym roku, DMC5 i DG, czyli koniec kwietnia i w zasadzie ogrywałbym backlog do końca roku. A tak to takie bodajże Dreams, z kategorii meh do jestem zainteresowany dzięki opcji VR. edit - ktoś tam wyżej się zastanawia czy by nie sprzedać/kupic odpowiem z tego co piszesz to ja bym się zastanowil czy jest sens trzymać konsole w domu. Edytowane 26 marca 2019 przez aphromo Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Jest preview Iron Man'a - wygląda to całkiem spoko. Może być ciekawie: https://www.roadtovr.com/hands-on-marvel-iron-man-vr-preview-psvr-playstation-vr/ Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 W różnych preview całkiem niezła podnietka tym tytułem - podobno dobrze się w to pyka, a sama gierka to ma być pełnoprawny tytuł z normalną kampanią na kilka godzin. Pojawiły też bardzo pozytywne opinie o No Man's Sky VR Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 (edytowane) No Pany ta gierka (NMS) to super kąsek pod VR. Edytowane 2 kwietnia 2019 przez balon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi