marbel007 857 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 Nawet da się wydrukować manuala - są polskie tłumaczenia i ekipa Ci podpowiada jakie ma wskazówki w manualu w stosunku do tego co widzisz. Na razie czekam na promocję bo mam stresa że żonka nie będzie chciała grać - nie lubi VR a kumpel za rzadko wpada. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 no ja w a way out dziś nie mam z kim zagrać Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 Przecież w to możesz online pograć z drugą osobą na jednej kopii gry. Fajne doświadczenie coopowe, ale gra jest tak na 7. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 wlasnie nikt nie chce ze mna grac online ;( Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 6 marca 2020 Opublikowano 6 marca 2020 W dniu 22.02.2020 o 18:52, Kmiot napisał: Wiecie co zrobiłem? Większość graczy ładuje kamerkę do PSVR na lub pod telewizor i nic w tym złego. Ale ja kupiłem sobie selfie-sticka, zamocowałem do niego kamerkę, całość do stelaża na telewizor i teraz w razie potrzeby wypier'dalam z nią prawie pod sufit, bo ogólnie lepiej jest, gdy kamera może nas śledzić trochę z góry (trzymając Move przed sobą nie zasłaniamy przy tym światełek na goglach). A po robocie zjeżdżam na dół i znowu wygląda jakby była zamontowana na TV. Ogólnie potencjał regulacyjny jest nieporównywalnie większy. Co najważniejsze: dzisiaj grałem tak w Beat Sabera i zauważyłem znaczną poprawę trackingu. No praktycznie ani razu nie zauważyłem, by któraś pałka mi wariowała czy zgubiła własne położenie w przestrzeni. Wcześniej to się zdarzało sporadycznie, a dzisiaj dwie godziny grania i nic. Mam problem z przymocowaniem selfie sticka do TV. Jakieś patenty? Ogólnie VR to **bana rewolucja. Żonka napieprza w beat saber, a ona w NIC nie gra. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 6 marca 2020 Opublikowano 6 marca 2020 Moja gra w różne gry ale jak gram w PSVR to ma mnie za debila. Szczególnie w Beat Saber wyglądam elokwentnie. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 6 marca 2020 Opublikowano 6 marca 2020 2 godziny temu, qraq_pk napisał: Mam problem z przymocowaniem selfie sticka do TV. Jakieś patenty? Ty, no nie wiem. Ja ogólnie przymocowałem go nie tyle do samego TV, co do stelaża/wieszaka na TV. Trochę musiałem pokombinować, ale w sumie najlepiej się spisały klasyczne trytytytytki. Jak masz stojący TV, to sytuacja jest gorsza. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 9 marca 2020 Opublikowano 9 marca 2020 W dniu 6.03.2020 o 13:28, Kmiot napisał: Ty, no nie wiem. Ja ogólnie przymocowałem go nie tyle do samego TV, co do stelaża/wieszaka na TV. Trochę musiałem pokombinować, ale w sumie najlepiej się spisały klasyczne trytytytytki. Jak masz stojący TV, to sytuacja jest gorsza. Przylepiłem kawałek taśmy z rzepem na ścianie, i wio. Kamerka pięknie wisi. Superhot i firewall działa jak złoto:) Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 10 marca 2020 Opublikowano 10 marca 2020 W dniu 6.03.2020 o 13:21, marbel007 napisał: Moja gra w różne gry ale jak gram w PSVR to ma mnie za debila. Szczególnie w Beat Saber wyglądam elokwentnie. Ogólnie "problem" technologii VR jest taki, że stojąc z boku patrząc jak ktoś gra widzisz jakiegoś kalekiego debila co się cieszy jak głupi do sera. A oglądając gameplay na płaskim ekranie tylko myślisz "no fajne, fajne, a lepszych nie ma?" Ciężko jest sprzedać tą technologię ludziom. Za to grając... o ludzie! W firewall czujesz się jak jakiś operator gromu. W beat saber myślisz że jesteś miszczem dżedaj. W superhot jesteś żywym wcieleniem Neo i Johna Wicka (Keanu to miał fuksa zagrać takie dwie ikony). Po prostu bawisz się jak nigdy od dobrych 10-15 lat grania. 1 Cytuj
ziffek 0 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Cześć, Wczoraj, po miesiącu nieużywania , podłączyłem gogle zgodnie z instrukcją (mam pierwsza wersje, tą z kablem połączeniowym) i gdy włożyłem je na głowę, nie zobaczyłem nic, na ekranie telewizora normalnie było widać widok, który powinien być w goglach, gogle były wykrywane przez kamerę, diody się świeciły. Próbowałem podłączyć je bezpośrednio, bez kabla połączeniowego, ale problem nadal pozostawał. Jest jakieś rozwiązanie? Cytuj
czeskimaster 3 310 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 https://streamable.com/cvi5kh Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 maja 2020 Opublikowano 1 maja 2020 Latem Pistol Whip na PSVR. Podobno kosa. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 Podobno TWD Saint and Sinners już jest - podobno fajna gierka (?). No i GORN debiutuje w połowie miesiąca Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 W dniu 6.05.2020 o 08:01, marbel007 napisał: Podobno TWD Saint and Sinners już jest - podobno fajna gierka (?). No i GORN debiutuje w połowie miesiąca TWD wygląda świetnie i waham się mocno nad kupnem ale 40e na gre VR gdzie wiem że napewno pójdzie po godzinie w kąt średnio mi się widzi . Poczekam na jakieś promocje i łyknę od razu kilka giereczek. Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 6 minut temu, SpacierShark123 napisał: TWD wygląda świetnie i waham się mocno nad kupnem ale 40e na gre VR gdzie wiem że napewno pójdzie po godzinie w kąt średnio mi się widzi . Poczekam na jakieś promocje i łyknę od razu kilka giereczek. TWD jest świetne i jeśli szukasz dużej, dobrej gierki na VR to nie ma co się zastanawiać, tylko brać. Lootowanie opuszczonego domu pełnego zombiaków z latarką w łapie to coś rewelacyjnego w VR. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 Tego TWD mam na uwadze od kiedy obejrzałem filmik, który już tu kiedyś wrzucałem. Będzie próbowane, bo potencjał jest spory. W dniu 13.02.2020 o 22:02, Kmiot napisał: No nie powiem, trochę się uśmiałem z typa. Póki co PC, ma wyjść też na PSVR, ale mam obawy, że będą to musieli sporo okroić. No, ale szansę trzeba będzie dać. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 No na VR obawiam się tyle że kupiłem około 20 gier i jedną tylko ukończyłem . Pewnie sprawdze bo uwielbiam serie TWD a gra wygląda super , tym bardziej że dalej hype po Alyx mi nie opadł a wiadomo że na PSVR tego nie ogram. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 9 maja 2020 Opublikowano 9 maja 2020 jak ja się cieszę że nie opchnąłem jeszcze gogli :] Pistol Whip i Vader Immortal do wakacji jeszcze wjadą no a teraz ten Walking Dead :o jak cały sub /r/psvr się nagle ożywił to wiedziałem że coś godnego się trafiło trzeba brać, potem zadawać pytania :c Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 11 maja 2020 Opublikowano 11 maja 2020 Dzisiaj zagram. Wszyscy wychwalają jakość portu i samej gry. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 11 maja 2020 Opublikowano 11 maja 2020 Daj znać, bo też mam zamiar łyknąć. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 11 maja 2020 Opublikowano 11 maja 2020 Godzinę temu, qraq_pk napisał: Dzisiaj zagram. Wszyscy wychwalają jakość portu i samej gry. A więc czekam na wrażenia. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 11 maja 2020 Opublikowano 11 maja 2020 Dam znać jutro. Teraz czekam az żona sie zmęczy zanim wyładuje movy na beat saberze... Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 11 maja 2020 Opublikowano 11 maja 2020 (edytowane) 2 minuty temu, qraq_pk napisał: Dam znać jutro. Teraz czekam az żona sie zmęczy zanim wyładuje movy na beat saberze... Moja to nie chce gogli na głowę włożyć. Chyba Beat Saber zaczął jej się podobać, bo pytała czy można bez gogli... Ale nawet nie spróbuje na 5 minut choćby w VR Worlds. Hmmm a może to i lepiej Edytowane 11 maja 2020 przez marbel007 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi