Gość Soul Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 @mario Rozumiem zmienił Ci się model gracza z HC przeszedłeś na niedzielnego. pozdro! Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) Playstation VR to ciekawostka i jednocześnie przyszłość gier. Jednak jest na to stanowczo za wczesnie. To wszystko jest w powijakach. Za generacje dwie chętnie przywitam sie z VR narazie mówie nie. Niech wyeliminują najwieksze problemy z całym systemem jak: okablowanie, problemy z błędnikiem czy dostateczną rozdzielczość. Pamiętamy że mówimy tu o Sony , które lubi robić "killim" rzeczom nie będącymi od razu sukcesem ( wyjątek PS3) . Czekam na rozwój sytuacji w najgorszym wypadku kupie sobie do kolekcji za 2-3 stówki do kolekcji Edytowane 14 października 2016 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 cebula nie ma pieniedzy na vr to bedzie tlumaczyc ludowi ze technologia jeszcze nie, kiedy reszta zanurzy sie w wirtualnym swiecie juz teraz ja czekam na PRO bo bez sensu brac kalkulator licze na bundle pro+psvr 3 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Przestań pisać głupoty bo tutaj nie chodzi o lans, że ktoś ma vr premierowo tylko o sens zakupu na dłuższą metę. Dla mnie to fajny bajer na godzinę. Jutro przetestuję. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) @Alpha: No proszę cię szanujmy się. Nie trzeba vr żeby się zanurzyć, wystarczy ekran tv, pad i dobra gra. :potter: Edytowane 14 października 2016 przez ireniqs Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Przestań pisać głupoty bo tutaj nie chodzi o lans, że ktoś ma vr premierowo tylko o sens zakupu na dłuższą metę. Dla mnie to fajny bajer na godzinę. Jutro przetestuję. To może jak przetestujesz dopiero się wypowiesz na ile jest ten bajer? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Usprawiedliwiać zakup PSVR argumentując, że to sprzęt dla bogatej ELITY GAMINGU Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Taka elita, że kupuje najtańsze i najgorsze rozwiązanie VR dostępne na rynku. Ta technologia nie powinna być udostępniona w takiej formie dla tak słabej konsoli jak PS4/PS4 Pro. 5 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 dla elity to jest oculus i htc a nie jakis PLEJSTEJSZYN 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 I jeszcze się tym brandzlować. xd Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) panowie nie pie.rdolcie ze w czasach amigi, psx, czy snesa grafika sie nie liczyla, tak - z perspektywy czasu oprawa nie robi juz wrazenia, czesto jest bekowa, a gra sie w stare hity dalej przyjemnie (bo gameplay czesto sie nie zestarzal) ale co nie zmienia faktu, ze w momencie premier w tamtych czasach to tez gapil sie kazdy na te pixele i sie jaral jak to wyglada - na replaye w gt. na cinemacic experience i filmowe motywy w ff7 czy mgs1, na to jak rusza sie teeken czy soul blade itp) - kazdy z nas wtedy tez sie jaral za dzieciaka i sapal do tv "wow jak to wyglada" choc po 20latach sie smiejemy, ze to co wtedy bralismy za super grafe dzis wyglada bekowo VR to przyszlosc ale jeszcze raz napisze - nigdy nie bylo nowej technologii tak nieprzestosowanej do wspolczesnych konsol, te gogle wychodza co najmniej o te dwa lata za wczesnie, nie ma szans przy mocy ps4/ps4pro by stworzyc na nie cos sensownego w 2x60fps Choc jako sama technologia VR srogo gniecie kinecty czy move ale one przynajmniej w miare byly skrojone pod osiagi owczesnych konsol, tutaj jest dramatyczny przeszczal jedyne co zostanie wam za jakis czas to modlic sie by VR sony bylo kompatybilne na ps5 bo tam dopiero ( o ile po drodze to nie umrze zainteresowanie tym tematem jak kiedys np 3d) rozwinie ta zabawka skrzydla Edytowane 14 października 2016 przez Ficuś 5 Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Czekam tylko aż ktoś napisze, że potrzeba 6 teraflopów aby brać z vr garściami (made by Spencer) Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) Szef Apple twierdzi że nie widzi przyszłości w technologii vr. Ja mu wierzę i dodatkowo z przekory nie kupię. Edytowane 14 października 2016 przez ireniqs Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) Ale nawet jak kupić Oculusa i mocnego kompa to w co tam grać? są w ogóle już jakieś gry w sprzedaży czy tylko 3 sztuki? Wydaje mi się, że na PC nic nie ma, na PS VR przynajmniej są już tytuły. Jeśli kogoś interesuje ta technologia to PlayStation chyba najlepsze obecnie miejsce i pisze to nie jako żaden fanboj, ani hejter PC, bo VR mnie nie interesuje teraz. edit: no dobra są jakieś gry, ale to chyba same indyki, ceny nawet mówią same za siebie http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=gry+vr+pc&bmatch=base-relevance-w2-uni-1-5-0812 edit2: wymoderowano edit3: pogooglowałem kilka minut i jednak jakieś gry są na PC, normalne gry, ale nie wiadomo nawet gdzie to dostać, jak ugryźć, gdzie wpisując w allegro hasło "PS VR" wysypuje multum tego. PS VR można podłaczyć do innych konsol i PC w "trybie kinowym" http://www.ppe.pl/news/46912/gears-of-war-4-i-forza-horizon-3-z-playstation-vr-tak-gogle-sony-podlaczymy-do-xbox-one-nintendo-wii-u-i-pc.html Edytowane 17 października 2016 przez Kyo ... 8 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 na pc do kazdej gierki fpp mozesz sciagnac darmowego moda pod vr wiec gier masz od zayebania i to prawdziwych a nie po(pipi)ek Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Szef Apple twierdzi że nie widzi przyszłości w technologii vr. Ja mu wierzę i z przekory nie kupię. Gdzie tu przekora? Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Taka elita, że kupuje najtańsze i najgorsze rozwiązanie VR dostępne na rynku. Ta technologia nie powinna być udostępniona w takiej formie dla tak słabej konsoli jak PS4/PS4 Pro. tu masz najtansze Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Przecież jeśli gry nie są w stanie normalnie obsłużyć tego VR tylko muszą specjalne wersje wychodzić to nie wiem co musiałoby się stać, żeby to nie skończyło jak Move/3D xD. Wszyscy włącznie z Sony oleją po pierwszej gwiazdce, jak tylko rynek się trochę nasyci. I już zaczną Was mamić zapowiedziami następnej konsoli i następnego VR, które moooże będzie oferowało tą technologię w akceptowalnej formie. Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Early adopters tego tematu, no jak was nie kochac. Kupicie na premiere sprzet za pelna cene, potestujecie pare dni miesiecy, wyplaczecie swoje zale na forach, tworcy to zbiora i wypuszcza produkt lepszy, tanszy i wzbogacony o wiecej funkcji zeby biedota mogla tez dostapic rozrywki dla elit. Macie racje, beka z biedoty. A teraz idzcie i wydawajcie swoje pieniadze, niech bogactwo plastiku wypelni wasze domostwa i ubogaci was wewnetrznie rowniez. 4 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Szef Apple twierdzi że nie widzi przyszłości w technologii vr. Ja mu wierzę i z przekory nie kupię. Gdzie tu przekora? Miało być i dodatkowo z przekory nie kupię, ale gdzieś mi słówko wcielo. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) niewiarygodny bol dupy, jak na portalach dla debili, typu ppe. Masakra. IMO przoduja tutaj typy, ktore powymienialy telewizory dla jednej gry na xbox one (w ktora juz zreszta nawet nie graja). GRAZYNA WIDZEM TE HDRy, MOWIEM CI WIDZEM! Edytowane 14 października 2016 przez Dave Czezky Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Szef Apple twierdzi że nie widzi przyszłości w technologii vr. Ja mu wierzę i z przekory nie kupię. Gdzie tu przekora? Miało być i dodatkowo z przekory nie kupię, ale gdzieś mi słówko wcielo. Aaa to zmienia postać rzeczy. Cofiem com napisał Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Przy takich znawcach to dalej byśmy w 2d siedzieli bo chyba każdy pamięta jak 3D wyglądało i że też było "za wcześnie" Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Czekam tylko aż ktoś napisze, że potrzeba 6 teraflopów aby brać z vr garściami (made by Spencer) Potrzeba 6 teraflopów aby brać z vr garsciam (made by Spencer). Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Aha bo tutaj jest circlejerk wizjonerów, którzy wmawiają sobie, że uczestniczą w tworzeniu przyszłości xD. Aha. W sumie najważniejsze to dobrze się bawić, a na to wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi