dragonosi 25 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 (edytowane) Witam. Poważnie zastanawiam się nad zakupem tego VR, głównie dla Robinson The Journey. Mam pytanie: czy jest gdzieś dostępne demo tej gierki lub w ogóle czegoś w tym stylu a'la świat dinozaurów? I czy wiecie może kiedy wyjdzie ta gra, w której jesteśmy na jakiejś stacji kosmicznej? Widziałem ją na jakimś video kiedyś ale niestety tytuł wyleciał mi z głowy a chciałbym "zobaczyć Ziemię z kosmosu". I czy ta nowa dostawa headsetów jest pewna w listopadzie? Bo się zastanawiam czy czekać na jakąś obniżkę, czy lecieć do MediaExpert po swój zestaw. Przepraszam, że tyle pytań w jednym poście ale jestem kompletnie zielony w temacie VR. I ostatnie pytanie: czy naprawdę warto wydać te 1800zł na to całe VR-owe szaleństwo? 1. prawdopodobnie będzie demko robinsona. Dużo demek jest na ps store do ściągnięcia. Pozatym w zestawie dostajesz demka z grami.Polecam util, eve:gunjack i valkyrie, ps worlds, rigs. 2 jeśli chodzi o kosmos są dwie eve:valkyria i eve;gunjack 3. Nie wiem co z hedsetami 4. warto wydać tą kasę ja zakupiłem i świetnie się bawię. To inny rodzaj rozgrywki tego ci nie da tv i konsola, jesteś w grze i tyle. Niedługo resident revil VII vr. Przed zakupem przetestuj czy nie masz choroby symulatorowej najlepiej na until dawn. Jak to przejedziesz wszystko będzie spoko. Nie żałuj życie krótkie jest a naprawdę warto Edytowane 29 października 2016 przez dragonosi Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Dziękuję bardzo za odpowiedź. To ostatnie zdanie o krótkim życiu mnie przekonało do zakupu;) Warto zakupić PS Worlds do tego? Podba mi się ta gra z zestawu, w której schodzimy pod wodę w klatce. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Robinsona grałem na Gamescomie i dla mnie to obecnie jedna z najlepiej zapowiadających się gier na VR. Fajny klimat, ładna grafika i interesujący gameplay. Oczywiście trudno powiedzieć jak to ma się na dłuższą metę, ale całość daje radę. Co do samego VR - to jeszcze nie jego czas. Efekt fajny, ale ogólna jakość bije po oczach i to tak naprawdę niezależnie od platformy, bo ostatnio sporo testowałem i Oculuca i HTC i wszystkie mają te same problemy. Zresztą VR jako technologia nigdy idealna nie będzie, a wiele bazowych problemów pamiętają lata 90. No i te irytujące kable. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Ja bym poczekał aż cena spadnie, lepiej kupić until dawn na start Cytuj
tadel 2 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 (edytowane) Witam. Myślę ,że warto zakupić Playstatation VR Worlds , jest tam kilka naprawdę fajnych mini gierek , akurat na jakąś imprezkę. @ no niekoniecznie jednoosobową, fajnie jest popatrzeć na reakcje innych , gdy rekin ich atakuje lub pojawia się KITCHEN Edytowane 30 października 2016 przez tadel Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Imprezkę jednoosobową? Ciekawe czy na Pro jakość obrazu ulegnie poprawie. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 No już do jednej gry patch wyszedł do pro. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Imprezkę jednoosobową? Sporo gier w VR Worlds pozwala na grę 2-4 graczy, jeden ma gogle, a reszta gra normalnie przed TV. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 To na chooy mi gra sklejona pod imprezowe VR skoro nie wymaga od wszystkich vr na imprezie? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 jak ps4 idzie na duże kompromisy graficzne by uciągnąć hełm to jak sobie wyobrażasz do jednej konsoli 4 vry podłączyć? Xddd Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Dlaczego move-y ładują się tylko poprzez konsolę? Inne ładowarki mini USB nie ładują pałek, tak samo laptop. Czegoś nie wiem, czy to takie rozwiązanie sony i komplikowanie życia? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Ja je podpinam do tv i nie ma problemu. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Dlaczego move-y ładują się tylko poprzez konsolę? Inne ładowarki mini USB nie ładują pałek, tak samo laptop. Czegoś nie wiem, czy to takie rozwiązanie sony i komplikowanie życia? to jest dziwna sprawa i tez mam z tym problem. Potrzebny jest dobry kabel, tak w skrocie. Z wyjsciem o dobrych wymiarach (tanie chinczyki/kable z wyrobionymi koncowkami nie beda dzialac). Edytowane 2 listopada 2016 przez Dave Czezky Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Ja też nie mam problemu z ładowaniem muvea czy pada - kabel oryginalny od konsoli albo od starego aparatu Sony i ładuje bez problemu w konsoli/TV/routerze/laptopie/tunerze. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Ładuje je się przez mini-USB? Jeśli tak, to zwróć uwagę jaki kabel masz. Ja miałem podobny problem bodajże z PSP. Musi mieć takie cylinder gdzieś niedaleko końca, ferrite bead bodajże się to nazywa. Odfiltrowuje zakłócenia czy cośtam, w każdym razie kable bez tego nie chciały mi ładować. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 nie kupuj najtanszego kabla, kup jakis firmowy, np. canona do aparatu. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Specjalnie pojechałem i kupiłem USB hamy za 28zł. I ładuje się tylko przez konsolę, jeśli nawet podłacze ten kabel do innej ładowarki to już nie. WTF. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Darek farmaceuta umie to wytłumaczyć, musi być odpowiedni kabel, zauważyłem też coś takiego jak miałem ps4, że kabel usb od tabletu ładuje dual shocka 4 na full w jakieś 2-2,5h a ten sonowski z bundla konsoli ładuje 5-6h Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Specjalnie pojechałem i kupiłem USB hamy za 28zł. I ładuje się tylko przez konsolę, jeśli nawet podłacze ten kabel do innej ładowarki to już nie. WTF. u mnie dzialaja tylko 2 kable z 6, ktore kupilem. Te, ktore nie dzialaja, nie maja tej takiej plytki na gorze, sa takie biale zabki. Edytowane 2 listopada 2016 przez Dave Czezky Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) No nic, pozostaje tylko szukać innych kabli:/ Nawet tak prosta sprawa jak ładowanie czegokolwiek w życiu musi być utrudnione, a niby standardy jakieś elektroniczne są. Dzięki Pany za odpowiedź. Edytowane 2 listopada 2016 przez .:marioo:. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Ja używam do ładowania pałek oficjalnej ładowarki, podłączam do gniazdka i mam spokój. Może znajdziesz za grosze online. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B004477IZA/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1478074395&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=move+charger&dpPl=1&dpID=51hUo0QR-ZL&ref=plSrch Edytowane 2 listopada 2016 przez basbot11 Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Na allegro ładowarka do move'a, padów do PS3 (miejsce na 2 kontrolery) za 20zł z wysyłką, chyba lepszy deal niż drogi kabel. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Pewnie tak, ale jak się potrzebuje tu i teraz Cytuj
tadel 2 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Witam, Robinson: The Journey [PS4] , na PS Store , przedsprzedaż 249 zł , ciekawe czy wersja pudełkowa gdzieś taniej...Pozdrawiam Edytowane 2 listopada 2016 przez tadel Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) Pewnie są tu jakieś spoilery jakby co https://www.youtube.com/watch?v=fnXbESQ7yxY Robinson wyglada świetnie! dla tego mógłbym kupić VR Edytowane 3 listopada 2016 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi