Skocz do zawartości

PlayStation VR - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ja również. Szkoda, że na start życzą sobie wpłaty 350 zł

gdzie tak? ja zamawiałem w euro rtv agd i nic nie chcą (póki co). 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 211,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wytrzymałem, Wczoraj w drodze po żonę z pracy wpadłem z synami do gdańskiego MM. Sporo sztuk VR leżało obok slimki ps4, więc wziąłem. 1769zł i jeszcze dostałem 150 zł na paliwo w BP, więc spoko.

• Mam już za sobą lekko licząc ponad 50h spędzone w VR więc podzielę się swoimi refleksjami.   Wykonanie - sprzęt wykonany bardzo ergonomicznie. Mój dotychczasowy rekord to około 3h non stop i poza ci

• Ale nawet jak kupić Oculusa i mocnego kompa to w co tam grać? są w ogóle już jakieś gry w sprzedaży czy tylko 3 sztuki? Wydaje mi się, że na PC nic nie ma, na PS VR przynajmniej są już tytuły.   Je

Opublikowano
  • Autor

Ja też. Dostaniesz maila. Wejdź na ich stronę

Opublikowano
  • Autor

No o tym mówię - wszystkie sklepy tak sobie życzą. No nic - trzeba wpłacać

Opublikowano

CdntCQOUsAAHAjL.jpg

Studia pracujące nad grami VR.

FROM Software?!?!

From Software robiło też gry na kinecta. Nic takiego szokującego.

Opublikowano

Nic mi nie przysłali o tych 350 zobaczymy no ale i tak trzeba dokupić kamerkę i move

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Czyli trzeba szykować za zestaw z 2k wliczając kamerę i move (move mam, gorzej z kamerką)

Opublikowano
  • Autor

Zestawy są potwierdzone, mam nadzieję, że Euro rtv będą je mieli w sprzedaży. Poza tym maile dotyczące wpłaty 350 zł będą rozsylane w przyszłym tygodniu. Podobno pula okularów jest mocno ograniczona i będzie decydować moment zamówienia, bądź wpłaty.

Opublikowano

hype jest zwłaszcza że gry to nie tylko indyki, a jeszcze parę tygodni temu chciałem sprzedać kamerkę bo siedzi i się kurzy :). Preordera nie robię bo z Sony nic nie wiadomo.

Opublikowano

Zestawy są potwierdzone, mam nadzieję, że Euro rtv będą je mieli w sprzedaży. Poza tym maile dotyczące wpłaty 350 zł będą rozsylane w przyszłym tygodniu. Podobno pula okularów jest mocno ograniczona i będzie decydować moment zamówienia, bądź wpłaty.

Amazon po minucie był pusty wszystkie preordery wręcz wyparowały

Opublikowano

Czytal ktos moze jak to bedzie z osobami, ktore nosza okulary? Nie bedzie to jakos mocno przeszkadzalo?

Opublikowano

Grałem trochę czasu na Oculusie w okularach i nie przeszkadzało to szczególnie, jest odpowiednio duży. Podejrzewam, że z PS VR będzie podobnie. Bez okularów grało się kiepsko, efekt nie jest odpowiedni kiedy na jedno oko widzi się gorzej jak ja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W autoryzowanym sklepie Playstation na allegro (www.strefamarek.allegro.pl) też jest preorder do zakupienia. Podobno sprzedaż ma być tylko i wyłącznie w preorderach po oficjalnej premierze produkt ma zniknąć z rynku ciekawe ile w tym prawdy ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakieś newsy z podwórka VR ?? bo jakoś strasznie po ogłoszeniu przez SONY daty premiery wszystko ucichło ...... albo ja nie potrafię nic znaleźć :(

Edytowane przez kakus

Opublikowano

Może ucichło ze względu na fakt, że ich cudo "next gen" nie uciągnie następnego cuda jakim ma być VR a cudo nad cudami jakim jest 4K, wymagać będzie od nas uwzględnienia cudownego kredytu z ratami na 10 lat.

Konsola to już tylko przystawka do TV z płatnym abonamentem ;) Brawo Ja... nie, brawo Sony.

Super alternatywa! W dodatku darmowa i bezprzewodowa :good2:

Edytowane przez Lucky77

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio próbowałem się zorientować w ilościach i dostępności, ale wychodzi na to, że będzie ona mizerna + nikt nic nie wie :-D

Opublikowano

W(pipi)ia mnie bo kusi mnie to VR, ale boje się, że będzie jak ze wszystkimi tego typu zabawkami jak move czy inne eyetoye jaranko a potem i tak pojdzie w kąt.

Opublikowano

W(pipi)ia mnie bo kusi mnie to VR, ale boje się, że będzie jak ze wszystkimi tego typu zabawkami jak move czy inne eyetoye jaranko a potem i tak pojdzie w kąt.

Mnie nie kusi bo cały czas jaram się wypasionymi grami na PS4. Kurde, jak ludziom nie chciało się zakładać okularów 3D to będą chodzić i straszyć w tych hełmofonach??? Gdyby nie ten zamęt, mielibyśmy  pewnie nasze konsole jeszcze z 2-3 lata.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładny wydatek sie zapowiada nowe PS4 neo , PSVR,kamerka, move i 5k poleci

Ciekawe czy warto, ja sie umawiam na testowanie okularów HTC żeby przysłowiowo liznąć VR przynajmniej będę miał porównanie

Edytowane przez kakus