Opublikowano 18 marca 20169 l Ja również. Szkoda, że na start życzą sobie wpłaty 350 zł gdzie tak? ja zamawiałem w euro rtv agd i nic nie chcą (póki co).
Opublikowano 18 marca 20169 l Autor No o tym mówię - wszystkie sklepy tak sobie życzą. No nic - trzeba wpłacać
Opublikowano 18 marca 20169 l Studia pracujące nad grami VR. FROM Software?!?! From Software robiło też gry na kinecta. Nic takiego szokującego.
Opublikowano 19 marca 20169 l Nic mi nie przysłali o tych 350 zobaczymy no ale i tak trzeba dokupić kamerkę i move Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 marca 20169 l Czyli trzeba szykować za zestaw z 2k wliczając kamerę i move (move mam, gorzej z kamerką)
Opublikowano 19 marca 20169 l Autor Zestawy są potwierdzone, mam nadzieję, że Euro rtv będą je mieli w sprzedaży. Poza tym maile dotyczące wpłaty 350 zł będą rozsylane w przyszłym tygodniu. Podobno pula okularów jest mocno ograniczona i będzie decydować moment zamówienia, bądź wpłaty.
Opublikowano 19 marca 20169 l hype jest zwłaszcza że gry to nie tylko indyki, a jeszcze parę tygodni temu chciałem sprzedać kamerkę bo siedzi i się kurzy . Preordera nie robię bo z Sony nic nie wiadomo.
Opublikowano 19 marca 20169 l Zestawy są potwierdzone, mam nadzieję, że Euro rtv będą je mieli w sprzedaży. Poza tym maile dotyczące wpłaty 350 zł będą rozsylane w przyszłym tygodniu. Podobno pula okularów jest mocno ograniczona i będzie decydować moment zamówienia, bądź wpłaty. Amazon po minucie był pusty wszystkie preordery wręcz wyparowały Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 marca 20169 l Czytal ktos moze jak to bedzie z osobami, ktore nosza okulary? Nie bedzie to jakos mocno przeszkadzalo?
Opublikowano 19 marca 20169 l Grałem trochę czasu na Oculusie w okularach i nie przeszkadzało to szczególnie, jest odpowiednio duży. Podejrzewam, że z PS VR będzie podobnie. Bez okularów grało się kiepsko, efekt nie jest odpowiedni kiedy na jedno oko widzi się gorzej jak ja.
Opublikowano 30 marca 20169 l W autoryzowanym sklepie Playstation na allegro (www.strefamarek.allegro.pl) też jest preorder do zakupienia. Podobno sprzedaż ma być tylko i wyłącznie w preorderach po oficjalnej premierze produkt ma zniknąć z rynku ciekawe ile w tym prawdy ?
Opublikowano 1 maja 20168 l Jakieś newsy z podwórka VR ?? bo jakoś strasznie po ogłoszeniu przez SONY daty premiery wszystko ucichło ...... albo ja nie potrafię nic znaleźć Edytowane 1 maja 20168 l przez kakus
Opublikowano 3 maja 20168 l Może ucichło ze względu na fakt, że ich cudo "next gen" nie uciągnie następnego cuda jakim ma być VR a cudo nad cudami jakim jest 4K, wymagać będzie od nas uwzględnienia cudownego kredytu z ratami na 10 lat. Konsola to już tylko przystawka do TV z płatnym abonamentem Brawo Ja... nie, brawo Sony. Super alternatywa! W dodatku darmowa i bezprzewodowa Edytowane 3 maja 20168 l przez Lucky77
Opublikowano 11 maja 20168 l Ostatnio próbowałem się zorientować w ilościach i dostępności, ale wychodzi na to, że będzie ona mizerna + nikt nic nie wie :-D
Opublikowano 16 maja 20168 l W(pipi)ia mnie bo kusi mnie to VR, ale boje się, że będzie jak ze wszystkimi tego typu zabawkami jak move czy inne eyetoye jaranko a potem i tak pojdzie w kąt.
Opublikowano 16 maja 20168 l W(pipi)ia mnie bo kusi mnie to VR, ale boje się, że będzie jak ze wszystkimi tego typu zabawkami jak move czy inne eyetoye jaranko a potem i tak pojdzie w kąt. Mnie nie kusi bo cały czas jaram się wypasionymi grami na PS4. Kurde, jak ludziom nie chciało się zakładać okularów 3D to będą chodzić i straszyć w tych hełmofonach??? Gdyby nie ten zamęt, mielibyśmy pewnie nasze konsole jeszcze z 2-3 lata.
Opublikowano 17 maja 20168 l Wiadomo coś jak ze słuchawkami do tego sprzętu ? Wspiera tylko te dodawane do zestawu, czy np. takie: http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps4-headsets/ear-force-stealth-500p/591też będą działać ? (
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Ładny wydatek sie zapowiada nowe PS4 neo , PSVR,kamerka, move i 5k poleci Ciekawe czy warto, ja sie umawiam na testowanie okularów HTC żeby przysłowiowo liznąć VR przynajmniej będę miał porównanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 czerwca 20168 l przez kakus