Skocz do zawartości

PlayStation VR - komentarze i inne rozmowy

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CdntCQOUsAAHAjL.jpg

Studia pracujące nad grami VR.

FROM Software?!?!

From Software robiło też gry na kinecta. Nic takiego szokującego.

Opublikowano

Zestawy są potwierdzone, mam nadzieję, że Euro rtv będą je mieli w sprzedaży. Poza tym maile dotyczące wpłaty 350 zł będą rozsylane w przyszłym tygodniu. Podobno pula okularów jest mocno ograniczona i będzie decydować moment zamówienia, bądź wpłaty.

Opublikowano

Zestawy są potwierdzone, mam nadzieję, że Euro rtv będą je mieli w sprzedaży. Poza tym maile dotyczące wpłaty 350 zł będą rozsylane w przyszłym tygodniu. Podobno pula okularów jest mocno ograniczona i będzie decydować moment zamówienia, bądź wpłaty.

Amazon po minucie był pusty wszystkie preordery wręcz wyparowały

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Grałem trochę czasu na Oculusie w okularach i nie przeszkadzało to szczególnie, jest odpowiednio duży. Podejrzewam, że z PS VR będzie podobnie. Bez okularów grało się kiepsko, efekt nie jest odpowiedni kiedy na jedno oko widzi się gorzej jak ja.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W autoryzowanym sklepie Playstation na allegro (www.strefamarek.allegro.pl) też jest preorder do zakupienia. Podobno sprzedaż ma być tylko i wyłącznie w preorderach po oficjalnej premierze produkt ma zniknąć z rynku ciekawe ile w tym prawdy ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Jakieś newsy z podwórka VR ?? bo jakoś strasznie po ogłoszeniu przez SONY daty premiery wszystko ucichło ...... albo ja nie potrafię nic znaleźć :(

Edytowane przez kakus
Opublikowano (edytowane)

Może ucichło ze względu na fakt, że ich cudo "next gen" nie uciągnie następnego cuda jakim ma być VR a cudo nad cudami jakim jest 4K, wymagać będzie od nas uwzględnienia cudownego kredytu z ratami na 10 lat.

Konsola to już tylko przystawka do TV z płatnym abonamentem ;) Brawo Ja... nie, brawo Sony.

Super alternatywa! W dodatku darmowa i bezprzewodowa :good2:

Edytowane przez Lucky77
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W(pipi)ia mnie bo kusi mnie to VR, ale boje się, że będzie jak ze wszystkimi tego typu zabawkami jak move czy inne eyetoye jaranko a potem i tak pojdzie w kąt.

Mnie nie kusi bo cały czas jaram się wypasionymi grami na PS4. Kurde, jak ludziom nie chciało się zakładać okularów 3D to będą chodzić i straszyć w tych hełmofonach??? Gdyby nie ten zamęt, mielibyśmy  pewnie nasze konsole jeszcze z 2-3 lata.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ładny wydatek sie zapowiada nowe PS4 neo , PSVR,kamerka, move i 5k poleci

Ciekawe czy warto, ja sie umawiam na testowanie okularów HTC żeby przysłowiowo liznąć VR przynajmniej będę miał porównanie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez kakus