Opublikowano 24 stycznia 20187 l Kurde, liczyłem choćby na te 5 godzin gejmpleju, chociaż z moją tolerancją na horrory pewnie będę się po 10 minut zastanawiał zanim otworzę kolejne drzwi. Cóż, kupię i tak i sobie połażę.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Grę ktoś widział w jakiś sklepach stacjonarnych? Bo na stronach MM i saturna nie ma... Kolejna gra od Sony, która ma polską lokalizację itd, a problem z dostępnością fizycznych kopii występuje.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l 14 minut temu, .:marioo:. napisał: Grę ktoś widział w jakiś sklepach stacjonarnych? Bo na stronach MM i saturna nie ma... Kolejna gra od Sony, która ma polską lokalizację itd, a problem z dostępnością fizycznych kopii występuje. Dostałem maila od muve,że jest jakieś opóznienie dostaw w całym kraju,wysyłają dopiero w poniedziałek.Szkoda.zapowiadał się upojny weekend w psychiatryku.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l chodzi mi po glowie zakup vr. troche sie waham, sa na to jakies fajne gierki/nie tylko oprocz resident evil (to akurat pewniak)? w ogole warto waszym zdaniem?
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Na co dzień nie grywam ale każda osoba , która sprawdza VR nie dowierza . Efekt jest świetny , jak pierwszy raz założyłem i odpaliłem UD to zdecydowanie największy szok od czasów gdy ojciec przyniósł na chate PSX w okresie premiery . Warto no i jest kilka fajnych gier a jeszcze lepsze zapowiedziane .
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Napewno warto zobaczyć ten efekt bo to coś nowego w doznaniach. Sam co jakiś czas odpalam i ciężko sie oderwać.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l No jako że na starym VR nie mogę naraz korzystać z HDR i VR to rzadko odpalam bo nie chce mi się przełączać kabelków za TV .
Opublikowano 30 stycznia 20187 l ok a wiecie jak poznac (jak nie jest opisane np. na allegro), ze to ta nowa wersja okularow?
Opublikowano 31 stycznia 20187 l W nowym jest przycisk na górze, kontrolka na spodzie, z boku kółeczko z wcięciem, w starym przycisk na spodzie i kółeczko z boku jest wklęsłe: nowe z lewej a tu nowe z prawej strony w nowym przycisk do regulacji na górze: więc niezależnie z której strony robić zdjęcie to znajdzie siejakiś detal po którym mozna poznać. No i jednostka przetwarzająca, stara: nowa: ale zmiany w nowszej wersji to tylko kosmetyka, nie dopłacałbym jakoś ekstra żeby mieć nowszą wersje.
Opublikowano 1 lutego 20187 l Wiadomo w ogóle kiedy ta nowsza wersja vr trafi na Polski rynek i jaka będzie cena zestawu?
Opublikowano 10 lutego 20187 l Takie samo pytanie wrzuciłem do działu PS 4 PRO. Cześć, prośba o szybka opinię. Mam Fat-a i jestem zadowolony. TV Full HD i nie zmieniam przez 2 lata na bank jeszcze. Jednak zastanawiam się nad Pro ze względu na VR. Bo tak jak w RE7 po 3 minutach zapominam o jakości to w Skyrim naprawdę mnie ta ostrość i ogólna jakość drażni. Pytanie do tych co mają korzystają z VR i najlepiej jak mieli FAT i przesiedli się na PRO, warto dla VR-a czy różnica nie jest warta 1200 PLN? Thx
Opublikowano 10 lutego 20187 l Część gier ma wyższą rozdzielczość, ale ciężko powiedzieć które. Na pewno robinson wygląda lepiej oraz vr worlds.
Opublikowano 18 lutego 20187 l znajomy był w centrum sony i podobno wersja gogli v2 ma sie pojawić pod koniec lutego
Opublikowano 28 lutego 20187 l https://i1.jbzdy.pl/contents/2018/02/66ff27e3de0da9cd5e0d522a4fe9bab6.mp4 Drunkn Bar Fight VR Dajcie to na PS VR i jadę do sklepu, mogliby zrobić wersję z polskim weselem i disco polo i bitki przed salą weselną Edytowane 28 lutego 20187 l przez Figuś
Opublikowano 1 marca 20187 l Moss 84 na meta Już demko mi się spodobało, ale cena trochę jednak odstrasza. Kupił ktoś?
Opublikowano 2 marca 20187 l W dniu 24.01.2018 o 10:01, Siara_iwj napisał: Witam, zakupiłem pełną wersje, jestem mega zadowolony, jest grafika jak w demie, zagadki są zróżnicowane. Edytowane 2 marca 20187 l przez tadel