Shen 9 636 Opublikowano 10 grudnia 2018 Opublikowano 10 grudnia 2018 5 godzin temu, _Be_ napisał: za 999 jest ten mega pack z skyrimem i wipeoutem jeszcze Podbijam, w media markt za 949 https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gogle-wirtualnej-rzeczywistosci-sony-playstation-vr-playstation-camera-v2-the-elder-scrolls-v-skyrim-vr-astrobot-rescue-missi 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 10 grudnia 2018 Opublikowano 10 grudnia 2018 Zamówiony zestaw z MM. Wracam z wakacji i napierdalam. Pięknie forumek nahajpował 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 10 grudnia 2018 Opublikowano 10 grudnia 2018 Będzie pan zadowolony.Ja wymasterowalem już 3 światy z 5 w Astro.Same levele dosyć proste ale kilka wyzwań zwłaszcza time triale były bardzo trudne.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 Kurde miałem olać kupno ale ten zestaw kusi mocno. Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 (edytowane) Te gry to kod czy na płytach? Dobra doczytałem, że kody. Edytowane 11 grudnia 2018 przez Ukukuki Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 21 godzin temu, Schranz1985 napisał: Smutna wiadomość, Borderlandsy VR bez co opa multi . Było wiadome od pierwszego trailera, to jest podstawowa wersja gry ze zmienionymi skillami pod VRa. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 9 godzin temu, Ukukuki napisał: Te gry to kod czy na płytach? Dobra doczytałem, że kody. Ja się zastanawiam czy na każdą grę jest osobny kod czy to zbiorczy 1 kod. Gdzieś mi się obiło, że druga opcja. A może by szło Dooma po taniości wyrwać. BTW czu ten Doom wspiera plastikowy pistolecik i Move? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 27 minut temu, marbel007 napisał: Ja się zastanawiam czy na każdą grę jest osobny kod czy to zbiorczy 1 kod. Gdzieś mi się obiło, że druga opcja. A może by szło Dooma po taniości wyrwać. BTW czu ten Doom wspiera plastikowy pistolecik i Move? Bo to nie jest taki Doom jak Ci się wydaje. Poruszanie się jest odrobinę inne i celujesz za pomocą Move czy tam innym kawałkiem plastiku. Nie wiem czy w wersję VFR można grać normalnie. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 Doom to jest wersjia specjalnie robiona pod VR, można sterować padem też. W zestawie jest jeden kod wspólny na wipeout, skyrim, doom i astro, a oddzielny na worlds 1 Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 44 minuty temu, pawelgr5 napisał: Bo to nie jest taki Doom jak Ci się wydaje. Poruszanie się jest odrobinę inne i celujesz za pomocą Move czy tam innym kawałkiem plastiku. Nie wiem czy w wersję VFR można grać normalnie. Przy sterowaniu padem albo aim można również chodzić normalnie i płynnie obracać postać. Grając z move można tylko się teleportować i obracać o 180 stopni, ale za to żadna broń nie jest przyklejona do twarzy. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 Tymczasem Moss na alletanio.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 Tiaa. Z chuyami sie pozamienial. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 widzę że niektórzy tutaj nie rozumieją działania aukcji na allegro 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 No jedna sztuka za 999,99zl. O huy ci chodzi dzbanie? To nie aukcja, to kup teraz. Tak ja wiem co to za praktyki ale(pipi) rowno na takie akcje. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 ty ku,rwa ptasi móżdżku https://tech.wp.pl/przedmiot-o-wartosci-10-zl-sprzedaja-za-duze-sumy-skad-wysokie-ceny-na-allegro-6199739732145793a umiesz czytać? czy za dużo literek dla ciebie? 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Urodziliście się wczoraj? Sprzedawcy ustawiają takie ceny, kiedy towar im się chwilowo skończy. Chodzi o to, żeby nikt nie kupił, ale też żeby nie zdejmować aukcji. I zarówno na licytacje, jak i "kup teraz" mówi się "aukcja", Kobik. Idźcie z tym do tematu Allegro, nie ma to nic wspólnego z VR. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 2 minuty temu, szejdj napisał: ty ku,rwa ptasi móżdżku https://tech.wp.pl/przedmiot-o-wartosci-10-zl-sprzedaja-za-duze-sumy-skad-wysokie-ceny-na-allegro-6199739732145793a umiesz czytać? czy za dużo literek dla ciebie? Ok. Nie goraczkuj się. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Po zachwycie tu większości kupiłem wczoraj. Pierwsze co, to przytłacza ilosc kalbli, ale jakość to sobie wszystko poukładałem i tylko kabel od okularów został widoczny, kamera dobrze zakamuflowana na półce pod tv. Po odpaleniu, kurde ile to ma cali, niezłe kino domowe można sobie zrobić i również pograć na takim wielkim ekranie w „normalne” gry. Niestety jeśli chodzi o jakość grafiki, to poprzednia generacja. Przyszedł czas na pokazówki, rekin, Londyn, kuchnia jakie to zrobiło wrażenie na wszystkich. Ciężko to wogóle sobie wyobrazić jeśli się nie miało wcześniej z tym styczności. W końcu mogłem sobie odpalić coś poważniejszego. wipeout, siedzisz w kokpicie, patrzysz góra, dół, na boki, strzał i widzisz jak leci mu prosto w dupę i czucie tego pędu! Resident, normalnie jesteś w samym środku tego syfu, walący się sufit, tynk ze ścian, jakaś padlina na podłodze, w lodówce. Jesteś tam...i te zaszczucie, jakie to realne. Wiesz, że to tylko gra, ale naprawdę boisz się. Wiem jak to brzmi i nigdy bym tak wcześniej nie pomyślał. Na tv nigdy nie uswiadczyłem nawet w małym procencie tego co tu! No i wisienka na torcie, Astro bot, jestem w totalnym szoku, jak to wszystko tu funkcjonu! Ile ja bym dał za Mario 3D na VR. Teraz platformówką ciężko nazwać inna grę. Naprawdę ciężko to zachwalać, bo to koniecznie trzeba samemu sprawdzić! Nie odda tego YouTube itp. Wiem to po sobie. Wspomnę jeszcze o minusach, okulary nie są wygodne, czuć jakiś dyskomfort mając je na głowie i niestety ale nieraz mnie muli, do tego stopnia, że muszę wyłączyć konsole. Ale to wiadomo, nie każdy będzie miał ten problem. Myśle, że z czasem mi to minie. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam i zachęcam, bo teraz w tej cenie i z tymi grami, to naprawdę najwyzsza pora tego doświadczyć Może komuś umknęła ta informacja, ale nie musimy odpalać tv do grania. 4 1 Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Powinien być oddzielny temat z "pierwszymi wrażeniami", w razie gdyby ktoś miał wątpliwości, czy warto. Wchodzi taki ktoś niezdecydowany, czyta i już wie, że chce 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Kolejny nawrócony. To dobrze. Ja chyba nie grałem na VR chyba ze 2 tygodnie bo nie mam w ogóle czasu Może przez święta... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Ja jestem nadal poskladany jak Liroy. Kurde to wciąż robi takie wrażenie ze musk wysiada. Odpalilem ojcowi Last Guardian. Zachowywal sie jak dzieciak. "Wooooo patrz jaki kotek, a jak on sie rusza a jak to wszystko wyglada. Ale za(pipi)iscie" No złoto. Piekne uczucie gdy nawet osoby majace w dupie gry i w ogole robią pod siebie z wrażenia. Dla mnie to next gen właśnie. Zadne tam 18K, HDR+20, pińcset klatek etc. Czysty fun. Sorry za filtry, ale to niestety magia, tak jak magia sie dzieje gdy odpalam VR Walić plusiki w zakupach. 4 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 grudnia 2018 Opublikowano 13 grudnia 2018 No, odpalanie tego znajomym też robi niesamowicie . Drugi raz pierwszego razu nie przeżyję, ale mogę przynajmniej zobaczyć jak inni się wkręcają. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 13 grudnia 2018 Opublikowano 13 grudnia 2018 Dla mnie największy minus vr jest taki że nie chce sie juz grać w te obrazki za szybką zwane gierkami.( i to samo mi ostatnio kolega pisał)Poza rl nic nie jest w stanie mnie wciągnąć ze zwykłych gier.To nie jest nowa generacja, to otwarcie nowej epoki.I jest to szansa również dla gatunków które pomału umierają jak platformówki czy przygodowki z 1 osoby.Te gry na vr oferują zupełnie inny poziom za(pipi)istosci.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 grudnia 2018 Opublikowano 13 grudnia 2018 No nie, to ja aż tak nie mam. Wciąż bawię się równie dobrze przy starych, "płaskich" grach. Może kiedyś, kiedy VR będzie wygodniejsze, wsparcie gier będzie dużo większe a i różnica w jakości nie będzie tak uderzająca. Póki co to po prostu dwa różne doświadczenia, gdzie jedno nie ujmuje drugiemu. 2 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 13 grudnia 2018 Opublikowano 13 grudnia 2018 Ja miałem wczoraj "pierwszy raz" i wow. Nie spodziewałem się, że będzie aż tak fajnie. Mam obawy jedynie co do tego na ile te gry, które są teraz będą fajne. Astro Bot wygląda super, ale czy takich perełek będzie więcej? W ogóle w AB można cofać? Czy szyny i jak coś pominę to od nowa? Druga sprawa - są jakieś fajne immersyjne symulatory chodzenia dedykowane VR? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi