marbel007 857 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 Dalej nie wiem co to te demo Manta... Już mam Movy. Będzie grane. W co można grać tymi pałkami najlepiej? RE7? Kumpel dziś testował i był wniebowzięty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 Superhot i Beat Saber. Dwie podstawy według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 (edytowane) 20 minut temu, marbel007 napisał: Dalej nie wiem co to te demo Manta... Już mam Movy. Będzie grane. W co można grać tymi pałkami najlepiej? RE7? Kumpel dziś testował i był wniebowzięty. A miałeś PSXa? Bo ja w 1998 dostałem pleja i tam była płytka demo: kilka grywalnych dem, a także techniczne demo - gdzie mogliśmy sterować dinozaurem, czy właśnie ta "manta": Edytowane 26 grudnia 2018 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 RE7 to nie wiem ale chyba tylko pad. Bo w sumie w ustawieniach nie bylo nic o move jak dobrze pamiętam. Rush of Blood dobrze sie nadaje a tak poza tym na pewno te tytuły ktore zapodal Kmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 (edytowane) @grzybiarz Dzięki. PS1 nie miałem. Demo disc kojarzę tylko z TRexa. Superhota nie chce mi się drugi raz brać. To przetestuję demka z Movami, VR Worlds i te London Heist, może Dooma. Chyba nic więcej nie mam. Pewnie te Beat Saber daje radę ale tu by się przydało demo. To tak widzę że te pałki nie są tak potrzebne do tego VRa... Przynajmniej na PS. Edytowane 26 grudnia 2018 przez marbel007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 Najpierw pograj w trochę gier z pałkami, a dopiero potem napisz, czy rzeczywiście niepotrzebne. Wymieniłem dwa tytuły według mnie must have, (w ogóle należące do top 5 gier VR) ale są dziesiątki innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 Nie no granie w Skyrima bez mova to nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 Tak dal informacji jakby ktoś miał problem z dzwiękiem na vr. Mam podpięte ps4 do tv a do samego tv soundbar po arcu do tv. Jak odaplam normalnie podpięte ps4 bez vr to wszsytko działa bez problemu. I teraz jaka jest anomalia po podpięciu vr. Odpala się normalnie - w momecnie przytrzymania przycisku ps na padzie albo odpalenia gry soundbar przepina wejście na HDMI1 zamiast HDMI TV dajac tym samym brak dzwieku. Zajeło mi to dobre pare chwil zanim ogarnełem o co chodzi. Po prostu "pucha" od vr przepuszcza sygnał hdmi i sb głupieje myśląc że to inne urządzenie podpięte do ps4. Oczywiście rozwiązanie jest proste - zmienić sygnał na soundbarze na hdmi tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 W dniu 24.12.2018 o 23:13, grzybiarz napisał: Odłączyłem od prądu ps vr i od razu ekran znikł. Czyli co, muszę już trzymać ten stos kabli przed konsola k jedynienokulary można odczepić i schować? I dwa gniazda sieciowe zajęte i 2x więcej prądu w stanie czuwania? No musisz znowu PS4 bezpośrednio podłączyć do TV, bo teraz to przecież przez to pudełeczko przechodzi. Jak odłączysz to od prądu to nie przepuści obrazu dalej. Prąd w stanie czuwania polecam oszczędzać wyłączając całą listwę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 Przeszedłem batmana vr i mam mieszane odczucia, z jednej strony to jedno z najlepszych przeżyć na vr z 2 lekki zawód.Gra gniecie jaja grafa dźwięk filmowy klimat.... wkrecasz się 100% godzina z hakiem i... lecą napisy końcowe.... i to boli.Na szczęście jest jeszcze 30 little ridles znanych zagadek z poprzednich części i muszę przyznać ze kapitalnie robi sie te zagadki środowiskowe "?" z poziomu vr.Wymasterowanie całości zajęło mi 4h(wspomagalem się yt bo niektóre zagadki naprawdę trudne) wiec jest całkiem ok jak na grę za 4dyszki.Fani batmana powinni brać w ciemno, naprawdę rewelacyjne przeżycie, gdyby w grze bylo z 5 czy 6 takich śledztw czy krótkich story było by goty.Tak czy siak cholernie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 (edytowane) Robinsona zaliczę choć po RE7 to nie moj typ. Ogolnie nie przepadam za symulatorami chodzenia a to w zasadzie do tego sie sprowadza. Dodać trzeba że naprawdę pięknie to wygląda, techniczne demo ale przepiękne. Niestety gejmplejowo nie dla mnie. Edytowane 27 grudnia 2018 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 A płytę masz? ja lubię takie gry to wezmę jak ograsz.Ja dziś ruszam z thumperem edit. ok widzę ze jest temat na pchlim. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Jop. Mozemy dogadać temat. Ja juz na razie zostawiam kabure bo kwiczę troche a promki co mnie interesuja to akurat na 20 tam ktorys stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Pograłem chwile w skyrima i RE7. Ten 1 faktycznie bez move to szkoda czasu a RE7... no (pipi)a nie wiem czy dam rade przejsc. Już Evil Within mnie stresował ale tutaj to jest panie inny wymiar. Bede próbował ale nie powiem ostry sters jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Dasz rade. Ja juz szykuje sie na dodatki, i te 2D i te dla VR. Dla mnie kosiwo okrutne. Gdyby RE8 mialo byc w fpp dla VR2 to oddaje wszystkie talary i banknoty jakie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Dasz rade Pograsz przywykniesz.Ja zrobiłem pierwsze 2 levele w thumper na S.Jak juz czlowiek rozkmini mechanikę to te perfect zakręty wchodzą idealnie w rytm jak złoto.Ja nie wiem zwykle gierki juz mnie muliły trochę a na vr co nie odpalę to sztosiwo.Thumper prawdziwa uczta dla wszystkich zmysłów.Synchronizacja oko muza łapa rewela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 Chyba narazie najlepsze w co grałem to astrobot. Nie da się od tej gry oderwać. Coś pięknego. Dla tylko tej gry imo warto kupić VR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
prymek 9 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 Jestem nowym posiadaczem tego cuda i zastanawiam się czy warto zainwestować w aim controller, czy ktoś z obecnych ma może tą zabawkę i jest w stanie powiedzieć czy jest warta swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 Jest kilka gier do których lepiej bez amia nie podchodzić (Farpoint, Firewall, Doom, czy nieszczęsne Bravo Team). Jest też sporo indyczych gier jak Brookhaven, Dick Wilde itd. Czy warto? zależy w co chcesz grać, jeśli nie interesują Cie w/w gry to nie, ale jeśli jednak chcesz w to pograć to bierz, immersja wzrasta jeszcze bardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Jest tu jakiś kozak co splatynowal thumpera? albo chociaż przeszedł?Pierwsze 3 lev dosyć gładko na s ale 4 to już jakaś masakra, juz nawet nie mowie o s ale niektóre sekcje w ogóle miałem problem zaliczyć.Zaczynam powątpiewać w platynę, dalej też tak poziom wzrasta z levelu na level?30 sekcji godzina czasu survival normalnie, 1 level a jak mnie zmęczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Thumper nabiera nowego wymiaru kiedy próbujesz wszystkie pady na podłożu zaliczyć tym mocniejszym tupnięciem z powietrza. Kompletna synchronizacja oka ręki i pada mocno wymagana. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 433 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Jestem nowym posiadaczem tego cuda i zastanawiam się czy warto zainwestować w aim controller, czy ktoś z obecnych ma może tą zabawkę i jest w stanie powiedzieć czy jest warta swojej ceny?Posiadam i sobie chwalę.Firewall jest świetny, nawet pomimo drobnych upierdliwosci (np. całość rozgrywki jest hostowana przez jednego gracza, więc jeśli on się rozłączy to wywala Cię do menu głównego) Choćby tylko dla tej gry moim zdaniem warto kupić Aim.Farpoint z kolei nastawiony jest bardziej na singla (ma kampanię, w przeciwieństwie do Firewall) i też jest fajny, choć jeśli masz arachnofobie to na początku gry możesz mieć trochę ciepło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 8 godzin temu, Schranz1985 napisał: Jest tu jakiś kozak co splatynowal thumpera? albo chociaż przeszedł? Pierwsze 3 lev dosyć gładko na s ale 4 to już jakaś masakra, juz nawet nie mowie o s ale niektóre sekcje w ogóle miałem problem zaliczyć. Zaczynam powątpiewać w platynę, dalej też tak poziom wzrasta z levelu na level? 30 sekcji godzina czasu survival normalnie, 1 level a jak mnie zmęczył. W Thumpera to grałem tak, że nie przeszedłem do kolejnej sekcji póki poprzedniej nie zaliczyłem na S. 4 poziom to jeszcze mi się udało i po trudach, znojach oraz sztywnym karku mam S, ale na piątym utknąłem jakoś w połowie i w sumie już od miesięcy nie wróciłem do gry. Więc odpowiadając na Twoje pytanie: tak, piąty jest trudniejszy niż czwarty i domyślam się, że w kolejnych również wzrasta stopień trudności. Domyślam się też, że platyna to zadanie trochę dla masochistów, chyba że masz ponadprzeciętną koordynację i refleks. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Znowu chodzi mi po głowie sprzedaż xboxa i kupno vr Prośba: podajcie mi 10 powodów (czytaj gier), dla których warto kupić playstation vr. I czy jest na tyle kontentu, że po miesiącu nie sprzedam hełmu? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Jak chcesz sprzedać iXa to Ci nie pomogę A ja mam pytanko czy pistoleciki z PS3 będą działały z VR? Co ma ten Aim kontroler innego? Ostatnio się zorientowałem że ten gun ma sam w sobie tą kulkę z Move (chyba). A coś takiego będzie ok dla VR: https://www.olx.pl/oferta/sharpshooter-ps3-move-CID99-IDxvoJ9.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi