balon 5 333 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 3 minuty temu, sprite napisał: Na TV najlepiej założyć. Niestety cienias za duży, a nie mam powieszonego. Na filmikach z YT w tym tym od PPE widzę, że praktycznie każdy ma na ok 30-50 cm (szafka RTV) Teraz, grzybiarz napisał: balon dalej jesteś w galerii i jeszcze nie kupiłeś gogli? Nie, pojechałem w pyzdu (wpadłem tylko po kabel HDMI xD) ale jestem zdeterminowany dziś tam wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Ja tam we wszystko do tej pory grałem rozwalony w fotelu Owszem czasem w astro trza było się "odkleić" aby zajrzeć gdzieś bardziej do boku.Kamerę od fotela mam max 1.5m a może nawet bliżej 1m i gra gitara.Praktycznie przed każdą grą ustawiasz sobie położenie kamery względem hełmu tak aby siedzieć gdzieś po środku i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 (edytowane) Ja na razie tylko na stojąco łoję. Piękna immersja. Jak był shootout na autostradzie w London Heist to myślałem, że się zesram Edytowane 9 stycznia 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Dobra dema już się ściągają. Zaraz z synem do lekarza, a po drodze MM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Ja miałem kamerkę 2,7 m od kanapy to się gubiło czasem- przeniosłem się na róg narożnika i teraz mam 1.6 m co ponoć jest opytmalną odległoscią. Gram na siedząco ale jest to w takim miejscu że mogę stanąć bez problemu. Kamerka jest na wys około 40 cm od ziemi. Jakoś mam tak jak wy - na Rigs to totalnie odpadłem - spociłem się jak mops, w głowie się kręciło. NIby tutorial skończyłem ale przeszła mi ochota na granie. Ze skyrimem mam podobnie chociaż nie aż tak. Imo movy to konieczność - chyba że chcesz odpuscic beat saber. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Ja wbilem w VR jak świnia w pomidory. Leżąc, siedzac, stojąc. Perfekcyjny blednik. Thumpera gram w pozycji leżącej, najlepiej nawdupiany Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Wszystko podłączone, move i dualshock się ładują, monster schłodzony, teraz tylko czekać aż dziecko pójdzie spać, zrobić miejsce i wchodzę do innego świata. Jaram się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Dobra poczekania teraz u lekarza. Za jakaś godzinę będę otwierał. Na co zwrócić uwagę na start abym z podniecenia czegoś nie popsuł xD Po waszych oststnich spustach hype mam taki jakbym wracał z premiery next gena. No nic pierwsze postanowienie konsolowe w 2019 odhaczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Tylko ustaw sobie rozstaw oczu w ustawieniach bo to istotne w chuj Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 (edytowane) edyta: ja tam przy dziecku będę grał. Tylko TV wyłącze. ups nie scaliło. Edytowane 9 stycznia 2019 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Tak ale ustawienia zrob kompletne zeby miec jak najlepsza ostrosc bo deafult rozstawu oczu kazdy ma inny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 A to musze sobie mierzyć oczy czy to jakoś przez kamerę/google? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 (edytowane) Zerknij na jutubka. To wazne. Cykasz swoja gebe i pozniej ustawiasz krzyzyki na swoje oczy. Ja tego na poczatku nie zrobilem i bylo duzo bardziej rozmyte zanim ustawilem. Najlepiej przejsc caly blok setupa. Edytowane 9 stycznia 2019 przez II KoBik II 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 5 minut temu, II KoBik II napisał: Zerknij na jutubka. To wazne. Cykasz swoja gebe i pozniej ustawiasz krzyzyki na swoje oczy. Ja tego na poczatku nie zrobilem i bylo duzo bardziej rozmyte zanim ustawilem. Najlepiej przejsc caly blok setupa. Kurła człowiek się uczy całe życie. Nie wiedziałem o tym, thanks Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 No myślałem ze to bzdet ale dla mnie zrobilo roznice. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 A stałeś centralnie na wysokości kamerki czy miałeś ja gdzieś poniżej do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Centralnie. Tak jak pokazuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 balon, wszystko sobie poustawiasz po swojemu, nic trudnego - poza pierwszą instalacją i kabelkologią. @Cykomaton o witam kolege Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 1 minutę temu, grzybiarz napisał: balon, wszystko sobie poustawiasz po swojemu, nic trudnego no a sam dopiero po czasie dowiedział się o odległości między oczami a tę regulację diod led na goglach robiliście z tego filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 Tak warto wszystkie ustawienia w VR w urzadzeniach plejki porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 (edytowane) No to wsio podłączone, ustawione, przetestowane. Pograłem w VR Wordl, demo RE7, demo Moss. Łącznie ok 1h z rzędu. Zero efektów ubocznych.0 Nie wiem czy mi dobrze zmierzył rozstaw osi bo wyszło dobrze ponad średnią. Efekt wow super. Ostrość taka se, rozdziałka teochę jak za czasów CRT ale daje radę. Po 1h takie 7/10. Coś nowego, świeżego ale chyba 1 generację (moc) za szybko? Edytowane 9 stycznia 2019 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, II KoBik II napisał: No myślałem ze to bzdet ale dla mnie zrobilo roznice. Prawda, ja tez sie nacialem na tym, ze tego nie zrobilem, pozniej odnalazlem ten filmik i z 360p do 720p. Zreszta, teraz jak zakladam gogle to tez cierpliwie ustawiam wszystko na lbie, centymetr za nisko,wysoko,gleboko blisko i sie duzo traci. W idealnej pozycji mam ostrosc literek jak literki tutaj. Poruszajcie troche tym, to napewno sie zorientujecie o co kaman. Edytowane 9 stycznia 2019 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 (edytowane) 22 minuty temu, balon napisał: Po 1h takie 7/10. Coś nowego, świeżego ale chyba 1 generację (moc) za szybko? Odpal pelna wersje RE7, Astro, Wipeout, i podziel sie z nami opinia. edit - jak cos to u mnie tak wlasnie to wyglada w okularkach. Edytowane 9 stycznia 2019 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 (edytowane) Też macie na ciemnych scenach taki efekt jakbyś patrzył w gwieździste niebo? Pograłem w tą deskorolke i nie powiem na wzgórkach trochę żołądek podszedł, ale przejechałem 3 trasy. Następnie odpaliłem london heist (już kiedyś to skończyłem u znajomego) no i co tu dużo mówić...biorę kontynuację na premierę, teraz skończyłem demko raw data i to jest dla mnie mega. Idę dalej testować Edytowane 9 stycznia 2019 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi