Cedric 1 313 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Kolejna fajna gierka na okularki od Sony: Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 16.04 Ghost Giant w cyfrze Ciekawe co z tego wyjdzie. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Ten Falcon zbiera dobre noty. Mysle ze trzeba bedzie sprobowac. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Nowa gra twórców Another World. Wygląda ciekawie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Chyba grane będzie. Artystyczny Bound bardzo mi się podobał mimo swojej prostoty to ciekawe i mocne wrażenie na goglach. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Trzeba przyznać, że coś się tam w świecie VR ciągle dzieje i to jest miłe ze strony twórców. Wiadomo, że pierwsza generacji sprzętu to swoiste przetarcie i gogle mają swoje ograniczenia, felery, ułomności i zasługują na wyrozumiałość, ale już nawet teraz można powiedzieć, że ogółem test wypadł dobrze z porywami na bardzo dobrze. Dzisiaj sobie pykałem w Mossa (jak ta myszka jest słitaśnie animowana ) i pamiętacie te chwile w pierwszych grach 3D (szczególnie w skradankach - np. MGS, Tenchu), gdy odruchowo wychylaliśmy się przed TV by zajrzeć za róg? Teraz przy grze na VR fajnym jest to, że takie wychylanie ma wreszcie sens i rzeczywiście dzięki temu znajduje się sprytnie poukrywane znajdźki. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Recka Ghost Giant https://www.ign.com/articles/2019/04/11/ghost-giant-review?read Średnia na meta - 82. Chyba trzeba będzie sprawdzić. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Ehhh dla mnie zawód, że move a nie sami sterujemy zwierzątkiem. Na jakiejś mega przecenie sprawdzę. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Grał ktoś w Borderlandsy na vr? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Ale mnie zmuliło ostatnio w Dirt Rally VR. Na czoło wyszedł pot ale nie przez wymagające odcinki a przez wrażenia VR. Fakt, że byłem zmęczony po robocie i było późno jednak się zraziłem i wróciłem do DR na Xboxa. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 No zmęczonym nie ma co siadać, a jeszcze jak być może w robocie się napatrzyłeś na monitor, a potem VR... mnie automatycznie odpycha, a po chwili w Robinsonie, napierdzielał mnie łeb. Po zakupie VRa, dla mnie to w sumie taki gadzecik, by odświętnie na weekend odpalić. Ale ja ostatnio w ogóle mało gram, w RDR jestem w drugim rozdziale od 4ech miesięcy Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Teraz, grzybiarz napisał: Po zakupie VRa, dla mnie to w sumie taki gadzecik, by odświętnie na weekend odpalić. Dokładnie tak. Wrażenia super, efekt wow mocny ale tylko jako dodatek. Dobrze że nie ma dużo gier typu Astro Bot czy Moss bo bym musiał częściej zaglądać ten hełm. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 W VR jak mam czas gram dużo jak na moje możliwości. Obecnie masteruję AstroBota chcąc zdobyć Platynę. A w kolejce skończyć muszę Superhot, Headmaster i Statik. Btw chyba jeszcze kupię TumbrVR choć nawet dema nie wyprobowałem. Niech jeszcze wejdzie promka na Beat Saber to Backloga będę miał do końca życia na wszystkich platformach. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 11 minut temu, marbel007 napisał: Niech jeszcze wejdzie promka na Beat Saber No kuuurwa, też czekam, bo już mi się nudzi pisanie samemu do siebie w temacie. Zła wiadomość jest taka, że nie ma najmniejszych powodów, by Beat Saber szybko doczekał się promocji, bo i bez niej się sprzedaje na pniu. Top1 sprzedanych gier VR w lutym i również w marcu. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Mam za dużo gier by ładować kolejne do backloga w pełnej cenie Choć gry muzyczne zawsze lubiłem - GH miałem chyba z 5 różnych wersji poczynając od Frets on Fire na klawiaturze PC poprzez PS2, X360 i X1. BS też wpadnie ale nie mam ciśnienia. BTW co to za ranking i gdzie dostępny. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 5 minut temu, marbel007 napisał: BTW co to za ranking i gdzie dostępny. A twórcy czasem się chwalą na Twitterze. Ostatnio: https://www.roadtovr.com/beat-saber-tops-charts-psvrs-downloaded-game-march/?platform=hootsuite Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 AstroBot na 9-tym miejscu. Może tutaj bardziej kupują na płycie... Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Myślę, że promocje jakoś przekłamują wynik. Job Simulator, Superhot, czy Arizona są praktycznie w ciągłej promocji i dostępne za grosze, więc sprzedaż pewnie większa. AstroBot nawet w promocji to nadal większy wydatek (obecnie promocja -25% a cena i tak dość wysoka - 124zł), taniej można mieć już pudełko, więc siłą rzeczy... Bo nikt mi nie powie, że Job Simulator to taki system seller? Tym bardziej wynik Beat Saber (stale w pełnej cenie) robi wrażenie. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 No na pewno ma to jakieś przełożenie bo jednak stosunkowo nie wiele gier na VR jest na płytkach, czy promowanych w sklepach fizycznych. Astro Bot zalicza się akurat do tego gatunku. BTW wspaniała jest to gierka (dla mnie ociera się o 10 i to nie jako gierka na VR ale ogólnie). Chciałbym bardzo kontynuacje. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Firesprite (The Playroom/The Persistence) who were a spin-off studio when SCE Studio Liverpool (Psygnosis) closed have been doing a lot of hiring lately. Some of their job listings refer to them working on a new IP, however more interesting is that they are working on a new PSVR title as referenced here: https://jobs.gamesindustry.biz/amiqus-games/uk-and-europe/3d-artist-id103235 Ciekawe co to może być, zapewne już na PS5. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Grał ktoś w Ghost giant? Rewolucja na miarę Astro bota? Ja sprawdziłem angry birds vr, ciekawostka, można pokazywać znajomym, ale nic więcej. No i pałki potrzebne Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 (edytowane) Ja mam tyle gier do ogrania, że poczekam na jakieś promo. Oceny zbiera bdb. Jednak nie spodziewam się sztosa na miarę Astro Bota. Why? Choćby dlatego, że nie sterujemy postacią, a jedynie rękoma do których trzeba mieć koniecznie movy. Edytowane 28 kwietnia 2019 przez balon Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Pogralem troche w Deracine od From spodziewajac się fajnego klimatu. I klimat moze i jest ale sama rozgrywka sztampowa do bólu. Przynajmniej do momentu w ktorym jestem. I o ile to sie zapewne nie zmieni to licze na fajna fabułe. Na ten moment jest srednio. 1 Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 16 maja 2019 Opublikowano 16 maja 2019 Ciekawe co z tego wyjdzie, zapowiada się obiecująco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi