Opublikowano 14 lipca 201410 l Tylko dobry coop z rozbudowanymi misjami zacheci mnie do kupna, formula mi sie przejadla po zaliczeniu 5 czesci w 1,5 miesiaca.
Opublikowano 14 lipca 201410 l Dla mnie to absolutny must have. Jaram się ta serią od AC2 i jeszcze mi nie obrzydła
Opublikowano 14 lipca 201410 l Tylko dobry coop z rozbudowanymi misjami zacheci mnie do kupna, formula mi sie przejadla po zaliczeniu 5 czesci w 1,5 miesiaca. Szacun, jak serię lubię to nie wiem jak można w 1.5 miecha zrobić pięciu asisynów!?
Opublikowano 14 lipca 201410 l Tylko dobry coop z rozbudowanymi misjami zacheci mnie do kupna, formula mi sie przejadla po zaliczeniu 5 czesci w 1,5 miesiaca. Szacun, jak serię lubię to nie wiem jak można w 1.5 miecha zrobić pięciu asisynów!? A co to za problem jak wolnego czasu nie brakuje? Monotonia, powtarzalność, rutyna, inne gry do zaliczenia, to tak na wstępie.
Opublikowano 14 lipca 201410 l Tylko dobry coop z rozbudowanymi misjami zacheci mnie do kupna, formula mi sie przejadla po zaliczeniu 5 czesci w 1,5 miesiaca. Szacun, jak serię lubię to nie wiem jak można w 1.5 miecha zrobić pięciu asisynów!? Nie sa zbyt dlugie jesli sie ktos w calaki nie bawi. Mialem klienta ma heritage collection, kasa zawsze sie przyda to przeszedlem.
Opublikowano 22 lipca 201410 l Najważniejsza rzecz, jak dobrze, że to już nie wychodzi na te stare trupy.
Opublikowano 28 lipca 201410 l No i tak trzymać, czyli wysoka półka, jestem zadowolony z efektu wizualnego (wreszcie tylko na obecną generację
Opublikowano 29 lipca 201410 l http://www.pssite.com/news-34999-paryz_w_assassin_s_creed_unity_bedzie_ogromny.html Na przejście głównego wątku fabularnego powinniśmy potrzebować około 15-20 godzin, do tego dochodzą jeszcze misje poboczne, znajdźki itd. Ukończenie gry na 100% zajmie około 100 godzin. a jak było w AC4 ?
Opublikowano 29 lipca 201410 l Na pewno nie 100h... Platyna wpada po ok połowy tego czasu licząc razem z multi. No i wreszcie gra powstająca tylko na next geny. Edytowane 29 lipca 201410 l przez _daras_
Opublikowano 29 lipca 201410 l 100h to chyba razem z drzemkami pomiedzy nudnymi misjami pobocznymi jak w kazdej grze Ubi. Co nie zmienia faktu ze Assassina kupie, przejde glowny watek, moze pobawie sie w coopie i sprzedam.
Opublikowano 31 lipca 201410 l ubi w ogole ma pjerdolca na punkcie zadań pobocznych w tej seriipo pierwszym assassynie dostało im się po dupe i wzięli sobie to do serca. Powstał AC 2, który imo najlepiej był wyważony jeśli chodzi o zadania główne/poboczne. Ale ubi dostało świra i chyba zapomnieli o czym jest ta gra, bo w każdej następnej części było coraz więcej i więcej gówna, które ma coraz mniej i mniej wspólnego z motywem przewodnim tej gry. Statki najlepszy przykład. Tak, wiem, one były dobre, ale (pipi) mac to nie jest gra o statkach. Zamiast wciskać miliony znajdziek, ulepszenie domu, crafting tony niepotrzebnego gówna, tryliona znajdziek, kupownie/zdobywanie nowych ciuszków i całej reszty tego syfu, niech popracują wreszcie nad skradaniem i zabijaniem, bo to jest "core" tej serii, a olewają go z góry na dół. Po 6 czesciach wreszcie będzie się można skradać. Rozumiecie to? Gra o skrytobójcach nie miała normalnego skradania przez sześćyebanychczęścino bo po co, walniemy tower defense, pływanie statkiem, rozbudowe wioski i trzy miliony broni (na pewno się przydadzą, bo w grze nie da się skradać). W końcu o to chodzi w grze o assassynachTaki mały rant, bo głupota ubi jest po prostu zbyt ogromnaza dużo gó.wna, za mało szlifowania główych założeń gry. Edytowane 31 lipca 201410 l przez Dahaka
Opublikowano 31 lipca 201410 l +1 Zawsze miałem bekę z tego,że w grze o skrytobójcy nie da się skradać i robić wszystkiego po cichu.Mogliby jeszcze walkę ogarnąć i wywalić schemat na Stevena Seagal'a gdzie walczysz z 10 typami,którzy podchodzą pojedynczo mimo przewagi liczebnej i nawet ci z bronią palną telepią się jak kołki czekając,aż przyjdzie ich kolej wyłapania kołowrotka.
Opublikowano 1 sierpnia 201410 l AC4 daje nadzieje, że seria wraca na właściwy tor, zobaczymy co to Unity zdziała.