Kalinho_PL 334 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Ubi w formie hehehe. Serio, nie wolno nic od nich brać przed zobaczeniem jak faktycznie wygląda gra. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 niestety jak Kalinho pisze, strasznie napaliłem sie po E3 na ten tytuł, a teraz troche emocje opadły, mimo że gre pewnie i tak kupie widziałem już te screeny, jest ich więcej, ale nie przesądzam jeszcze sprawy, nie są to identyczne screeny tylko bardzo podobna lokacja (deski oparte o ściane) ta wersja z E3 wiadomo z jakiej platformy była pokazywana? Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Dobra rada nie napalazć się zbytnio na gierki, wtedy lepiej smakują i będzie mniejsze ewentualne rozczarowanie. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 ta wersja z E3 wiadomo z jakiej platformy była pokazywana? Pewnie na tej samej stacji renderującej co wcześniej Watch Dogs. Taka specjalna wersja na pokazy, za 5 tyś. $ Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 nowe video Rift Mission https://www.youtube.com/watch?v=iNhw474VlDk Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Jakos po ostatnich filmikach calkiem stracilem hajp na ta gre. Bedzie jeden wydatek mniej.... Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 podobnie i ja..... wcześniej byłem oczarowany grafiką w pastelowych kolorach, rewolucja, kawałek historii i ten żywy tłum ale coraz słabiej to wygląda, napewno nie kupie na premiere, zobacze streamy i dopiero pomyśle Cytuj
da$io 110 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Pokazały się nawet nowe screen'y z wersji na XOne. Napisze młodzieżowo: dupy nie urywa. Nawet nie rusza powieki. Wiem, kiepskiej jakości to był filmik i te obrazki ale już pokaz z Gamescom spowodował spadek ciśnienia.Dopakowana wersja poprzednika i na moje oko z tą samą animacją bohatera.... Jeszcze kilka takich downgrade'ów i zacznę schylać się nad pamiętnikami PC Masterów jakie to obecne konsole są słabe technologicznie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Dasio to lenistwo wydawców a nie słabość konsoli, jasne nextgeny to nie potwory wydajności ale driveclub pokazują że i tak wiele można. TRZEBA TYLKO CHCIEĆ Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 niby beta, niby xone xD Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Będzie dobrze ale jeśli ktoś wysuwa wnioski po tego typu filmach i zdjęciach co były wrzucone powyżej to sorry. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 ten gameplay graficznie wcale nie zachwyca i nie chodzi mi czy to XO czy PS4 najbardziej rażą mnie w oczy płytki na dachu wyglądają jak bitmapa to co pokazali na E3 było po prostu bajeczne wciąż licze na ten tytuł, ale podchodze teraz z dystansem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Ta gra to będzie taki sam balas jak poprzednie części. Ten niby gameplay z E3 to kolejna wydmuszka stworzona na PC była tak jak Watch_Dogs. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Tyle, że AC4 było całkiem konkretne. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Ta gra to będzie taki sam balas jak poprzednie części. Ten niby gameplay z E3 to kolejna wydmuszka stworzona na PC była tak jak Watch_Dogs. Tyle, że AC4 było całkiem konkretne. Zgadzam sie bo nie jestem fanem serii, a w IV grało mi sie przednio. Licze na najnowsza czesc. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 premiera opozniona o 2 tygodnie This small delay is also about taking total ownership and doing what’s right for both the gamers and the development team. “Making games is not a precise science. It’s a leap of faith...... That’s why the team will continue to toil even beyond the ship date – right up to actual release – building a Day 1 patch that offers even more improvements to Unity. http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-release-date-november-11/ troche lol, ale niech przekładają premiere i 2msce, byle gra była dobra i wyglądała jak na E3 Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 XD 2 miesiące to oni będą Bugi poprawiać a nie gonić tamte gameplaye pod względem graficznym. Już dawno przestałem wierzyć w jakiekolwiek rezyserowan gameplaye od ubi. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Ale Black Flag to pierwszy Asasyn, który nie był zbugowany więc bez jaj żeby Unity było. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 (edytowane) Ale Black Flag to pierwszy Asasyn, który nie był zbugowany więc bez jaj żeby Unity było. Co? Przecież te same błędy co w 3 się trafiały. Edytowane 8 września 2014 przez _Be_ Cytuj
Gość Soul Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 (edytowane) Bugi dalej obecne i to te najlepsze, podczas pokazu na GC, osoba grająca zrobiła buga z dobrze nam znanego AC III gdzie bohater zachowywał się jak ptak machający skrzydłami xD Edytowane 8 września 2014 przez Soul Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 nowy gameplay, na cmentarzu klimatem przypomina Blood, na końcu jest scenka z dachami, świetny bump mapping na kafelkach, graficznie jakby z E3, co sądzicie? 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Niestety trzeba stwierdzić jasno, że poziomu z E3 nie będzie chociaż klimat jest. CZasy arcyciekawe. Jak wkleją dobrą historię może być przednio. PS. Przeceniacie Black Flag i niedoceniacie AC III. Tak nędznej historii jak w AC BF nie widziałem dawno. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) Amerykański urząd klasyfikujący zawartość gier (ESRB) przydzielił już Assassin's Cred: Unity łatkę "Mature". Oznacza to, że tytuł będzie sprzedawany w Stanach Zjednoczonych tylko pełnoletnim klientom. Urząd wydał następujące uzasadnienie swojego werdyktu: Na pudełku z grą amerykańscy gracze znajdą następujące skrótowe uzasadnienie werdyktu: "Krew i brutalne sceny (gore), Intensywna przemoc, Tematy Seksualne, Wulgarny język, Użycie alkoholu" "Gracze używają mieczy, muszkietów, ukrytych i zatrutych ostrzy w celu mordowania postaci. Gracze walczą z innymi zawodnikami bronią białą, co często skutkuje nabiciem przeciwnika na ostrze. W cut-scenkach można czasem zobaczyć cywilów, który palą się na stosach, którym gilotyny ścinają głowy, albo którzy są cięci bronią białą. http://m.ppe.pl/news-30910-assassin_s_creed__unity_wyjatkowo_brutalne___esrb_ocenilo_zawartosc_gry_na_ps4_i_xone.html w skrócie gra ma być brutalna 18+ dasio a po czym wnioskujesz, że graficznie nie E3? chodzi ci o ten gameplay czy poprzednie? Edytowane 12 września 2014 przez Fanek Cytuj
da$io 110 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Chodzi o wszystkie gameplaye po E3 i niestety odbiega to znacznie. Oczywiście nie jest to problem pory dnia a mniej rozbudowanego oświetlenia, niższej jakości tekstur etc. Mimo wszystko liczę na dobrą grę ale czas najwyższy zarzucić poziom odgrzewanych kotletów i zacząć pokazywać zaawansowane graficznie gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi