Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Unity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to raczej nie jest stary build tylko spory downgrade

na PGA była też wersja na PS4?  ktoś grał?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Wczoraj byłem na Comic Conie i popatrzałem trochę jak ludzie grają w wersję na Xboxa, jak dla mnie wyglądało to naprawdę dobrze. Aż się dziwiliśmy ze znajomym że to tak wygląda, mając w pamięci ostatnie gameplaye na których gra nie prezentowała się za dobrze. Chyba się skuszę i wezmę na premierę.

Opublikowano

Chyba trzeba zaopatrzyć się w lepsza grafikę do mojego PC jak się ma grafikę z górnej polki z procesorem to gra będzie dobrze wyglądać. Grałem we wszystkie assasyny na PC taka tradycja i wszystkie działały płynnie w zakresie 60 FPS. W tej wersji będzie odgrywała dużą tle nie tak grafika jak sam proc. Poczekamy zobaczymy, ale energooszczędne proce konsoli powodują piętno takiej a nie innej grafiki...

Opublikowano (edytowane)

Wracam z Pga, gdzie był nowy asasyn na Xbox one i to nawet 20 fpsow nie wyciąga o_O

ale na serio ? czy po prostu jesteś fanem Sony ;)

a kim on w ogóle jest? żeby zdawać się na zdanie randoma.  :yao:

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano

Wracam z Pga, gdzie był nowy asasyn na Xbox one i to nawet 20 fpsow nie wyciąga o_O

ale na serio ? czy po prostu jesteś fanem Sony ;)

a kim on w ogóle jest? żeby zdawać się na zdanie randoma. :yao:

Opublikowano

Witajcie, jestem tu nowy.

u góry cos mi z komorki zjadlo odpowiedz :/

Mowie co widzialem na targach, gra wygladala ładnie, mnostwo detali,szczegołów ale tez w jakies 25 fpsów :/

Opublikowano (edytowane)

uj z trailerem jak jest już materiał z finalnego produktu na PS4 :)

I znów KŁAMSTWA KŁAMSTWA WYSZŁY NA JAW, wprawdzie materiał wideo ale wszystkiego nie można zwalić na jakość materiału i kompresję :)

Edytowane przez marekjw2523