Krolik85 32 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Możesz sprecyzować ? Co zauważyłeś po tej łatce, że jest według Ciebie gorzej ? Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Nie no taki żart dla Fanka największego Fan(k)a AC Unity, potem największy hejter, a tak naprawdę chce bardzo w to zagrać i czeka nie wiadomo w co. Fanek to może raz jeszcze przez ok 27 h miałem 2 bugi i naprawdę sporadyczne spadki animacji. Gra wysłana już do Lipy, który zapewne dziś lub od jutra delektuje się wirtualnym Paryżem. Bierz na święta, zobaczysz nie będziesz żałował. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 (edytowane) Balon podziwiam jak bronisz Unity, ale już wystarczy grałem w to bo kolega przechodzi i wiem jak tam jest z fps co do bugów ok, nie spotyka sie tego aż tyle chętnie zagram, ale póki co mam kilka tytułów, wiec mi sie nie śpieszy ;] edit: mam zaczęte 2 tytuły i chce zrobić platyne w DC Edytowane 16 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 (edytowane) Nie no taki żart dla Fanka największego Fan(k)a AC Unity, potem największy hejter, a tak naprawdę chce bardzo w to zagrać i czeka nie wiadomo w co. Fanek to może raz jeszcze przez ok 27 h miałem 2 bugi i naprawdę sporadyczne spadki animacji. Gra wysłana już do Lipy, który zapewne dziś lub od jutra delektuje się wirtualnym Paryżem. Bierz na święta, zobaczysz nie będziesz żałował. Cholera, chyba jestem bardzo zmęczony dzisiaj, bo tej ironii nie odczytałem Ale zgadzam się z Tobą balon, ja też po ponad 30 h żadnych większych błędów nie widzę, dlatego sam jestem ciekawy czy po tej łatce zaobserwuje jakieś zmiany. Edytowane 16 grudnia 2014 przez Krolik85 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Ale ja naprawdę jakoś mocno nie bronię tylko piszę fakty jak ja miałem ale wiadomo że jak wydałem majątek 200 zł to muszę bronić syfa, który mi się nie podoba (i koniecznie go splatynować!), a co śmieszniejsze o gierce już nie pamiętam bo za niego dostałem już coś innego. Ja po prostu widzę, że z chęcią byś pociorał w tego Unity a zabierasz się do niego jak do jeża a pamiętaj jedno : To nie sztuka zabić kruka, ani sowę trafić w głowę ale sztuka całkiem świeża gołą dupą zabić jeża !!! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Slicznie. Bugi w patchu do spaczowania. Trzeba dzis pobrac 40GB latki na One bo Ubi sie pomylilo. Hi Hi. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Pograłem dziś godzinkę po zainstalowaniu patch'a i faktycznie jest lepiej, to już bardzo zbliżona animacja do Black Flag. Ale dalej jednak czuć spadki w mega tłumie. Coś tam poprawili, ale nie na 100%... Natomiast im dłużej gram, tym bardziej urzeka mnie grafika. Najbardziej podoba mi się bardzo realistyczne oświetlenie w pełnym słońcu. Ilość detali na ulicach wymiata. Polecam delikatnie manewrować kamerą i rozglądać się. Szukanie skrzyń i kokard to czysta przyjemność i relaks... 1 Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 (edytowane) skusiłem się - i mimo że miałem nie kupować póki nie załatają - kupiłem z US PS Store. Jak będzie w przyszłym tygodniu na przecenie świątecznej to się za(pipi)ie 40GB to go i witaj Paryżu Edytowane 19 grudnia 2014 przez BartIrlandia Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Skonczone z przerwa bo patcze na paczach. Nakrotszy z Asasynow i pod tym wzgledem jestem zawiedziony. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Ja robiłem trochę pobocznych w trakcie to mi wątek główny po 21h pękł. Potem jeszcze z 6 h się szlajałem po Paryżu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 W sumie nie zerknąłem na licznik ale w tej chwili tak reasumując bo nie grałem jedynie w Rouge i te z Vity - to najgorsza część jeśli chodzi o historię i bohatera. Długość gry i atrakcje w misjach zanotowały spadki poziomu z jedynki. Nadal AC z trylogią z Ezio nie mają sobie równych. Florencja, Wenecja i Rzym dalej gniecie Paryż, który mimo że piękny, dopakowany w detale nie zrobił mi jak ww tytuł. Czekam na Londyn. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Gram już trochę po patchu i jest naprawdę dużo lepiej. Ta gra powinna tak wyglądać od początku. Tak więc, jeśli ktoś się zastanawia nad kupnem, to nie ma się już nad czym zastanawiać :-) Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) Ja wczoraj kupiłem na alle i czekam na przesyłke ;d kupiłem za fajniutką cene i chyba w najlepszym czasie skoro juz są te patche ;d Gra dotarła i liczba misji pobocznych na mapie jest przytlaczajaca. Można to wszystko kończyć po zakończeniu fabuły? Edytowane 30 grudnia 2014 przez kacprzak1991 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 (edytowane) zastanawiam sie czy próbować platyne, przeglądam trofki i trafiłem na "Otwórz każdą skrzynię w grze." - a w grze nie jest tak, że za niektórych otwarcie trzeba płacić real money? czy myle sie Edytowane 31 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Musisz zebrać tylko czerwone (które otwierasz wytrychami) i zwykłe skrzynie. Pozostałe, tak jak napisał Balon, nie są potrzebne do trofeum (inaczej to by było przegięcie). Fajnie, że wszystko masz zaznaczone na mapie, więc żaden poradnik internetowy niepotrzebny, poza jedną skrzynią (ta pod Notre Dame) do której potrzebujesz wykonać 4 misje paryskich opowieści. Lokacja tu: http://www.playstationtrophies.org/forum/assassin-s-creed-unity/252310-those-asking-how-get-2-gears.html Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 daras ty sie sadzisz na platynke tak? z czymś jest większy problem czy raczej tylko pracochłonna jak w Far Cry ? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Tak, jadę na platynę, nie ma problemów, jest tylko czasochłonne. Aczkolwiek nie robiłem jeszcze 100% synchronizacji wszystkich misji, ale czytałem że jest łatwo. Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Z niczym nie ma większego problemu,niczego nie można pominąć.Do skrzyń warto się zaopatrzyć w ubranka,które pomieści 30 wytrychów. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Gandi - to tak orientacyjnie tylko ile godzin ci zeszło z platyną bo widze, że masz? Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Coś około 40 godzin,nie wiem dokładnie,w grze nigdzie nie widziałem wzmianki o czasie gry.Sporo rzeczy jeszcze nie zrobiłem,wrócę do nich kiedy wyjdzie to dlc Martwi Królowie. 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 A o co chodzi z tymi zagadkami Nostradamousa gdzie są te symbole na ścianach? mam szukac kopi tego znaku gdzie indziej? Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 No w zagadkach są miejsca gdzie są kolejne znaki (widzisz okiem orła). Nie powiem ale łatwe to nie jest. W razie czego na necie są podpowiedzi. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 To zapytam jeszcze raz o "gre po grze" Mam nadzieje, że można grać dalej po skonczeniu wątku głownego> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi