Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Unity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten kawałek z PS4 który dziś sie pojawił strasznie słaba jakość, ale nawet po nim widac ciecia w detalach, co za łgarze ubi, drugi raz w tym roku

Panie Marku nikomu nie mówić bo nikt nie udostepni :lol:

Opublikowano (edytowane)

no i mój kolega kupuje, jak już będzie miał gre przejde sie do niego i zobacze na tv, także zdam raport :)

ChevChelios - chodziło mi o wersje na PS4

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

Panowie naiwni jesteście czy co? Naprawdę myśleliście, że Ubi mówiąc o rewolucji (francuskiej :) ) w grafice mówi prawdę? Nawet w oczoj.ebnym Driveclub nie ma żadnej rewolucji. Nigdy takiej nie było i nie będzie (może za wyjątkiem skoku z grafiki 2D do 3D).

Edytowane przez _daras_
Opublikowano

Wiem, ze oprawa nie bedzie taka, jak na E3, rok temu. Mimo tego Oczekuje, ze bedzie robilo wrazenie, i ze w koncu poczujemu smak next-gen'a. Bardzo sie rozczarauje, jak powtorzy sie historia z Watch Dogs. Pre-order zlozony. 

Opublikowano (edytowane)

No rzeczywiście mogli tego nie pokazywać,ale

możliwość wspinaczki i miejmy nadzieje skok wiary z wieży Eiffla to jest to.

Edytowane przez kidnappa
Opublikowano (edytowane)

Zdam jutro relacje jak wygląda Unity na żywo, postaram się też o jakieś filmy w HD. Wersja PS4.

kidnappa - skok wiary z wieży Eiffla raczej nie będzie możliwy, bo zbudowaną ją w 1889, a akcja gry toczy się 100 lat wcześniej.

Edytowane przez Graczdari
Opublikowano

Wiem, ze oprawa nie bedzie taka, jak na E3, rok temu. Mimo tego Oczekuje, ze bedzie robilo wrazenie, i ze w koncu poczujemu smak next-gen'a. Bardzo sie rozczarauje, jak powtorzy sie historia z Watch Dogs. Pre-order zlozony.

Unity nie bylo rok temu na E3. To bylo niecale pol roku temu w czerwcu. W tak krotkim okresie nastapil ten regres. Watch Dogs to orzy tym pikus. Tam przynajmniej mamili 2 lata, Division tez.
Opublikowano

lol jak to wygląda, wiadomo w ruchu będzie troche lepiej ale WTF !!!

i już nawet nie chodzi o 900p ale o detale, których brakuje połowy chocby z video sprzed 1msca

na xboxie pewnie bedzie wyglądało identycznie, ciekawe czy wersja pc też dostanie downgrade

yebać ubi

Opublikowano

Screeny nie oddają tego jak gra wygląda naprawdę, screen screenowi nie równy. Nie żebym bronił Ubi, bo życzę im jak najgorzej, ale równie dobrze mogę wrzucić coś z God of Wara czy Girsów, na których gra wygląda znacznie gorzej niż w ruchu.

Opublikowano

Fakt, architektura budynków jest spoko zrobiona akurat, ale ten draw distance olaboga już widać lekką mglę za budynkami :facepalmz:

jrVdN0E.jpg