balon 5 340 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Ja dostałem przed chwilą SMS że już czeka na mnie Assassin do odebrania w Media Expert. Gram w Wolfa i jestem już po winie więc odbiorę na spokojnie w środę ale szacun za szybkość. Zamawialem jak coś z Allegro za 219 zł z darmowym odbiorem w sklepie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 W razie czego zalozylem klub o nazwie "Muszkieterzy" - z poziomu gry mozna sie zapisac po odpowiedniej misji fabularnej, latwiej ponoc na co-op sie zaprosic w ten sposob oraz jakies bonusy sa. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Nie wiem o co chodzi ale Unity na Xbona miałem mieć odpalić w czwartek - tak pisało przynajmniej w opcji przesprzedaży. Teraz sobie kliknąłem i pstryk już gram Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Ja pierdylczę jak to wygląda TEW idź i te pasy sobie wsadź. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 (edytowane) do tych co kupili na PS4 i Xboxa - jak z framerate, dużo dropów poniżej 30fps? pobrało już wam tego patcha 900mb? bo widze jeden obóz i drugi subiektywnie narzeka, 15fps na cut-scenkach na Xboxie, średnio 20fps na PS4 WTF !! Total Biscuit pisze, że na jego 970GTX SLI nie ma nawet 60fps https://account.xbox.com/sv-SE/gameclip/087a7707-c571-4dbe-ab8c-576fd4412384?gamertag=FbtmoPenguins&scid=03a80100-9ff3-46ea-be76-e00e7fe465df http://www.nowgamer.com/assassins-creed-unity-framerate-is-atrocious/ http://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2ly3x9/discussion_thread_assassins_creed_unity/ ChevChelios dziś jest światowa premiera i wszystkie platformy mogą grać Edytowane 11 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 No ja miałem cholera w zakładce w sklepie w informacjach napisane, że 13 listopad dlatego jestem zdziwiony. Ramki u mnie na poziomie 30fpsów, nie wiem co za problemy. Łatki na Xbonie nie było jeszcze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 (edytowane) do tych co kupili na PS4 i Xboxa - jak z framerate, dużo dropów poniżej 30fps? pobrało już wam tego patcha 900mb? TRA-GE-DIA Tak, pobralo patcha, non stop sa spadki praktycznie, a podczas co-opa to jest w ogole pokaz slajdow a nie gra. Gram na PS4 Edytowane 11 listopada 2014 przez Bansai Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Jak ten Paryż wygląda z wierzy i jaa pitole, muszę nabyć kopie gry jak najszybciej. Tutaj już czuć że to next gen. Cytuj
ChmieluPlay 20 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Jeżeli byłby ktoś chętny pooglądać moje wrażenia z Unity to zapraszam do mnie na kanał na yt na którym poprowadzę pełnoprawną serię "zagrajmy w" . 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Podobno Unity to najlepszy Asasyn w historii serii. O ja Cię! Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Jak ten Paryż wygląda z wierzy i jaa pitole, muszę nabyć kopie gry jak najszybciej. Tutaj już czuć że to next gen. ja też chciałem kupić, ale te dropy fps są niepokojące, ogrywam póki co Wolfa, skończe i zobacze jak sytuacja będzie wyglądała 4 tytuły wychodzą w tym miesiącu zawsze coś sie wybierze Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Patrząc po day 1 patch i listę fixów jakie zawiera to pewnie w najbliższym czasie wyjdzie jeszcze jeden który naprawi resztę. Po za fpsami zauważyłem że Arno przenika przez tłum momentami modele lekko nadchodzą na siebie (chociaż może to wina streamu) Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 (edytowane) Patrząc po day 1 patch i listę fixów jakie zawiera to pewnie w najbliższym czasie wyjdzie jeszcze jeden który naprawi resztę. Po za fpsami zauważyłem że Arno przenika przez tłum momentami modele lekko nadchodzą na siebie (chociaż może to wina streamu) tutaj część bugów jakie już stwierdzono, a pewnie będzie więcej http://uk.ign.com/blogs/jdavisign/2014/11/11/8-real-things-i-experienced-in-assassins-creed-unity/ zapewne będzie kolejny patch na dniach poprawiający fps, ale spokojnie poczekam 5-7dni an rozwój sytuacji, to w końcu Ubisoft Edytowane 11 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
da$io 110 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 (edytowane) Podobno Unity to najlepszy Asasyn w historii serii. O ja Cię! Tak tak... Kotaku podaje: To nie jest gra Ubisoftu. Pokazywali możliwości nowego silnika gry, tylko po to, by ostatecznie produkcja okazała się frustrująca, powtarzalna i nudna. Seria Assassin's Creed cieszy mnie od dawna. Jednak każda seria może zrobić sobie rok przerwy i mam nadzieję, że następnym razem Ubi wyda lepszą grę. Ale w tym roku zdecydowanie odradzam zakup tej gry - pierwszy raz w mojej karierze. Natomiast Polygon: Składniki by stworzyć coś spektakularnego na PS4 i Xboksie One są. Ale zadanie polegające na stworzenie czegoś, co wygląda i brzmi jak gra nowej generacji nie wyszło Ubisoftowi, a należy doliczyć do tego błędy gnębiące serię od dawna. Do tego dodajemy słabą historię i niesamowicie długą listę problemów technicznych i widzimy, że Unity nie do końca jest świeżym startem. Liczyłem na dobrą historię a pobiegać za 250 zł to sobie mogę wokół bloku. Myślałem, ze te wszystkie wczesne gameplaye gdzie gra się cięła niemiłosiernie to wczesny build ale chyba jednak nie. Sorry no bonus. Edytowane 11 listopada 2014 przez da$io Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Jak sterowanie? miasto to bardziej ac2(smiganie po dachach), czy ac3 (bardziej rozlegle malo dachow)? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 AC 2 w najlepszym tego słowa znaczeniu. Dla mnie bajka. Chadzam po Paryżu i podziwiam. Muza dobra choć wolałbym Jespera. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 A jak to jest z tym co-op'em? Jakieś kilka (ile?) odrębnych misji czy cały wątek fabularny można przejść wspólnie w 4 osoby? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Ja (pipi)e jak można tak z(pipi)ać grę na nextgenach przypomina mi się sytuacja FC3 na poprzedniej generacji gdzie też łajzy nie potrafiły otrzymać 30 k/s. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 To co mówicie żeby się nie napalac i kupić FC 4? W sumie już miałem wymieniac gry ja gametradzie za Unity Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Może mi ktoś, kto grał więcej niż w dwie gry na PS4 i ogólnie jest fanem AC powiedzieć, czy warto wymienić CoD: AW na nowego asasyna? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Może mi ktoś, kto grał więcej niż w dwie gry na PS4 i ogólnie jest fanem AC powiedzieć, czy warto wymienić CoD: AW na nowego asasyna? Moim zdaniem, jeszcze nie. Spadki do 20fpsów aktualnie dyskwalifikują tę grę (przynajmniej dla mnie). Dopóki to nie będzie poprawione nie mam zamiar jej kupować. I żeby nie było - jestem fanem AC, poprzednie wersje łykałem podczas premiery i ogrywałem nawet po kilka razy. Na tę część też czekałem ale w związku z tym, że będę miał w co grać - GTA, DA:I, FC4, ta odsłona może poczekać na kilka patchy... Edytowane 12 listopada 2014 przez milekp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi