Fanek 668 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 (edytowane) przed chwilą chciałem połaczyć sie przez game share i wyskoczyło mi, że gra jest niedostępna w moim regionie, a kolega jest z tego miasta co ja kolejna gra z blokadą na game share? ktoś sprawdzał jeszcze? Edytowane 13 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 czyli okazuje sie ze dostarczyli asasyna w beta wersji, hueh Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Beka z tego share okarze się, że potem 90% wydawców będzie to blokować. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 (edytowane) Jak będzie minimum 30 plusów to Ubi poniesie poważne konsekwencji w postaci niskiej sprzedaży i już więcej nie wypuszczą takiego niedopracowanego crapa. Wszystko w Waszych rękach Edytowane 13 listopada 2014 przez popi_91 2 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Wiem ze to sie robi nudne, ale pomimo 3 szansy gra zafundowala najpierw buga, a wczytaniu zapisu po raz kolejny zawiesila sprzęt. Wracam do Destiny i LotF Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Gra jest świetna. Bugi jakieś są, dzisiaj wypadłem za mapę i spadki fpsów niestety są. Oprócz tego gra jest miodna osoby które hejtują niech najpierw zagrają a nie oceniają.Gadają jakie to Unity złe a kupili hasztag drajf klab i przeznaczenie- dwa faile roku. Edytowane 14 listopada 2014 przez Mroku333 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Racja, jednak w obydwie gry da się grać bez błędów i spadków kartek. Jednak Unity to jakby nie patrzeć sandbox z którymi zawsze jest najwięcej problemów. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Mnie tam też pasuje są problemy momentami ale jakoś szczególnie mnie to nie spina. Tak przy okazji, jest ktoś chętny na trofea co op? Szukam kogoś w tym temacie :-) Cytuj
Rabi 1 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 No właśnie, brać na PS4? Słyszałem, że wystarczy offline właczyć i tak nie tnie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ja daje im jeszcze tydzien, niech uporaja sie z najwiekszymi problemami i wtedy zawitam w Paryzu. Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Jednak nie wytrzymałem i jako fan serii dzisiaj zakupiłem swoją kopię gry Jestem po pierwszej sekwencji i oprócz jednego buga w postaci lewitującego miecza i księgi obok postaci w cut scence, więcej błędów u mnie się nie zdarzyło. Framerate w filmikach sporadycznie spadał, ale nie aż tak, jak niektórym osobom opisującym ten problem w sieci. Co do grafiki, to może nie jest to jakiś szczyt perfekcji, natomiast jest naprawdę dobrze. Wersal wygląda pięknie. Miasto tętni życiem i podoba mi się motyw z szybkim pokonywaniem budynków poprzez drzwi albo okna. Denerwują mnie natomiast dość długie loadingi pomiędzy wspomnieniami. Jednym słowem nie żałuję zakupu nowego AC: Unity. 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 gracie teraz z wyłączonym netem na PS4? jest lepiej? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Podobno lepiej jest jak włączy się tv 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 tak pytam bo w media expert mam pod nosem za 199zł i myśle czy dziś brać Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) tak pytam bo w media expert mam pod nosem za 199zł i myśle czy dziś brać Fanek sorry ale wpierw się jarasz, potem krucjata z hejtowaniem (praktycznie najaktywniejszy ze znajdowaniem filmików z bugami itp), a za dwa dni znowu chcesz brać. Chłopie jak masz kasę to kupuj a nie wijesz się jak piskosz. Jak sporadyczne bugi w wersji na PS4 (ja np miałem 2 na 5 h i to takie niekrytyczne w sensie jedno zacięcie się w sianie ale za chwilę wyskoczył i jedno lewitowanie na balkonie) spowodują, że gra będzie dla Ciebie nie grywalna to zapewne bez problemu sprzedasz / wymienisz na coś innego. Jeszcze taki prpo tip jak czytasz na tym forum jakieś hejty to dziel to przez 2-3 bo większość krzykaczy nie ogrywa tytułów które krytykuje, ewentualnie jedzie coś bo jest moda na hejt tej pozycji / wydawcy i myśli, że może plusika dostanie. Edytowane 14 listopada 2014 przez balon 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 balon 2 dni pytałem sie Ciebie na psn czy udostepnisz i chciałem coś zapytać i odpisałeś tylko na forum że konsole wyłaczasz.... ale już mniejsza z tym, nieważne mam 3 gry do wyboru w tej chwili i zastanawiałem sie którą brać Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Chłopie jak gram to nie czytam wiadomości tym bardziej głosowych (pisałem wczoraj o tym m.in do Ciebie w CW), bo bym chyba więcej odpowiadał na wiadomości i jakieś zaproszenia do imprez. Po za tym jak widziałeś nie grałem w Assassina a Wolfa. Dodatkowo po co mam udostępniać Tobie jak już zdanie przecie po filmikach z YT sobie wypracowałeś ? Szczerze to nawet jakbym grał akurat w Assasina wtedy i odsłuchał twoją wiadomość to nie udostępniłbym za to hejtowanie zanim jeszcze samemu się nie sprawdzi... 3 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 @balon Zgadzam się z Tobą w 100%. Jestem ciekawy na ile starczy gra(wątek główny). Gra się tak miodnie, że za jakieś kilka dni ją skończę 2 Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 @balon Zgadzam się z Tobą w 100%. Jestem ciekawy na ile starczy gra(wątek główny). Gra się tak miodnie, że za jakieś kilka dni ją skończę uff a już myślałem, że tylko mi się tak podoba z każdą chwilą w grze, czuje, że gra jest naprawdę dobra. Fabuła pomału wciąga na dobre... Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) @Mroku I to jest problem właśnie, kiedy czeka się na jakąś gre i człowiek prosi zegarek by tak szybko czas grania nie leciał Ja dosłownie za jednym posiedzeniem całą sekwencję pierwsza zaliczyłem Pocieszam się tym, że po platynce w Unity mam jeszcze Rouge w obwodzie uff a już myślałem, że tylko mi się tak podoba z każdą chwilą w grze, czuje, że gra jest naprawdę dobra. Fabuła pomału wciąga na dobre... Oj racja Widze wady ale mi nie przeszkadzają, po prostu są dla mnie mało znaczące Edytowane 14 listopada 2014 przez Lukas. 1 Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 @Mroku I to jest problem właśnie, kiedy czeka się na jakąś gre i człowiek prosi zegarek by tak szybko czas grania nie leciał Ja dosłownie za jednym posiedzeniem całą sekwencję pierwsza zaliczyłem Pocieszam się tym, że po platynce w Unity mam jeszcze Rouge w obwodzie uff a już myślałem, że tylko mi się tak podoba z każdą chwilą w grze, czuje, że gra jest naprawdę dobra. Fabuła pomału wciąga na dobre... Oj racja Widze wady ale mi nie przeszkadzają, po prostu są dla mnie mało znaczące Zgadzam się w 100% bardzo rzadko zdarzają mi się jakieś bugi. Spadki fps również. Ale gra tak mi się podoba, że mam to gdzieś po prostu 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ja jestem tak pod wrażeniem tego wirtualnego XVIII wiecznego Paryża, ze zapominam o spadkach animacji. Jeszcze ta obledna animacja Arno, oraz ten niesamowity La parkour! Moc! A jak wyglądają wnętrza budynków, prawdziwy majstersztyk. chociaż czekam na patch, który ustabilizuje FPs'y Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Zwykłego multi nie ma tak jak mówili? Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Zwykłego multi nie ma tak jak mówili? No właśnie szukałem ale chyba faktycznie nie ma Lista trofeów to mi potwierdziła Edytowane 14 listopada 2014 przez Lukas. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Kurcze, szkoda bo w Black Flag zagrywałem się na potęgę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi