Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Unity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko dobry coop z rozbudowanymi misjami zacheci mnie do kupna, formula mi sie przejadla po zaliczeniu 5 czesci w 1,5 miesiaca.

Szacun, jak serię lubię to nie wiem jak można w 1.5 miecha zrobić pięciu asisynów!?

Opublikowano

Tylko dobry coop z rozbudowanymi misjami zacheci mnie do kupna, formula mi sie przejadla po zaliczeniu 5 czesci w 1,5 miesiaca.

Szacun, jak serię lubię to nie wiem jak można w 1.5 miecha zrobić pięciu asisynów!?

A co to za problem jak wolnego czasu nie brakuje?

Monotonia, powtarzalność, rutyna, inne gry do zaliczenia, to tak na wstępie.

Opublikowano

Nie sa zbyt dlugie jesli sie ktos w calaki nie bawi. Mialem klienta ma heritage collection, kasa zawsze sie przyda to przeszedlem.
Opublikowano (edytowane)

Making Assassin's Creed Unity

Edytowane przez Soul
Opublikowano

100h to chyba razem z drzemkami pomiedzy nudnymi misjami pobocznymi jak w kazdej grze Ubi. Co nie zmienia faktu ze Assassina kupie, przejde glowny watek, moze pobawie sie w coopie i sprzedam.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

ubi w ogole ma pjerdolca na punkcie zadań pobocznych w tej serii

po pierwszym assassynie dostało im się po dupe i wzięli sobie to do serca. Powstał AC 2, który imo najlepiej był wyważony jeśli chodzi o zadania główne/poboczne. Ale ubi dostało świra i chyba zapomnieli o czym jest ta gra, bo w każdej następnej części było coraz więcej i więcej gówna, które ma coraz mniej i mniej wspólnego z motywem przewodnim tej gry. Statki najlepszy przykład. Tak, wiem, one były dobre, ale (pipi) mac to nie jest gra o statkach. Zamiast wciskać miliony znajdziek, ulepszenie domu, crafting tony niepotrzebnego gówna, tryliona znajdziek, kupownie/zdobywanie nowych ciuszków i całej reszty tego syfu, niech popracują wreszcie nad skradaniem i zabijaniem, bo to jest "core" tej serii, a olewają go z góry na dół. 

Po 6 czesciach wreszcie będzie się można skradać. Rozumiecie to? Gra o skrytobójcach nie miała normalnego skradania przez

sześć
yebanych
części

no bo po co, walniemy tower defense, pływanie statkiem, rozbudowe wioski i trzy miliony broni (na pewno się przydadzą, bo w grze nie da się skradać). W końcu o to chodzi w grze o assassynach

Taki mały rant, bo głupota ubi jest po prostu zbyt ogromna
za dużo gó.wna, za mało szlifowania główych założeń gry.

Edytowane przez Dahaka
  • Plusik 2
Opublikowano

+1 

Zawsze miałem bekę z tego,że w grze o skrytobójcy nie da się skradać i robić wszystkiego po cichu.

Mogliby jeszcze walkę ogarnąć i wywalić schemat na Stevena Seagal'a gdzie walczysz z 10 typami,którzy podchodzą pojedynczo mimo przewagi liczebnej i nawet ci z bronią palną telepią się jak kołki czekając,aż przyjdzie ich kolej wyłapania kołowrotka.

Opublikowano

AC4 daje nadzieje, że seria wraca na właściwy tor, zobaczymy co to Unity zdziała.